Има и още нещо. В клубните отбори играят и доста чужденци - вече не е като едно време... само погледнете имената и ще се досетите за какво говоря
Другия въпрос (с българите, играещи в чужди отбори) @FearMe го е изяснил.
Има и още нещо. В клубните отбори играят и доста чужденци - вече не е като едно време... само погледнете имената и ще се досетите за какво говоря
Другия въпрос (с българите, играещи в чужди отбори) @FearMe го е изяснил.
http://www.uefa.com/uefa/Keytopics/k...Id=348663.html
Като че ли ни се размина.Result not irregular
The Control and Disciplinary Body acknowledged the fact that the throw-in should have been in favour of Auxerre, but concluded that the result of the match should not be judged irregular, as there was no direct influence on the final outcome.
Regained possession
The body underlined that the French team regained possession after the throw-in, and even had a free-kick prior to the goal scored by Levski. Auxerre have until 24.00 on Thursday to lodge an appeal.
P.S.
А аз не съм от Левски. Даже и от ЦСКА не съм, горното го сложих само за инфо![]()
Първоначално публикувано от 666
![]()
![]()
![]()
Хайде стига по темата Левски vs. ЦСКА... а ?
айде честито на всички пак...* :dock:.
ЦСКА се падна в група A на турнира за Купата на УЕФА. Негови съперници ще бъдат Монако, Славия (Прага), Хамбургер и Викинг. "Червените" започват на 20 октомври с домакинство на Славия (Прага). Следват гостуване на Хамбургер, почивка, домакинство на Викинг и гостуване на Монако.
Левски попадна в група F на турнира за Купата на УЕФА. Негови съперници ще бъдат ЦСКА (Москва), Марсилия, Хееренвеен и Динамо (Букурещ). "Сините" стартират на 20 октомври с домакинство срещу Марсилия. Следват гостуване на Хееренвеен, почивка, домакинство на Динамо (Букурещ) и гостуване на ЦСКА (Москва).
Литекс попадна в група “D” от турнира за Купата на УЕФА. Съперници на ловчанлии ще бъдат отборите на АЗ Алкмаар, Мидълзбро, Днепър и Грасхопърс. На 20 октомври специалистът Луис ван Гаал ще пристигне в Ловеч, където ще води АЗ Алкмаар при гостуването на Литекс. След това отборът на Гриша Ганчев гостува на Мидълзбро, после приема Днепър, а в четвъртия кръг играе с Грасхопърс в Швейцария. В последния кръг от турнира българите почиват.
Аре, отекоха нашите...всичките...![]()
Според мен си песимист. Най-тежко ще е на Левски.Първоначално публикувано от KOKOSH
Докер, да няма гршка нещо?...
Първоначално публикувано от Focus Sport
Целта на отборите ни е да се класират на някое от първите три места - жребият не е лош, със сигурност поне един ще продължи.
Добре изглеждат нещата при Литекс - бият тук Грасхопърс и взимат точки от гостуването на Днепър или домакинството срещу Алкмаар.
ЦСКА също има реални шансове - задължителни 3 точки срещу Викинг и се борят при гостувамето на Славия и домакинството срущу Хамбургер. Мачът с Монако.. според мен си е загубен.
Левски... за съжаление не виждам много шансове - домакинството на Динамо може да донесе много трудна победа, но.. ще е трудно. Гостуването на холандците евентуално равен, но ще е още по-трудно и.... зверски студ на 1-ви декември сняг и буря току виж ни помогнали за някоя точка срещу Марсилия...
Ти си като Крум Савов, остава да отвориш и една тема прогноза за времето...Първоначално публикувано от КрИс
Честито на всички Българи! Беше страхотно, съжалявам много че не съм в БГ, за да подкрепям отбора, но и така не му липсва подкрепа като гледах снощи, а за предната седмица да не говорим-само нашите се чуваха.
Последния добър рейд на Левски в Ивропата, от който имам спомени беше с Гочето като бихме Рейнджърс и после без малко да остраним Вердер. Дано сега стигнем по-далеч.
Дали ще отстраним Удинезе не знам, но си мисля че не сме без шансове, най-малкото е доста популярен отбор и информация за него няма да липсва, по-скоро те за нас ще намерят трудно. На пръв поглед не оставиха шанс на Ланс в домакинския си мач, но в първенството на Италия имат отрицателен баланс като домакини. От 14 мача удома имат 4 победи, 3 равни и 7 загуби.
Все пак става дума за Италия, едно от трите най-силни европейски първенства, но пък ние "ПРОДЪЛЖАМЕ ДА МЕЧТАЕМ".