Отговор: Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
@milanov, този търговец/вносител можеш да го подкараш с шутове от единия край на града, до другия. Пробвал съм дистанционното на осмицата, как работи и какво може на петицата. "Седмичната програма" е точно толкова в дистанционното, колкото и в з@дника на личния ти информатор. Дистанционното синхронизира таймера в машината и оправя нещата при евентуално спиране на тока. Не ти трябва дистанционно за осмица, с което да управляваш петица. Остави го bnd да си бичи с машината на 100%.
Не че имам голям зор. Просто ми хареса идеята за намаляне на мощността. Единия ми климатик работи в 10m2 и ми е любопитно как ще се държи с намалена мощност.
Пусни го на тих/нощен режим, тогава си ограничава мощността, пише го в книжката.
Тази зима, дъщерята ползва този режим за сън, но на дайсейкай 5. Разочарована е от комфорта и твърди, че стаята силно изстива. Няма да коментирам, става въпрос за скорост на турбината и мощност на компресора.
Цитат:
Първоначално публикувано от
dodo_pv
Тази зима, дъщерята ползва този режим за сън, но на дайсейкай 5. Разочарована е от комфорта и твърди, че стаята силно изстива. Няма да коментирам, става въпрос за скорост на турбината и мощност на компресора.
Това само по себе си е по-точно от тест за бащинство. Няма никакво съмнение кой й е родителя! :Drinks:
Цитат:
bnd
Единия ми климатик работи в 10m2 и ми е любопитно как ще се държи с намалена мощност.
Точно както се държи и с ненамалена. Виж, ако го сложиш в 20м2 и намалиш мощността на 50%, може да стоиш на студено в студовете.
Цитат:
Kasap
Това само по себе си е по-точно от тест за бащинство. Няма никакво съмнение кой й е родителя! :Drinks:
Не се оплакваме от машината, исках да кажа, че има и по-различна настройка за добър комфорт. Стаята е 18 квадрата / 51 кубика и този режим "сън" не идва съвсем точно при отопление. За разлика от начина на работа при охлаждане, тогава си е супер :Drinks: Машината е само десятка. Предполагам, с 16-ка ще е по-различно :))
Re: Toshiba RAS-10SKVP2-E - Super Daiseikai 6
Сори за офф ама що не си взимате японските модели ми тия европеиски недоносчета
Поради същата тая причина, заради която на улицата не се движат само S класи. :))
Всеки знае кое е мекото на хляба ,ама нема парЕ младежо
ТАНАТОС,точно щот сме бедни купуваме ДЖАПАНКИ.изреваваме веднъж,обърсваме си гъзъ и после кеффффффффф
Купувате,ама нам си коя употреба!
Що ве? Аз имам 2 купувани нови , че и 3-тия е маскиран японец.Не им пукат пластмасите определено ,отделно, че аз не намирам за нормално ако биха пукали - един такъв топ модел го наритах вече. :)
Лошото е че един нов топ модел ще го продадеш с минимум 50% загуба.Доста неизгодно за мен.
Що трябва да го продаваш на загуба? Връщаш го на вносителя, той да си му бере гайлето. Освен, разбира се, ако не искаш да му станеш спонсор.