Искам да попитам кога ще има и в България SKVP2 Super Daiseikai 6? Има го в сайта на дистрибутора и в други европейски сайтове още от началото на годината (http://www.toshibaac.eu/products/residential/skvp) но в България още го чакаме..
Искам да попитам кога ще има и в България SKVP2 Super Daiseikai 6? Има го в сайта на дистрибутора и в други европейски сайтове още от началото на годината (http://www.toshibaac.eu/products/residential/skvp) но в България още го чакаме..
Модела го листваха на каталози в началото на годината, от юни се продава вече в Европата и тогава трябваше да се появи и у нас, но явно още има запаси от ІІІ серия.ДЖИ и ЕЙ още не са го листвали за продажби на сайта си.
Toshiba Daiseikai 6 го има в България, съответно на цени, малко по-високи от тези на трета серия или: 1890 / 2250 / 2700 лв. с ДДС
Успех![]()
Ееее, това е добра новина, пък и цените са много добри за такава машина.Ако сега си търсех климатизатор, определено хич нямаше да мисля, какво да избера.
Къде ги има? Може ли линк.Първоначално публикувано от Mega
А браво.Цената си е направо унищожител на конкуренцията.
Аз вчера гледах там ама ги нямаше ощеПървоначално публикувано от Mega
Най-вероятно днеска са добавени
![]()
Колеги, този модел ми изглежда много добър, поне на параметри. Виждам, че нов, но все пак да питам дали някой има някакво непосредствено впечатление вече?
Непосредствено още е рано, но това е един много добър хибрид между най-доброто от ІІІ серия, най-доброто от предните модели СУПЕР ДАЙСЕЙКАЙ /компресора/ и всичко това съответно модифицирано.Избегнати са проблемите на мотора на турбината при ІІІ серия, като двигателя е сменен с друг вид, използван в предходни модели.Като чета сервизното, машината е много добра.Като знам, че машините на ТОШИБА работят така добре, както пише всервизното и този модел няма да има проблеми.На пазара в Европа не виждам друга машина с такива показатели.
Вносителя за Бг каза, че ще ги има на пазара от Септември 2011
Днес стана ясно, че ПАУЪРКЛИМА вече ги продават, линка е по-горе.
RAS-13SKVP2-E - Super Daiseikai 6 супер, супер колко да е супер за 2750 лева получаваш машина с по-лоши характеристики от вече 11 годишният ми RAS-285LDR. Никакъв шанс няма да ръсна толкова пара за повече от 11 години изостанала технологично машина!
BLUE1, завишил си цената с около 500лв. за 13-ката, а в тях са включени и монтажите![]()
Да допуснал съм грешка. Но не съм нещо впечатлен от супер дупер "новият" дайсейкай