Aruba ще ме викаш да сменям лагерчета
като гледам последния JDR не е нещо повече от PAVP дори е по маломощен а са на една цена .. много им надуха цените на тия новите на 100 волта искат да забогатеят за 1 сезон .. на двойна цена ги продават вече ..
Aruba ще ме викаш да сменям лагерчета
като гледам последния JDR не е нещо повече от PAVP дори е по маломощен а са на една цена .. много им надуха цените на тия новите на 100 волта искат да забогатеят за 1 сезон .. на двойна цена ги продават вече ..
Те, лагерите са патент на ІІІ серия, ама бързо им дойде акъла , още на V-а серия.За япончетата хората се грижат да няма такива фалове.
Затова не се притеснявам от лагерите. Aко се наложи, знам, че си насреща. Труда ти е скъп, около 100 лева на час май беше, но за един път на 3-4 години си струва.
JDR-a (401) излиза около 1800-1900 по японските сайтове. Като се има предвид, че се дължи мито, транспорт, печалба и т.н., сякаш не е много 3400 лева. Но за тези пари по-добре 300 лева отгоре и 402UDR. Другата седмица щяло да има Дайкин-и. Моето решение е като в казармата, винаги предпоследно.
а що не си сложиш SAVP-2 или PAVP ? елиминираш загубите в трафа ,компресорите са еднакви като на японските ,а тия на 220 волта са с по високи номинали ..
Има време, докато му дойде времето напролет или наесен, още много модели ще ми хванат окото. Сега само се ослушвам.
Айде,че и NDRa пуснаха вече докато се чудиш.Първоначално публикувано от aruba_man
Тъкмо да дръпнат на предните модели малко цените надолу-ама у нас не се знае.
Все по-грозни ги правят. Това някаква авангардна тенденция ли е при всички производители... а дано отмине.
На мен пък много ми харесаха. Бежовият идеално ще пасне на боята на хола ми.
Малко като на дайсейкай 6 са го докарали-нали ги сделает в Тайланд дайсейкайте и 100/200v. и 220v.Първоначално публикувано от Jackas
Ти докато се ослушваш, те фирмите ще продадат и сегашното налично, което имат и после пак си на Standby. А всеки следващ модел става все по-зле откъм мощности. Накрая май ще си курдисаш отново змея/ламята/голямата сила или подовото "животно"Първоначално публикувано от aruba_man
Отворих да почета за JDR а вие сте осс...памили темата, та и аз да до...о...спамя там по горе, не помня кой се беше изходил че не можело с климатик 40-ка да си отоплиш 50-ината кв м. трябва да се примириш - може! Всичко зависи от това какво имаш, и както при изборът се взима под внимание - разпложение етажност ...блаблабла, така и при мен има- бих те поканил да провериш дали се случва! Естествено че климатика ми 405 ПДР ама пак е същото, дори по лошо уж, защото е с по нисък коп - но боецът ме е възхитил - има отличен 6! Ако все пак проявиш интерес, или не вярваш, мога да пусна и подробности! Относно сметката - умножаваш дните работа по 24ч х 330в/ч = получаваш сезонно потребление! Ей това ако не е супер потребление здраве му кажи - Поздравявам всички изобретатели, всички жълти хора, всички вносители, собственика на форума,модераторите, климатизаторите, монтажниците, Алекс като съветник .... който съм пропуснал и него поздравявам с всичко което сте направили за мен, моя комфорт и комфорта на приятелите ми - над 7-8 вече съм обзавел ... поздравявам потребителите на форума и пожелавам всичко най-добро сега и в настъпващата година - и дядо коледа да ви дари с по един корав японец УДР или къвто и да е....Успех!
Ами ако намалят по още един път Нексурите или SX8 серията, нищо чудно.Първоначално публикувано от gnf
Здравейте колеги,от вчера имам http://www.varnaklima.com/index.php?...t_id=74.Всичко е много хубаво,но проблема е че не мога да го разуча максимално Имам преведени от фирмата част от основните функции,но ми е трудно да ги разбера.Климатика ми работи но ме човърка да науча всичко.Моля някой който има климатик от серията и ако е успял да намери превод на анг.да помага.