Daiseikai 9 ???
- - - - - - - - - -
Screenshot_20170907-215010.png
Daiseikai 9 ???
- - - - - - - - - -
Screenshot_20170907-215010.png
Мога да те уверя, че скоро подобно нещо тук няма да се появи...Повярвай ми.
А трябва. ME изкараха топ модел за над три хилки, нокрия Х и тя там някъде. Какво още чака Тошиба...
/А и малко издънки се получиха при последните дайсейкаи та и реноме има да догонва.../
Ми, напукахте всички теми с мнения, че нямало никакъв смисъл от машини за 2-3бона, след като машини за 900лв вършели същата работа и не им отстъпвали по нищо. Сега защо искате Тошиба да изкарва модел от над 3000? Гледам, че FH стана любимеца на форума - минавайте на FH, ще ми бъде интересно да ви чета зимата.
Издъниха се старите от два бона. Надеждата е в новите модели с изчистен софт. Не искаме климатик от над 2х. да работи като от 900лв. Когато си купиш най-доброто от най-добрите не трябва да има забележки като клапи,фучене,успиване. Съгласен.![]()
Този пост е редактиран от preparatos; 08-09-17 в 09:50.
ДАЙСЕЙКАЙ 9 за сега е само в НОРДИК вариант и тука няма да го видим.На R32 е гамата.Който обича да чете ЕУРОВЕНТ да види там данните, сертифициран е вече.До сега такива цифри не съм виждал.
Пак ще влезем в омагьосан кръг, но нека да разясня поне при нас какво е положението.
В случая с Daiseikai 8 се касае по-скоро за партида, а не за генерален софтуерен проблем. От модела имам регистрирани 6 проблемни ( в това число и различни от успиването), които формират под 1,2%.
Пожелавам на всички колеги дефекти в този порядък, защото това е нищожно.
Но никой не знае с какво тази партида е по-различна от другите партиди. Нали е един и същи модел и трябва да са еднакви. Ако беше нещо като моторче, лагерчета...случило се в някаква партида, но успиването май си беше софтуерен бъг. А щом се бара в софта при различните партиди....Както и да е. Кажи сега за 9-ка, ще има ли или не.
Миланов, 99%, че няма да я има, ако не направят обикновен модел, за по-топлите ширини.
Това малко ала-бала звучи. Може тези които трудно достигат зададената температура да не успиват, било заради кофти изолация или там както е правилно по-големи топлозагуби. А на други де не им пука, трети да се топлят на 26-27 градуса ... и т. н.
Това като в оня андроид форум, къде плюят по разположението на пръстовия отпечатък на С8, че трудно се достига с пръст и ... втория отговор беше - 'Няма такова нещо, аз пръстов отпечатък не ползвам, но сега пробвах - много е удобен. '
Ей ги данните, 14кг вътрешно, стабигляга...
RAS-25PKVPG-ND / RAS-25PAVPG-ND SCOP 5,3
http://ecodesign.toshiba-airconditio...0e66d083781022
RAS-35PKVPG-ND / RAS-35PAVPG-ND SCOP 5,1
http://ecodesign.toshiba-airconditio...418076e46c326e