При мен не става.
Имам, но не мога да се ориентирам от нея. Може би има разлика м/у udr и pdr.
Този пост е редактиран от tony34al; 16-06-18 в 20:17.
Дистанционните са различни, но принципа мисля, че е един. Нали ползваш третото копче отляво-надясно на вторият ред под капака. В твоята инструкция тази функция е обяснена на стр.18-та.
Да, третото - на дисплея се показва картинката за вентилация, но не се включва. в мойта инструкция на 18стр, е таймер за сън.
П.С. Извинявам се много, но грешката е в мен. Ако се бях сетил, че съм изключил бушона, нямаше да задавам тъпи въпроси...
Всичко е ОК!
Този пост е редактиран от tony34al; 16-06-18 в 20:27.
Амиииии отново твърдя, че климатика на обезвлажняване ТОПЛИ! отново се наложи и го ползвах този режим...не че някой ще го ползва може би...освен мен, както ми се наложи вчера ....но да си знаете!
И ьа да не съм съвсем оффф да попитам, че не ми се пилучава. Как точно спирате климатика и как става така че да откажете зададеното почистване. Няколко пъти опитвам, все се стига до почистване ...съответно до щракане
Би трябвало ако софтуера не е прекалено глупав в режим обезвлажняване да редува охлаждане и отопление.
Идеята е в режим охлаждане изпарителя да е най-студеното място в стаята и върху него да кондензира влагата. За целта се държи и най-ниския възможен вентилатор. Така температурата на изпарителя е по-ниска, консумацията също, влагосъбираемостта най-висока. Проблема е, че по някое време стаята изстива. И е необходимо дозатопляне. За целта се включва режим отопление за определено време. Това е алгоритъма в случай, че машината има настройка на температурата в режим обезвлажняване. Някои нямат такава и в този режим си пускат само охлаждане на нисък вентилатор. Някои хора предпочитат такъв вариант, защото при обръщането на режим отопление част от влагата по изпарителя отново се изпарява и в стаята става влажно за момент. Усещането е леко неприятно, но това е само първите часове. Ако режим обезвлажняване се държи постоянно включен и в стаята се поддържа влажност 30-40% този проблем не съществува.
В зависимост от външната и
вътрешната температура се сменя режима на работа.
Ех тези Японци
Половината топлообменник топъл, половината студен. Браво![]()
Натискам два пъти почти един след друг... не се получава... След малко започва щракане и после чувам и, че бръмчи т.е. почиства... Нещо явно не схващам .... Помощ!
Този пост е редактиран от avenger; 05-07-18 в 21:11.
Не е необходимо да го правиш почти едновременно. Важното е да чуваш сигнала след натискане, т.е. че е приел командата. Натисни веднъж и ще остане да свети само оранжевата лампа. Изчакай и натисни втори път.
Щракане не трябва да има никакво,огледай филтрите и му пусни тест само на филтрите.
Моят си минаваше теста на филтрите и пак щракаше. Движеше ги нагоре-надолу нормално. След последната профилактика, явно съм монтирал много правилно филтрите и засега не щрака.