Да ,нормално е.
Да ,нормално е.
Минаха вчера от К&К сервиз и са сменили уж платката на вътрешното тяло, не съм бил тук жената им е осигурила достъпа.
Засега машината работи както се и очаква от нея, вече ги няма тия изцепки с компресора. Остава евентуално да си намеря оригинално дистанционно за да пробвам функцията silent да видя има ли голяма разлика спрямо low степен на вентилатора.
В другата тема не ми орбъщат вниманието на питането ми за климатик. Явно много евтин искам....
За този модел не помня, но по принцип има достатъчно осезаема разлика
[QUOTE=PESHO OT MARS;743719]Минаха вчера от К&К сервиз и са сменили уж платката на вътрешното тяло, не съм бил тук жената им е осигурила достъпа.
Засега машината работи както се и очаква от нея, вече ги няма тия изцепки с компресора. Остава евентуално да си намеря оригинално дистанционно за да пробвам функцията silent да видя има ли голяма разлика спрямо low степен на вентилатора.
Има, става тих като Митсубиши GE35VA на втора степен и става за спалня, ако предварително е отоплена стаята.
На отопление миниумуа е 220W при 8гр. вън и 23 вътре и 20кв. стая, а на охлаждане 120-140W при 28 вън и 24 вътре и вентилатор на ауто.
Този пост е редактиран от goschas; 14-10-15 в 23:53.
Ами явно ще търся дистанционно. Сега на LOW си е средно шумен според моите стандарти но истината е че такъв тип шумове не ми пречат, даже ме успиват повече.
Климатика си работи засега но си остава проблема с 22W стендбай който за мен е странен.
Ако ти е добра изолацията на стаята има смисъл от най тихия режим. Пада на 220-240W сега и даже духа забележтлно топло заради слабата струя въздух. Иначе на стенбай гълта 5-6W. Мерил съм над 5-6 модела от серията AQV и няма разлика.
AQV не е серия, при битовите модели Самсунг буквите отпред определят типа на климатика и дали е инвертор, а тези отзад съответната модификация (серия).
//Извън темата
AC_from_Hell , ако раздаваш рекламни фланелки от типа "I love Samsung Airconditioning" или нещо подобно бих искал да си поръчам няколко.