Искам да попитам кога ще има и в България SKVP2 Super Daiseikai 6? Има го в сайта на дистрибутора и в други европейски сайтове още от началото на годината (http://www.toshibaac.eu/products/residential/skvp) но в България още го чакаме..
Искам да попитам кога ще има и в България SKVP2 Super Daiseikai 6? Има го в сайта на дистрибутора и в други европейски сайтове още от началото на годината (http://www.toshibaac.eu/products/residential/skvp) но в България още го чакаме..
Модела го листваха на каталози в началото на годината, от юни се продава вече в Европата и тогава трябваше да се появи и у нас, но явно още има запаси от ІІІ серия.ДЖИ и ЕЙ още не са го листвали за продажби на сайта си.
Toshiba Daiseikai 6 го има в България, съответно на цени, малко по-високи от тези на трета серия или: 1890 / 2250 / 2700 лв. с ДДС
Успех
Ееее, това е добра новина, пък и цените са много добри за такава машина.Ако сега си търсех климатизатор, определено хич нямаше да мисля, какво да избера.
Къде ги има? Може ли линк.Първоначално публикувано от Mega
А браво .Цената си е направо унищожител на конкуренцията.
Аз вчера гледах там ама ги нямаше още Най-вероятно днеска са добавениПървоначално публикувано от Mega
Колеги, този модел ми изглежда много добър, поне на параметри. Виждам, че нов, но все пак да питам дали някой има някакво непосредствено впечатление вече?
Непосредствено още е рано, но това е един много добър хибрид между най-доброто от ІІІ серия, най-доброто от предните модели СУПЕР ДАЙСЕЙКАЙ /компресора/ и всичко това съответно модифицирано.Избегнати са проблемите на мотора на турбината при ІІІ серия, като двигателя е сменен с друг вид, използван в предходни модели.Като чета сервизното, машината е много добра.Като знам, че машините на ТОШИБА работят така добре, както пише всервизното и този модел няма да има проблеми.На пазара в Европа не виждам друга машина с такива показатели.
Вносителя за Бг каза, че ще ги има на пазара от Септември 2011
Днес стана ясно, че ПАУЪРКЛИМА вече ги продават, линка е по-горе.
RAS-13SKVP2-E - Super Daiseikai 6 супер, супер колко да е супер за 2750 лева получаваш машина с по-лоши характеристики от вече 11 годишният ми RAS-285LDR. Никакъв шанс няма да ръсна толкова пара за повече от 11 години изостанала технологично машина!
BLUE1, завишил си цената с около 500лв. за 13-ката, а в тях са включени и монтажите
Да допуснал съм грешка. Но не съм нещо впечатлен от супер дупер "новият" дайсейкай