Здравейте отново,
Турбината се разтрака повече. Все едно пипа в нещо. При по-ниски обороти. Демек постоянно. Климатика е на 11 месеца. Като го ударя се оправя за момент. Гаранционно ли е? Мога ли да няправя нещо сам? Изглежда сякаш няма достъп.
Здравейте отново,
Турбината се разтрака повече. Все едно пипа в нещо. При по-ниски обороти. Демек постоянно. Климатика е на 11 месеца. Като го ударя се оправя за момент. Гаранционно ли е? Мога ли да няправя нещо сам? Изглежда сякаш няма достъп.
Обади се на фирмата която ти го е монтирала и спри да го налагаш.С ударане няма да се оправят нещата.
То че "боя" не е за "коментари" е ясно, но и клима за една торба пари на 11 месеца да се разтрака май също не е за "коментари".
Не става въпрос дали климатика е изпитал болка след тупаника, а защо се опитваме да си решим проблема с използването на груба сила. Машината е в гаранция, звънкаш едно телефонче и момчетата ще я прегледат.
Колега, качи запис на звука, за да го чуем. Мисля, че знам какво е, ако е хлопане. Когато се появи пак, повдигни предната лява част на тялото с около сантиметър нагоре (да се усучи) и сподели какво се случва със звука. Най-добре да е в записа, разбира се. Не го удряй, особено в дясната част. Не носи на бой
Пробвах да го усуча чрез натискане нагоре на долните два предни ръба на климатика. Тракането се променя леко, но не спира. Мисля си дали турбината не трака по x.
Иначе не съм се обади още защото до преди няколко дни не тракаше постоянно, а и не обичам да каня непознати да газят вкъщи ако не е наложително. А и наближава датата за профилактика и може би ще го комбинирам.
- - - - - - - - - -
Като се прибера ще пробвам пак.
Е, каква е тази дата след 11 месеца? Имам съмнения, че сте един от многото заблудени с гаранционните условия на марката.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Дадоха ми гаранция 5 години, при условие че веднъж годишно им давам по 40 лева за да изплакнат вътрешното тяло с малко меглио. Иначе е 3 години.