не съм фен, но снощи се изумих направо...
3 от 4 да се класират мисля, че е безпрецедентно
не съм фен, но снощи се изумих направо...
3 от 4 да се класират мисля, че е безпрецедентно
ахххх.... колко сладък може да бъде махмурлукаааа... *:dock:
честито на ЦСКА, честито Левски, честито на Литекс, честото и на ЛокоПд, който доказаха че дори и без най-голямата си звезда и голмайстор Камбуров можеха да отстранят Болтън... наистина невероятен машанс да си отбележисш автогол 10мин. преди края... дано запазят състава си... честито и на всички БЪЛГАРИ.
![]()
![]()
![]()
То и аз не гледам мачове ,но се ядосах че Сакалиев и онова тъпо дърво изтърваха да натикат поне още 2* на аспирините и да си ходят с "Балканския синдром" . Той Руди Фюлер си го знае тоя синдром , не веднъж е сърбал от него.
ето и разпределениято по урни:
Първа - Рома (Ит), Щутгарт (Гер), Монако (Фр), Херта (Гер), Локомотив М (Рус), Бешикташ (Тур), АЗ Алкмаар (Хол), Севиля (Исп)
Втора - Марсилия (Фр), ПАОК (Гър), Славия Пр (Чех), ЦСКА Мос. (Рус), Базел (Швейц), Мидълзбро (Анг), Еспаньол (Исп), Ланс (Фр)
Трета - Шахтьор Д (Укр), Хееренвеен (Хол), Днипро (Укр), Хамбуртер (Гер), Цървена Звезда (СиЧГ), Болтън (Анг), Сампдория (Исп), Палермо (Ит)
Четвърта - Стяуа Б (Рум), Брьондби (Дан), Грасхопърс (Швейц), Зенит СП (Рус), ЛЕВСКИ (БЪЛ), Страсбург (Фр), Рен (Фр), ЦСКА (БЪЛ)
Пета - Витория (Пор), ЛИТЕКС (БЪЛ), Халмщад (Шв), Викинг (Нор), Динамо (Бук), Рапид (Рум), Макаби Петах Тиква (Изр), Трьомзьо (Нор)
тегленето на жребия е идния вторник....
да стискаме палци за добър жребий, въпреки че отборите не изглеждат толкова страшни...* :dock:
хахаха, добре, че няма да се наложи цска-левски да се елиминират един друг за продължаване напред![]()
и още добри новини:
България излезе на 20-о място в ранглистата на евротурнирите след снощната фантастична вечер. Благодарение на победите на ЦСКА, Левски и Литекс, коефициентът ни вече е 19,290. С това изпреварихме Полша и Сърбия и Черна гора. Както Агенция Фокус още снощи съобщи, вече е абсолютно сигурно, че запазваме квотата си от четири отбора в евротурнирите и за сезон 2007/2008 година. Намиращата се на 22-а позиция Полша вече няма участници в евротурнирите, а под нея в класирането с по един отбор, но на много голяма разлика от България, са Дания, Швеция и Словакия. Ако продължи успешният ход на българските отбори за Купата на УЕФА, има шансове да спечелим втора квота за квалификациите в Шампионската лига. Това ще стане, ако успеем да се придвижим до 15-о място в края на сезона. Сега там е Швейцария с 21,875 точки.
айдее, трябва да накараме тия швейцарци от нашето сиренце да хапнат май... :dock:
Няма значение в коя урна са българските отбори - и в различни да са - не могат да се паднат в една група.
Ако можеха и в националния да играят така...
Изглежда обещанията за големите премии си свършиха работа.
Сита мечка футбол играе.
Шибаните франсета все пак решиха да се излагат и да искат преиграване на мача заради един тъч.....
http://www.uefa.com/uefa/Keytopics/k...Id=348099.html
Ще го издухат 99.9% но.. не е приятно
А бе това си е, тия не могат да ни преживеят!!! Но сте има*и
за тях!!! [size=9px]сори за цинизмите[/size]
Е няма, на финала ще се срещнат все пакПървоначално публикувано от FearMe
![]()
Неразбрах защо някой ми изтри и 2-та поста ?!?*![]()
Да, не е лесно да си левскар, трябва да можеш да се въртиш като фурнаджийска лопата. Само преди две седмици след мача с Берое и подобно нарушение, виехте като сарански мечки, че мача трябва да се преиграе, а сега франсетата ви били шибани...Първоначално публикувано от КрИс
Аз пък не мога да разбера-Стойчков каза че нямаме футболисти и затова национала ни е гола-вода, а пък се оказа друго![]()
недей забравя, че освен личните качества трябва и сработване. това е по-големият проблем на българския футбол - всички кадърни играят другаде, имат се за велики (което понякога е и така де), но заедно не могат да направят отбор. нямат си разработени схеми, никой не знае другия къде би трябвало да се намира в определен момент и затова си играят индивидуално, а то така футбол не се прави.Първоначално публикувано от pate