Абе хора... на тея LG-та вътрешното тяло когато достигне зададената температура не трябва ли да спре да духа турбината ??? Значи тоа моя достига зададената темп., външното тяло спира да работи а вътрешното продължава да си духа ! Голяма шумотевица ! Днес ми го монтираха и не знам да ги викам ли да го ремонтират или този модел са така?
Моля някои запознат да ме светне
БЛАГОДАРЯ

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  На обдухвателя ми стои температура 18 градуса а на дистанционното ми се показва едно усмихнато човече точно ей такова
 На обдухвателя ми стои температура 18 градуса а на дистанционното ми се показва едно усмихнато човече точно ей такова   и като бутна един път бутона за повишаване на температурата над човечето се появява буква ^(Н) с една стрелкичка нагоре натискам втори път същия бутон стрелкичките до буквата ^^(Н) стават две и това е всичко с този бутон . След това започвам да натискам бутона за понижаване на температурата и съответно се променя от човече и ^^(Н) с две стрелки след първото натискане става само човече
 и като бутна един път бутона за повишаване на температурата над човечето се появява буква ^(Н) с една стрелкичка нагоре натискам втори път същия бутон стрелкичките до буквата ^^(Н) стават две и това е всичко с този бутон . След това започвам да натискам бутона за понижаване на температурата и съответно се променя от човече и ^^(Н) с две стрелки след първото натискане става само човече  

Първоначално публикувано от mimojef
 Първоначално публикувано от mimojef