Поемаш си го ти, единствено куриера ти е безплатен.
Готин модел, да си го ползваш със здраве!
п.п Ако имаш ватметър, данните от него са добре дошли.
Поемаш си го ти, единствено куриера ти е безплатен.
Готин модел, да си го ползваш със здраве!
п.п Ако имаш ватметър, данните от него са добре дошли.
добре изглежда машинката .. надали ще дефектира през гаранционния срок все пак е топ модела
Аз го поемам.В случая обаче,понеже е мой човек монтажника сме се разбрали ако недай си боже се наложи такова нещо ,да ми свърши услугата за 20 лв ,с моя помощ за физическото им сваляне че тежат.Ду е същото като на предния модел,дето беше писал че не би си сложил климата,само заради него.
дистанционното напомня на Сузуми .. функционално е ,но е малко опростено и с малък дисплей можело е да се постараят повечко
Дизайна е извънземен,а и пластмасата е Glossy ,лъскава като металик и стои супер.Освен това вътрешното е 1 м широко,като на 18 ка .Относно шума,турбината има 4 ръчни скорости,отделно от това ,турбо режим,тих и автоматичен.На максимален вентилатор климатика духа яко,личи си че е предвиждан за стая от 25-30 кв.Моята е едва около 16 кв.На 1 ва степен,е една идея по тих от черния ми самсунг ,но сложен в тази не-голяма стая ми се струва шумен и ветровит и на 1 ва степен,можело е да го направят да духа по слабо на нея.На тих режим действително само виждаш турбината как се върти и от нея няма никакъв звук ,като полъха се усеща на около 1 м. от климатика,но пък за краткото му включване се чуваше шум от фреона.Външното тяло е без вибрации,при макс.натоварване при охлаждане компресора издаваше ненатрапващо се жужене.Общо взето се държи както черния ми,външното му тяло.
Това ДУ е по-ново. Аз слагах миналата година този модел и беше с отвратително дистанционно, малко, грозно и нефункционално. Твоето изглежда доста по-нормално. Със здраве да си го ползваш.
За сметка на това ,при 7 от копчетата му имаш двойно функции на всяк от тях.И през wi-fi андроид приложението имаш да правиш 2 пъти повече настройки от на предния модел.Ватметър засега нямам,но мога да следя през wi-fi то колко кв. ще навърти за определен период от време.
Топлообменника на външното/вътрешното двоен ли е?
Те са няколко модела дистанционни. 24-ката е от ниския клас и е с по-опростено дистанционно. 9-ката на Рокера е флагман и е с по-готино дистанционно.
Както и да е, тези дистанционни вече са в историята, актуалния модел е този:
mr-eh00.jpg
- - - - - - - - - -
На вътрешното е двуредов, като има допълнителен трети по-малък ред. Външното го има снимано.
това вече е по добро дистанционно с голям и четлив дисплей
то подсветка че не е масово не е ,ама аз друго се чудя .. дъртия ми Панасоник ХЕ-ДКЕ имаше фосфоресциращи бутони и се виждаха цяла нощ.. много удобно беше не харчи батерия не е скъпо за изработка .. после ги махнаха на по новите си модели и на друга марка не съм виждал ..