Не знаех , че имат монтажна група.
Не знаех , че имат монтажна група.
Дойде момчето от Пан сервиз - огледа за течове - няма, измери налягане на фреона - 4бара.
Няма фреон - зареди го, работи 5 мин, замери пак налягане 8 бара. Пусна го на 30гр - ДУХА топлооооо, много топло 50+ градуса. Прави баня.
Според него Емаг са виновниците - идват незаредени климатиците !?! За пръв път чувам такава магария - явно мамалигарите по цигани от българите .
Дано няма повече проблеми - ако има ще го свалят и нов
Е-маг не произвеждат и не зареждат климатици-те са само търговци. Това дето ти го е казал е много малко вероятно-да дойде недозареден. Едно от изискванията е след монтаж да измерят тези налягания и тока. Ако го бяха направили и е бил отначало с малко фреон щяха да го хванат. По вероятно е да ти е изфирясал фреона от калпав монтаж и това ще го разбереш много скоро, ако не е правил друго, освен да прелива от дамаджаната. Дано поне да е позатегнал холендрите и да те изкара по-дълго време преди пак да зачезне фреона. В случая май българите дето са ти го монтирали са по-цигани от мамалигарите.
Явно не сте ми хванали иронията. Ама и мен ме устройва да изкара зимата и после ще ги викам да ми дават НОВ. Този така или иначе е компрометиран. Пък и специално търсих из форума недоволни от емаг климатиците - нещо не намерих, баш аз да съм единствения късметлия. Не вярвам в билетчетата на шиши
Иначе мери и студува 1,5 часа и аз покрай него .
Отложих разправиите с 2-3 месеца
Как да има недоволни от климатик купен от Е-маг. Те само препродават една стока в кашони. Ако има производствен дефект, виновен е производителя. Ако се прецака по-късно-най-вероятно е калпав монтаж или дефект заради калпави материали, компоненти или сглобка от производителя. Да не си помислите, че защитавам Е-маг-аз от тях още нищо не съм купувал, а климатик никога не бих купил, колкото и да е евтин. В случая обаче те нямат нищо общо.