Резултати от 1 до 6 от общо 6

Samsung AQV12FAN

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member Аватара на vipdiesel
    Тук е от
    Jun 2017
    Мнения
    18
    #1

    Samsung AQV12FAN

    Здравейте! От известно време чета този форум, главно докато съм на работа, от телефона. Има доста полезни теми и мнения относно климатици. Пълен лаик съм на тази тема. Става въпрос за климатик Samsung AQV12FAN. До колко ефективен е при положение, че става въпрос за градче в северозападна България. Зимите тук са доста студени с много мъгла и на моменти температурите през деня на минават -5C. Има и доста температурни рекорди от порядъка на -10C средна температура за няколко дни. Помещението, което ще се отоплява с този климатик е 20m2.
    Няма никаква изолация, таванско жилище, предстои смяна на дограма, която не е нищо особено, от най-евтиния тип. Не ме топлят от никоя страна. Само една от стените се явява външна. Тавана е нисък, около 210см.
    Наясно съм, че климатика е далеч от еталона за качество. Но просто това са ми възможностите. Взимам го 2-ра употреба за смешни парички, както казах нямам възможност да взема нещо хубаво. Въпроса ми е ще ме топли ли зимата, да държи поне 20C в стаята, като вземем предвид факта, че тук зимите са много зли и колко горе долу ще дърпа като kw на час. Наясно съм, че няма човек, който да ми даде някаква точна цифра, но поне приблизително. Ако се вреди до 100лв. на месец при най-лошия случай ще се радвам. Климатика докато е активния отоплителен сезон няма да се спира, само ще се намалят градусите докато съм на работа. Също така ако може да ме насочите към фирмичка или човек за монтаж на климатика. Ако е проблем рекламата, може и на ЛС да ме насочите. Става въпрос за град Враца. Благодаря предварително на всички отзовали се!

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на bobovo
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    гр. Петрич
    Мнения
    2,194
    #2

    Отговор: Samsung AQV12FAN

    Мое лично мнение е да забравиш да се отопляваш с този климатик.Пълно дърво!!! Още на 0-та ще става буца лед.Другото е че ipm-ма му гори от най-малкия токов удар.

  4. Senior Member Аватара на KI_YOOU
    Тук е от
    Nov 2014
    Живее в
    Русе
    Мнения
    2,071
    #3

    Отговор: Samsung AQV12FAN

    Няма да те топли, и по испанските форуми реват за проблеми с ipm-ма. Кофти машина... Поне лятото няма да стоиш да топло. Пробвай да го монтираш сам, защото не си заслужава да му даваш 150лв за монтаж.

  5. Banned
    Тук е от
    May 2017
    Мнения
    2,482
    #4

    Отговор: Samsung AQV12FAN

    Послушай колегите,защото с този Самсунг ще имаш само проблеми.Това е едно от „чудесата” на климатична техника.

  6. Junior Member Аватара на vipdiesel
    Тук е от
    Jun 2017
    Мнения
    18
    #5

    Отговор: Samsung AQV12FAN

    Благодаря за коментарите. Климатика още не съм го взел. Поразрових из нета, наистина доста хора се оплакват от дефекти при токови удари. Говорих и с човека, от който щях да го взема. Сподели ми, че е имал проблем с климата преди време, след токов удар е отказал да работи. Върнал го е към живот след някаква "магия". Отделно каза, че при по-студено време дефроствал доста често и звука от външното тяло бил като излитащ хеликоптер. Че цената, за която се разбрахме е смешна е вярно (300 кинта), но да ми върши работа само през лятото не е оферта за мен, не ме е страх от жегата. Ще изолирам отвътре външната стена на стаята и тавана и ще взема стенен конвектор на Airelec и идващата зима ще я карам така. Почвам да събирам парички за свестен климатик за догодина и те така. Още веднъж благодаря за коментарите. Спасихте ме от една грешна покупка!

  7. Senior Member Аватара на VeleV.Klima
    Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Pleven, Bulgaria, Bulgaria
    Мнения
    4,991
    #6

    Отговор: Samsung AQV12FAN

    Писането на български език е задължително!
    Този пост е редактиран от Aleksandars; 17-06-17 в 08:09.

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 18
    Последно: 23-02-18, 14:40
  2. Отговори: 2
    Последно: 27-07-16, 20:36
  3. Продавам / Заменям Samsung Ativ Tab P8510 32GB за Samsung Galaxy Note Tab N8000
    От Mihailov във форум Приключили продажби
    Отговори: 6
    Последно: 16-08-13, 23:53
  4. SAMSUNG AQV12FAN Странен дефект
    От thenick във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 8
    Последно: 07-09-12, 20:23
  5. Отговори: 11
    Последно: 05-02-11, 23:57

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе