Драги мега, тук не се споделя колко много са тези продадени машини и няма как да видим, като евентуални бъдещи потребители, какъв е проклетия фон. Ако представител на Тошиба квалифицира собствениците на проблемни машини като "форумни лешояди", това не говори добре за фирмата. Интересно ми е да видя злостен пост към някой друг потребител, освен мен, който е доволен от машината си. Форумът, по презумпция е място, където е редно да се споделят проблемите на даден модел, а не това, колко е хубав. Писал съм го и преди. Достатъчно голяма е рекламата навсякъде около нас. Аз, лично, бих квалифицирал като "форумни лешояди" критици, които си позволяват да хулят машина, която не познават. Това което и за мен е проблем е, че някой прави нещо по въпроса с проблемните машини, но не казва какво точно не им е наред. Ти очакваш някой да ти каже има ли проблем и какъв е. А аз изисквам това да се направи задължително от тези, които са писали тук за проблема с успиването. Без значение, дали на представителите на Тошиба им харесва или не. В противен случай, това означава за потребителя и читателя липса на адекватен сервиз! Насочваш отрицателната си енергия към грешния човек. Ориентирай се към оплакващите се тук. Аз не съм им адвокат, въпреки че много ти се иска или аз съм се поставил в такова положение, без да искам. Съжалявам.