смъквай и турбината , и тя ще е леш
Може ли да се свали на място, никой не казва. На мен ми изглежда, че не.
Докато тялото не се свали, разглоби и почисти напълно, ефекта е просто едно "замазване"....
Aleksandars, на снимката турбината преди или след миенето е?
- - - - - - - - - -
Update 2
Измитата пита:
Клапите и вентилатора преди миене:
Коритото:
Да направим място:
Почнахме:
Ъпдейт, да не пръска по стената:
След 2 часа, 3 шишета Meglio и 3 литра вода:
Как се пръска:
https://youtu.be/9KArTqSRFAI
Това да режеш и да имитираш дейност, не мисля, че е ок...ама машините са си Ваши, правете с тях каквото искате... Гарантирам, че задната част на изпарителя е леш...но това ще го разбереш по нататък.
Update 3
Измитата задна част на изпарителя:
Измитите клапи:
Измитата на място турбина на вентилатора:
![]()
Това е само повърхностно почистване....
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Вземи си някой силен дезинфектант, сега покрай короната се пръкнаха безброй, и напръскай здраво.
След това сложи една кърпа пред вентилатора и го пусни да издуха всичко.
Не виждам смисъл в това. Изплакването с Meglio и топла вода отми всичко и премахна миризмата на измитите части.
- - - - - - - - - -
Хах, това ако е повърхностно почистване, значи годишната профилактика е нищо. По принцип пръскате ли вентилатора при профилактика без сваляне?
Такова понятие годишна профилактика няма...Има го само при "фирми" които искат да кярът на гърба на клиента, без да го запознаят детайлно с гаранционните условия. Турбина без демонтаж не почистваме...
Един съвет...Като сглобяваш клапите, внимавай да не счупиш кръстчето което задвижва клапите. То е на една ос която отива към моторите...Ако го счупиш, цената на целия механизъм хич няма да ти хареса...
Благодаря за съвета. Малко ме притеснява как да ще ги зацепя. Като ги свалях, понеже не знаех как да ги застопоря му спрях тока. Свалих, белязах, Включих тока и отиде белега съвсем другъде.
Иначе пластмасата с е поопекла и тези се поначупиха половината. В средата има две здрави засега:
![]()
Това е ПРЕДНАТА част на изпарителя. Задната е от противоположната му страна и точно това е проблема на триредовите топлообменници. Не можеш да ги измиеш с ниско налягане. Като свалиш цилиндричния вентилатор и сложиш едно огледалце малко над него, ще видиш мръсната и неизмита задна част. Много е трудно на място чистенето.
Искаш да кажеш, че задната е предна а долната е задна?