Сузуми на 32, няма. Това е серия шорай.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Сузуми на 32, няма. Това е серия шорай.
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
Не знам аз от тошиба признавам само DR -теНо това е от файл свален от сайта на тошиба :
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Mig82, информацията е повече от оскъдна. Някъдесрещнах това: "Шум вътрешно тяло 39 / - / 23 / - dB" за охлаждане и "Шум вътрешно тяло dB 39 / - / 24 / - dB" за отопление. На друго място видях "средна степен" 30 или 32 дБ (не помя точно), а в инструкцията за употреба пише, че вентилатора има 6 степени - AUTO, LOW, LOW+, MED, MED+ и HIGH, но нищо повече.
И аз го заглеждах наскоро , но щом крият си рекох че има защо (може и да не е така) и купих на друга марка. Тея с + предполагам са само на ауто и не можеш да ги ползваш когато си поискаш.
Има теми за сузуми чети там ...
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
В engineering data book на Шорай 13-ка, дават шум от 24-39dB, на отопление. Нищо конкретно не видях, какъв е шумът на различните степени. Единствено, собствениците да споделят преките си впечатления.
Този пост е редактиран от rosswen; 04-01-19 в 11:02.
Къде къде по-кучи марки(като Chigo) са си дали децибели на фиксираните скорости ...
Защо реши, че на са ги дали? Или е по-лесно да напишеш нещо без да си направиш труда да провериш.
/ ако чуждия език е проблем се извинявам предварително /
![]()
Не можах да намеря тези данни когато търсех но като гледам резултатите с право съм се отказал. Но не е като да не съм си направил труда , я кажи ти откъде ги копира вместо да се правиш на велик.
Аз съм потрбител от България не ми работата да ровя света за да намеря елементарни данни които другите дават на първа страница навсякъде по интернет магазините и в сервизните.
Упрека ти към мен е напълно безумен
Както и да е
Брей, 10-та по-шумна от 13-та....
Не разбрах точно с кое съм се направил на велик, но честно казано и не искам да знам.
Данните са от сервизното на климатика. / service manual FILE NO. SVM-17020-3 - страница 6 /
Без лоши чувства.
FatBoySlim, за много години.![]()
milanov , ти по-добре кажи как е "шума" след дефрост или след офф беше на твоята десетка![]()
Ееее, аз съм изключение.При мене и муха да литне ще бучи като трактор.
![]()
Странно как google го вади само и единствено на един линк завършващ на ru. и не фигурира sorai или sHorai. На вас дава ли ви на други места резултати за сваляне на въпросния файл ?
Fatboy , с това че не съм си бил направил труда. Ако нямаш абревиатурата на файла ходи си търси.
Следва да се има предвид, че ТОШИБА имат и скорости под ЛОУ, което прави избора на хартия абсолютно безмислен.Иначе сервизното го има на много места.