Резултати от 1 до 2 от общо 2

Разлика между външни тела на мулти-сплит система RAS-3M26U2AVG-E и RAS-3M26G3AVG

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Novice
    Тук е от
    Aug 2024

Разлика между външни тела на мулти-сплит система RAS-3M26U2AVG-E и RAS-3M26G3AVG

Здравейте, извинявам се, ако вече има такава тема, нов съм във форума, ползвах търсачката да видя дали вече е обсъждана разликата между двете тела, но не открих тема.

Накратко, фирма ми направи оферта, с два мулти-сплита на Тошиба. Това което ми направи впечатление е, че за външно тяло са сложили два варианта.
    Опитах се да разбера каква е разликата, но не успях да намеря информация, също така попитах и фирмата, но не получих съществен отговор.

Това са предложенията за двата мулти-сплит-а..

Toshiba двоен сплит:

външно тяло – RAS-3M26U2AVG-E / RAS-3M26G3AVG – 1 бр.
    вътрешно тяло - подов тип – RAS-B13J2FVG-E– 2 бр.

външно тяло – RAS-2M18U2AVG-E / RAS-2M18G3AVG – 1 бр.
    вътрешно тяло - подов тип RAS-B10J2FVG-E– 2 бр.

Предполагам U2/G3 са различните серии, но не разбрах нито коя е по-новата, нито какви са разликите.

Благодаря, и ако темата не е на правилното си място или вече е разисквана, моля да ме насочите.

2.  

3. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Отговор: Разлика между външни тела на мулти-сплит система RAS-3M26U2AVG-E и RAS-3M26G3AVG

Имаха двойнороторен модел и модел който не е. Мързи ме да ровя от тел да видя дали е това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Разлика между сплит и моно. Кое е по-добро?
    От SongBird във форум Отопление
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-20, 21:18
  2. Отговори: 9
    Последно: 11-06-18, 10:24
  3. Избор на мулти-сплит система Daikin
    От Scoty във форум Климатици Daikin
    Отговори: 5
    Последно: 05-01-17, 22:06
  4. Отговори: 70
    Последно: 13-01-14, 17:05
  5. Мнение за Мулти-сплит система инверторна : Mitsubishi Heavi SCM 60ZG-S
    От mvarbanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 8
    Последно: 13-02-11, 19:42

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе