1 Прикачен файл(ове)
Отговор: Toshiba RAS-B10J2KVSG-E/RAS-10J2AVSG-E EDGE
Здравейте днес смениха ето този мотор на вътрешното тяло мисля, че е на турбината оказа се от него проблема може би лагери, но е капсуловано и нямаше кака да се отвори на място да се види какво точно. За сега всичко е наред и работи нормално, но ще видим до кога.
На този мотор, лагерите се сменят със затворен очи...
той тоя мотор май не е от проблемните ,но явно са решили да го обзаведат с нов модел лагери
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
На този мотор, лагерите се сменят със затворен очи...
По-интересното е, че от сервиза не са сложили по-добри, явно. А надали не знаят кои марки лагери ги бива и кои - не...
всъщност да ,ако ги смениш с теслата точно толкова ще изкарат .. никакво чукане по периферията на лагера не е допустимо
Цитат:
Alexi
не е възможно качествени лагери да заминат за толкова кратко време ,да се сменят само лагери включва разглобяване на моторчето а не подмяната му с друго - това надали са го правили
Защо се сменят лагери?
Нали причината за ритмичното хлопане уж била т.нар. "втулка"?
- - - - - - - - - -
Цитат:
popov
Да споделя и друг проблем при ейджа.Може би не трябва да се прави генерално заключение ,но е интересен фактът че при четирима познати се появи този проблем.Турбината на вътрешното не иска да намаля оборотите си независимо че е достигната желаната температура.Интересно че дори и при смяната с ново вътрешно тяло ,проблемът остана.Смени се мястото на вътрешното ,но същата работа.Може да е някакъв изолиран случай,но при четири човека малко странно.Та така .Някой имал ли е такъв проблем?
Този модел май ще се окаже сбъркан целия още от чертожната дъска.:BigGrin Ако въобще е имало такава... тайланците може да са го проектирали чертаейки с пръчка в пепеляка на улицата...
от 4те единия има проблем с втулката ,другите с лагерите :))
Цитат:
Alexi
от 4те единия има проблем с втулката ,другите с лагерите :))
И се получава 100% брак.:smiley:
Добре де мидея и тошиба нали са едно , що няма една тракаща мидея.
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Щот на тракащите мидеи им лепят лепенка тошиба....:)
:offtopic:
Колегата joroooooo ако се задържи с тея машини ще отвее milanov по бройка постове .
Пази се milanov :)).
Моята тошиба поне за гараж става, че е 40кг външното. Тези новите и за това не стават.
Тази сутрин се зачетох в ЗЗП/КЗП - чл. 113 - 129.
Мисля, че след 3 доказани дефекта и ремонта на дадена машина, при 4-ти такъв ще сменям с последния Daiseikai (след доплащане от моя страна) ако може... вместо да си искам парите обратно :thumbup
Мислите ли, че е добра идеята?
Що за мазохизъм? След толкова проблеми продължаваш да желаеш Toshiba. Вземай си парите ако можеш.
Цитат:
biro
Що за мазохизъм? След толкова проблеми продължаваш да желаеш Toshiba. Вземай си парите ако можеш.
Ами 5-те години гаранция ме блазнят, честно казано.
Аз и от моите машини като топлене и разход на ел. енергия съм доволен, но вече изброените дефекти ме дразнят супер много... да ти трака/цъка/вие нещо в спалнята не е окей!
*Признавам си, че отделих малко време и на темата за Mitsubishi-тата (т.нар. АП-серия/AP-series) - също ме изкушават.