Идея си нямам дали е подходящия човек.Обадих се,записаха и чакам обаждане.
Идея си нямам дали е подходящия човек.Обадих се,записаха и чакам обаждане.
Идваха хората.Доколкото съпругата ми е разбрала нещо фреон са зареждали и са мерили но не са отваряли капака горния а само страничния за накрайниците.Уж изчезнало дрънченето но на другия ден като го пуснахме пак дрънчи. Обадих им се пак.Май ще има ходене по мъките с тая Тошиба. Съжалям че не взех още един Фуджик.
А не им ли спомена на техниците горното? Човека има опит и наистина решението на проблема може да се крие точно в посочената сглобка. Вибрации няма как да се изчистят на 100%, но поне да няма тракащи елементи.
Ако проблема наистина излезе горното им удръж такса @Aleksandars![]()
Колега що не си го отвориш и пробваш да се справиш сам , вместо да ходиш по мъките. Миналата зима бях писал в темата за LMCE как го заглуших. Само че тогава "вкараха лаф" че "Фужитсу било така , купуваш го и сам ставаш майстор". Хич да не ти пука.
Еми ще дойдат хората пак. Защо да се занимавам с нещо което не ми е работа.Климатика определено има проблем.
Пее ли?
Ех тези тошиби...колко софтуер имат да пишат...![]()
Натисни го с палец между двете "крачета" откъм страната на компресора и виж дали утихва. Не помня къде беше поста някъде 4-10 страница в темата за LMCE
Да, идваха момчетата от екип комфорт и първия път мериха, вакумираха, сменяха неща но не стана играта и дойдоха и го взеха накрая. Оказа се проблем с компресора и го смениха. Изключително съм доволен от тях, добра комуникация и реагираха адекватно. Да се надяваме да няма други проблеми с този климатик въпреки че последните дни пък се появи един шум от време на време от вътрешното тяло.Определено беше грешка избора на този климатик.
Пак започна с ръмженето.Безаварийната работа трая 6 месеца.Днес го пускам на обед и като се почена едно ръмжене чак съседа дойде да се разправя с мен.Определено нещо изпада в резонанс според мен във външното тяло.Е,нямам късмет с тоя климатик.Никак не е приятно посред лято климатика ти на година и половина да ръмжи като 20 годишна куче марка на -20 зимата.
Ами виж кое дрънчи и го оправи. Не е толкова сложно.