Много ли ще те събори да го пуснеш 1-2 дни да поработи, да затопли стените и отиди да видиш дали пак размразява често. Какъв е обема на помещението? 20 квадрата на 2.5 метра тавани и 20м2 на 4 метра тавани имат нужда от различна отоплителна мощност.
Много ли ще те събори да го пуснеш 1-2 дни да поработи, да затопли стените и отиди да видиш дали пак размразява често. Какъв е обема на помещението? 20 квадрата на 2.5 метра тавани и 20м2 на 4 метра тавани имат нужда от различна отоплителна мощност.
Оставял съм го да работи 6-7 дни поред, но това беше в началото след монтажа и тогава не го наблюдавах какво прави, а и не ходих често.
Обаче ми направи впечатление на няколко пъти, че го бях настроил на 19 градуса, а вътре беше 15. Ситуацията се променяше единствено, ако го оставя на 20-21, и то пак нито веднъж не
заварих помещението с температура над 19градуса. Пак казвам, другото ми Sanyo на колкото го настроя, толкова става в помещението, независимо вънка дали е -10 или има гъста мъгла при ниска температура,
а помещението е на последен етаж в лошо изолирана кооперация.
Помещението при проблемния климатик е със стандартна височина 2,5м и е на 3ти етаж от 5. Вчера го оставих на 21гр. и днес, като ида ще го наблюдавам пак цял ден какво прави.
Погледни филтрите как са, че с тия мебели дето сглобяваш може да са задръстени с прах.
Филтрите са чисти. Аз не режа нищо, така че прах няма.
Я, бях забравил за темичката си.
Оказа се, че фреона не му е бил достатъчно.
Сега си работи перфектно.