А за 6 години - състоянието е болестно, неизличимо....
Преглед за печат
тя освен дължина има и диаметър ,и профил на лопатките ... потока зависи и от дизайна на тялото а усещането за шум е субективно примерно Панасоника ми го даваха 21 дБ но имаше едно специфично виене въздушния поток и за мен не беше тих климатик ..
Ето снимки от 8-ма серия. Огромни външно и вътрешно тяло. Външното е по-тежко дори от 6-та серия. Предния панел на вътрешното е много лек металик ако се вижда от снимката.
Прикачен файл 14214Прикачен файл 14215Прикачен файл 14216Прикачен файл 14217Прикачен файл 14218
За феновете на Daiseikai, ето как изглежда машината на стената. На собствениците честито и със здраве да си ги ползват.
Прикачен файл 14316Прикачен файл 14317Прикачен файл 14315
Монтажът над мивката кърти кухни! :)
А собственикът на два от тези на снимките благодари за професионалния монтаж :wink:
е как е успява ли да охлади :))
Да, би било чудесно dzukero да сподели впечатления от работата на машинките - шум, разпределение на струята, комфорт и т.н.
Че пак ми предстои климатизация на помещение и 8-цата ми се вижда добър кандидат след 5-та миналия път... :rockon:
С това сбъркано време нямам повод да ги пускам още. Иначе първоначалните впечатления са много добри. На автоматичен режим почти не се чуват а на тих направо не се чуват. За струята има настройки - 3 посоки за насочена и 3 за разпределена. Едното външно тяло ми е на терасата - ако не го хванеш с ръка не можеш да разбереш дали работи. Вътрешните монтирани изглеждат много по-добре отколкото очаквах. С три думи - засега много доволен :BigGrin
Да, и на мен дизайнът на вътрешното тяло ми се стори малко дръвен/правоъгълен, но дано на живо не е така (т.е. просто да не е фотогеничен :) ).
Иначе за поведението - идеално! Със здраве и дълго време да си го ползвате!
Не само, аз ги сглобявах. ;)
DAisekai 8 или Fh35Ve ??