Страница 14 от 16 ПърваПърва ... 41213141516 ПоследноПоследно
Резултати от 196 до 210 от общо 226
Like Tree43Одобрявам

Новия флагман на LG - H09/12MW

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на Mega
    Тук е от
    Oct 2009
    Живее в
    София

Отговор: Новия флагман на LG - H09/12MW

Ами не точно, зависи от климатика, клиент смени топ модел на една марка с топ модел на друга само заради този номер. Пък при мен е точно над леглото няма проблем, нито лятото, нито зимата.
    dodo_pv одобрява това.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

МЕ FD ми е над леглото - никакъв проблем. При дефрост си вдига клапите нагоре, а самия дефрост протича за 3 минути. Не усещам никакъв хлад, прави го незабележимо.
    Mega одобрява това.

4. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Моята ТОШИБА III също не се усеща при дефрост.Няма никакъв дискомфорт.Виж, ХИТАЧИ-то е друга работа.В алгоритъма на дефроста, някъде по средата, турбината тръгва и се усеща едно кратко издухване на хладния въздух.
    Mega одобрява това.

5. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Цитат Първоначално публикувано от Mega Виж публикацията
    Ами не точно, зависи от климатика, клиент смени топ модел на една марка с топ модел на друга само заради този номер. Пък при мен е точно над леглото няма проблем, нито лятото, нито зимата.
    Точно там му е мястото, ако се монтира в спалня, която ще се охлажда нощно време през лятото. Ако през зимата има проблем, климатизаторът не е за спалня. Който си търси за спалня и иска да го използва целогодишно, има малък избор и ще му трябват повечко пари. Така стоят нещата с комфорта и здравето.

6. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2012

Re: Новия флагман на LG - H09/12MW

Моето хитачи д10ех3 е над дивана при дефрост клапите никога несе движат, нито при дефрост нито при изключване на компресора. Вътрешния вентилатор също не работи, дефроста го прави много бързо 2-4 минути и с малка консумация 100-200 вата несе усеща хлад. Единствено неми харесва че под 0 си прави често, но пък в това време с тези мъгли е добре.

7. TSH
    TSH е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

А бе и при мен нещо има в някъв шум. Тък-тък-тък-тък... Гледах клипчето на друг форумец на друг модел, шума е същия като вид, само че е само на едната машина. Макар че, май се появява и на другата от време на време... Струва ми се, че преди чувах този шум, само когато си легна(вечер когато е тихо и то съвсем леко), а сега се чува постоянно. През нощта е доста осезателно. Това църкане е много по-неприятно от звука на турбината, която даже и на 3-та степен е достатъчно тиха, за да не ми пречи да спя, но този звук е като капене на капка. Машина за 2к, която се рекламира с нисък шум не би трябвало да издава такива звуци.

- - - - - - - - - -

Излезе ми и още един въпрос. Включването/изключването на плазмафилтъра с йонизацията не води до никаква промяна на консумацията, колко би трябвало да харчи? Не знам и до колко ми е акуратен ватметъра де.. Ето го http://www.conrad.de/ce/de/product/1...tail#emptylink
    Този пост е редактиран от TSH; 20-01-14 в 22:38.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

Плазмата не консумира нищо защото енергията нужна за анихилацията на един вирус вероятно е в порадъка на нано или пико вата през останалото време просто има високо напрежение м/у две плоскости без да настъпва пробив в диелектрика .
    Колкото до шума ... викай сервиз защото ако е производствен дефект със удоволствие ще се заям с някой кореанец
    estqwerty, TSH и mirandi харесват това.

10. Infraction Users
    Тук е от
    Feb 2011
    Живее в
    Варна

виждам, че вече са изобретили Perpetuum mobile...как така от ниско напрежение ще правиш високо и няма да има загуби въпреки липсата на консумация...това с анихилацията ми хареса - много е научно
    Анихилация — Уикипедия
    SPSt одобрява това.

11. Moderator
    Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Петрич

Цитат Първоначално публикувано от cooler Виж публикацията
    . ... викай сервиз защото ако е производствен дефект със удоволствие ще се заям с някой кореанец
    A бре cooler, ма тия от LG и снимки им слагат вътре в машините. Даже и по физиономия да го знаеш тоя дето е за заяждане. . Евала на тия кореанци.
    VeleV.Klima одобрява това.

12. Тук е от
    Dec 2012

Re: Новия флагман на LG - H09/12MW

Да ъпдейтнем темата малко климатика бачка вече 2 години без никакви ядове. Други климатици вече не признавам след десетки спорове с колеги и съседи и нагледни тестове и показно. Всички ги удари в земята и ги прати не пастички ми цели торти да ядат. Имам обаче драма Както знаете големия проблем на Пловдив като цяло е дима от отопляващите се на твърдо гориво. А около нас са доста такива! Гледам че външното тяло е станало много мръсно и черно и капи една черна вода като мастило. Има ли някакъв препарат с който може да се напръска за да се почисти тая сган или от дефроста зимата ще се самоизчисти?

13. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Е за две години не се ли самоизчисти този ХИПЕР-МИПЕР-ДУПЕР климатик?

Ползвай водострУЙка, ама умната!

14.  

15. Member Аватара на JOKVN
    Тук е от
    Feb 2012
    Живее в
    Варна

По добре го остави,сега зимата дефростите ще го изчистят.

16. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

дефростите няма да го изчистят добре ,иска си профилактика ..
    bobovo и Aleksandars харесват това.

17. TSH
    TSH е офлайн

Тук е от
    Jun 2010

Да пусна и аз малко фийдбек. Имам два климатика LG H09MW в стаи около 15 квадрата 2.60 таван. Вече втора зима карат и съм изключително доволен. Моите са сбутани на балкона и питите са им чисти. Преди няколко седмици в големите мъгли в София, нямаха никакъв проблем. В началото много се дразних, как спираха и тръгваха, минимума е около 280 вата. Сега вече изобщо не се занимавам да ги замервам, да ги гледам, да ги следя кога правят дефорсти и т.н. В стаява ми е топло и тихо, не знам кога правят дефрости, кога изключват, кога духат, кога не.. бал съм му майката. А сметките ми са добри. Преди имаше и едно леко тракане вечер като си легна на най-нисък вентилатор, но то изчезна. Климатика е на 2.5 метра от главата ми и не го чувам изобщо когато си легна(най-слаб вентилатор. Това е Доволен съм. Ако избирам климатик LG със сигурност ще е един от вариантите.

Другата година ще пиша дали още са живи
    estqwerty и spas.slavchev харесват това.

18. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от TSH Виж публикацията
    В началото много се дразних, как спираха и тръгваха, минимума е около 280 вата. Сега вече изобщо не се занимавам да ги замервам, да ги гледам, да ги следя кога правят дефорсти и т.н.
    Кой минимум - консумация или топлоотдаване?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 14 от 16 ПърваПърва ... 41213141516 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 30
    Последно: 07-08-14, 14:46
  2. Показаха новия XBOXONE
    От svetlio1 във форум Конзоли за игра
    Отговори: 21
    Последно: 20-06-13, 18:17
  3. Флагман на IVT/Sharp - Nordic модел
    От babati във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 25
    Последно: 22-12-11, 09:57
  4. Отговори: 2
    Последно: 14-02-11, 11:05
  5. Новия Elite-PV390X
    От dindo във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 22
    Последно: 06-07-06, 10:55

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе