знае ли някой как се тълкуват четирите лампички на климатика........свети червено втората от дясно на ляво след работа 20 дена.....изключвам го от тока за около 5 минути и се оправя и след това пак светва по някое време
знае ли някой как се тълкуват четирите лампички на климатика........свети червено втората от дясно на ляво след работа 20 дена.....изключвам го от тока за около 5 минути и се оправя и след това пак светва по някое време
Тази лампа индикира напомняне за почистване на въздушните филтри на 300 или 330 часа, не съм много сигурен. До нея, трябва да имаш един бутон, който нулирва този брояч.
има бутон да.......той спира климатика.........сега го пробвах............а да знаеш другите за какво са...
Този бутон спира климатика, само ако го задържиш повече от 5 секунди. Дай ми снимка на индикациите и ще ти кажа.
да вярно....благодаря........утре вечер ще направя снимки
Здравейте,
И аз да попитам за проблем със същия модел климатик. Като се включи светва зеления индикатор за включено. Няколко минути нищо не се случва. След това тръгва външното тяло и след малко изключва и следния 2 индикатора започват да мигат.
https://i.imgur.com/VsdQRPr.jpg
Какъв може да е проблема?
Тествай го от управлението за грешки и кажи на кои грешки машината индикира със звуков и светлинен сигнал.