Със здраве да си я ползваш. Добра е и ще върши идеална работа.
Със здраве да си я ползваш. Добра е и ще върши идеална работа.
Малко впечатления, затопля много бързо каквото съм му задал. Вчера си поиграх със степените на вентилатора и установих, че на auto е най-подходящо. Намалих му осветлението на дисплея, че светеше силно. Пробвах плазмата и аспирацията, очаквах повече шум, въобще не ме дразни. Не съм го хващал до сега да дефроства, вчера сутринта беше -9, тази сутрин беше -6. Гасих го оня ден за да свали капака и да си оправя дупките от стария климатик, защото този дойде малко по-ниско именно заради капака, гасна сигурно час време, чисти филтри, пуска аспирация, пусна хладно, след това топло да си суши топлообменниците. Няма заскрежаване на питата, няколко пъти го гледам, само сменя леко цвета си. Доволен съм от машината и с нетърпение чакам да стане по-студено навън за да се развърти и да и видя възможностите. На -3 градуса мулти монитора показва под 0,8 kw при зададени 25 градуса, като сваля на 23 влиза в еко режима под 0,4 kW, Нощем седи на 21,5 градуса, през деня като няма никой е на 22 градуса. Има седмичен таймер със задаване на температура в конкретни дни и часове и доста неща, които вероятно няма да ползвам, защото не са ми необходими.
Имам проблем - видимо все още работи, но ми подсказва нещо явно - зелена и оранжева лампичка се редуват да мигат постоянно.
Има ли кой да ме посъветва?
Прилагам видео
https://youtube.com/shorts/XDpHrCs-PQo?feature=share
Направете диагностика с дистанционното управление.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk