Какво почва да прави Тошибата в режим охлаждане с едно натискане на STOP капака и иклапите се притварят светва зелен диод външен вентилатор върти много леко и така мисля че към 1 час след това се изключва нацяло- дали подсушава
Какво почва да прави Тошибата в режим охлаждане с едно натискане на STOP капака и иклапите се притварят светва зелен диод външен вентилатор върти много леко и така мисля че към 1 час след това се изключва нацяло- дали подсушава
Да, при мен го прави два часа.
Опс, сега видях, външен или вътрешен вентилатор?
Сега гледам, че си с японка. Александър да каже, той им знае алгоритъма на работа на японките. При мен върти вътрешния вентилатор. За външния не знам защото на ниски обороти не мога да разбера дори и да работи.
Тази операция е свързана с подсушаване на изпарителя и предотвратява размножаването на микроорганизми. След приключване на режим охлаждане, системата спира и изпарителя се нагрява до 40°С с хладилен агент идващ от кондензатора. Външния вентилатор работи в зависимост от температурата на кондензация. В същото време, трябва да работи и плазмения филтър който допринася за тази операция - операцията е с продължителност 40~90 минути.
Първоначално публикувано от Aleksandars
![]()
и винаги на време
Ако ви кажа ТОШО ЕВРОПЕЙСКИ колко време подсушава след 10 и повече минути работа на охлаждане, бради ще ви пораснат.цифром и словом 4 часа процедура със всички салтанати - подгряване, озониране, вентилиране.
Еди аз не бързам за никаде той нека си върши неговата работа както само казали жълтитеПървоначално публикувано от edi1
![]()
Здравете ,
аз имамТошиба Дайсекай- RASB10 SKVP-E.
След като достигне зададената температура вместо да спре започва да духа студен въздух.
?????????
Нормално не се ли изключва при достигната температура
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1318871950[/time]_________________________________________________
Ех има ли някой
Турбината не спира, а работи на минимални обороти.Трябва да си под нея за да я усетиш.Сложи я на режим АУТО.
Еди а защо японски събратя дори когато лъха на него си пак се усеща топлина а не хлад![]()
![]()
Абе то и европейчето не лъха хлад, ама човека нещо не може да се оправи с настройките ми се струва.
И на Тошимото му правеше въртели този модел Еди,миналата зима и със поддържането на зададената температура,пък и доста се обледяваше на моменти-май не се изясни работата?![]()