Консумация! И до 240 е стигал, ама рядко.. Сега не го меря, това са данни от първата зима. По брошура е 300 вата топлоотдаване.. ама това не е вярно
Консумация! И до 240 е стигал, ама рядко.. Сега не го меря, това са данни от първата зима. По брошура е 300 вата топлоотдаване.. ама това не е вярно
Щото тази се водеше най-тиха(и наистина е супер тиха) и на хартия беше с по-ниска минимална консумация от тази която замерих в последствие. Имаше вариант и митсубиши и тошиба. А бе не ми пука вече, казах ти Топло ми е, тихо е и сметките са добри. (Миналата зима го мерих и беше доста икономичен). А преди бях с маслени радиатори. Просто пускам фийдбек, защото тогава много питах. Да има информация във форума, всеки да взима информиран избор.
Здравейте отново. Вече 4-та година машинката си работи безотказно без никакви проблеми или забележки.
Тази година и направих пълна профилактика като е разглобих на основните и части защото доста мръсотия беше полепнало по перката и клапите и доста гняс се беше насъбрала във ваничката. Явно трябва да се прави на 2 години поне
Прилагам извлечение от сметката ми за ток за последните 14 месеца. Зимните месеци климатика не се спира или променя температурата от 24 градуса.
Имам страничен въпрос към хората с плазмен филтър и йонизатор. Някой усеща ли разлика при пуснат филтър или главоболие и световъртеж? Аз имам чуството че от тоя йонизатор вместо да помага ми причинява някаква мигрена!
3971
А ти сигурен ли си, че въобще работи йонизатора? Може главоболието ти да е от бацилите и плесените които са били по турбината и ваничката.
Мдааа, половината потребители на климатици без екстри "убиващи" бацили и плесени вече се споминаха, а другата половина са с постоянна мигрена и са вече пътници.
И преди и след като го почистих е еднакъв резултата... след 2-3 часа работа на йонизатора и се почва... явно аз съм по чуствителен нещо защото жената пък няма проблеми
738
От М. на Здравеопазването трябва да ги забранят тези йонизатори...
1772
Бойлер 80л - 2.5кв само на нощна
Бойлер 15л.
Пералня 1-път в седмицата
Печка 1-път в седмицата
други големи консуматори нямам другите уреди са стандартни
Хладилник, телевизор, компютър, осветление...
сметките 30-35 са без климатик другото е с климатика.
Като пуснеш йонизатора усеща ли се в стаята някакъв по различен мирис, като се влезе от вън.