МОЖЕ и да греша,ма ти си първия с ДР серията,който се притеснява за климата си
момчета ТОшо умря хахахахха в понеделник ще го сменят с друг или може да си избера друг или си мисля да предложа да си доплатя за нов
- - - - - - - - - -
Това ми харесва Fujitsu AS-F40C2 NEW или Daikin S40PTEP NEW или Сузуми 16 или 18 - ка незнам ще мисля
еми както су духаше топло и спря беше направен на 20градуса и си викам ,че е нормално ,но после реших да го дигна на 22 чакам чакам никаква реакция , дигнах го до 28 нищо , така се мъчих 1 ден да го подкарам какво ли не правих ,днес доиде едно момченце от фирмата гледа го , и каза че има проблем в компресора .В Понеделник ще го свалят и ще видим каво ще става .
Сигурно е влязъл в дефрост и повече не е излязъл?
къв дефрост бе то е 15 градуса отвън в хола беше 19 и не иска да зацепи
направи ми впечатление ,че компресора се чува ,перката върти отвън ,прави консумация 250 вата ама вътре не ебава да духа
- - - - - - - - - -
опитах да го проверя за грешки ми той мяка на всяка абе нещо се е осрал яко
Миналата седмица същия случай с RAS255SAV след дефроз компресора почва да не вдига налягане и работи на 3ампера.
Фуджицото е добро. И аз съм се "замислял" за моят хол ...
тия машини как са, който съм написъл Fujitsu AS-F40C2 NEW или Daikin S40PTEP на дали ще дават такава консумация като на тошо
тъжно ама случва се техника е .. най вероятно е нещо дребно надали е компресора ,машината не е стара .. F40 отвява сериозно дайкина като параметри аз бих взел него