Здравейте и от мен! Имам нужда от помощ! Имам климатик Sanyo SAP EH28HX-втора употреба. Менюто на дистанционното е на японски. Имам преснимано упътване на дистанционното, но е второ поред,поради неточности в превода и не знам вече дали е вярно. Проблема ми е, че когато пусна климатика и му задам например 22 градуса и включа вентилатора на автоматичен режим на отопление, след като достигне градусите, вентилатора изключва, но след това не включва-умирам от студ. Има и някаква функция- "тих нощен режим с автоматичен контрол на температурата с оглед на комфорт през съня". Нищо не разбирам! На който и режим да пусна, като искам да се отоплявам-достига зададената от мен температура, след това изключва и пуквам от студ. Забелязах даже и , че от светлината в стаята също се влияе. Работи, работи и като изгася лампата вечерта, за да си легна и климатика спира. То е ясно , че е някаква екстра, ама като не разбирам японски , а инфото от пресниманатото опътване на дистанционното и оскъдно....нищ не става!!! Ако някой има инфо , дори и да не е точно за този модел ще съм много щастлив да помогне! emaila mi e plamengospodinov@abv.bg Благодаря предварително!!!!