Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 43 от общо 43

Литекс, Левски, ЦСКА - най-добрите на света !!!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Re: Литекс, Левски, ЦСКА - най-добрите на света !!!

Има и още нещо. В клубните отбори играят и доста чужденци - вече не е като едно време... само погледнете имената и ще се досетите за какво говоря

Другия въпрос (с българите, играещи в чужди отбори) @FearMe го е изяснил.

2.  

3. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

http://www.uefa.com/uefa/Keytopics/k...Id=348663.html

Result not irregular
    The Control and Disciplinary Body acknowledged the fact that the throw-in should have been in favour of Auxerre, but concluded that the result of the match should not be judged irregular, as there was no direct influence on the final outcome.

Regained possession
    The body underlined that the French team regained possession after the throw-in, and even had a free-kick prior to the goal scored by Levski. Auxerre have until 24.00 on Thursday to lodge an appeal.
    Като че ли ни се размина.

P.S.
    А аз не съм от Левски. Даже и от ЦСКА не съм, горното го сложих само за инфо

4. Gadget
    Guest

има още 26 часа

5. Member
    Тук е от
    Oct 2002

Цитат Първоначално публикувано от 666
    Да, не е лесно да си левскар, трябва да можеш да се въртиш като фурнаджийска лопата. Само преди две седмици след мача с Берое и подобно нарушение, виехте като сарански мечки, че мача трябва да се преиграе, а сега франсетата ви били шибани...

6. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Хайде стига по темата Левски vs. ЦСКА... а ?

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

айде честито на всички пак...* :dock:.

ЦСКА се падна в група A на турнира за Купата на УЕФА. Негови съперници ще бъдат Монако, Славия (Прага), Хамбургер и Викинг. "Червените" започват на 20 октомври с домакинство на Славия (Прага). Следват гостуване на Хамбургер, почивка, домакинство на Викинг и гостуване на Монако.

Левски попадна в група F на турнира за Купата на УЕФА. Негови съперници ще бъдат ЦСКА (Москва), Марсилия, Хееренвеен и Динамо (Букурещ). "Сините" стартират на 20 октомври с домакинство срещу Марсилия. Следват гостуване на Хееренвеен, почивка, домакинство на Динамо (Букурещ) и гостуване на ЦСКА (Москва).

Литекс попадна в група “D” от турнира за Купата на УЕФА. Съперници на ловчанлии ще бъдат отборите на АЗ Алкмаар, Мидълзбро, Днепър и Грасхопърс. На 20 октомври специалистът Луис ван Гаал ще пристигне в Ловеч, където ще води АЗ Алкмаар при гостуването на Литекс. След това отборът на Гриша Ганчев гостува на Мидълзбро, после приема Днепър, а в четвъртия кръг играе с Грасхопърс в Швейцария. В последния кръг от турнира българите почиват.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Аре, отекоха нашите...всичките...

10. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от KOKOSH
    Аре, отекоха нашите...всичките...*
    Според мен си песимист. Най-тежко ще е на Левски.

11. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Докер, да няма гршка нещо?...
    Цитат Първоначално публикувано от Focus Sport
    Литекс приема Грасхопърс на 3 ноември, гостува на Днепър (24 ноември), приема АЗ Алкмаар (30 ноември) и гостува на Мидълзбро на 15 декември.
    "Сините" започват с домакинство на Динамо (Букурещ) на 3 ноември. След това Левски гостува на носителя на Купата на УЕФА ЦСКА Москва (24 ноември), приема Марсилия на 1 декември и завършва участието си в групата с гостуване в Холандия на Хееренвеен на 14 декември.
    ЦСКА започва участието си в група A на турнира за Купата на УЕФА с домакински мач срещу Хамбургер на 20 октомври, съобщи за Агенция Фокус пресаташето на клуба Атанас Караиванов. Евроцентралата е направила някои промени в програмата и това е било обявено след жребия в Нион. На 3 ноември ЦСКА гостува на Славия (Прага), след което почива в третия кръг. На 30 ноември в София идва норвежкият Викинг, а на 15 декември българският шампион гостува на Монако.

12. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Целта на отборите ни е да се класират на някое от първите три места - жребият не е лош, със сигурност поне един ще продължи.
    Добре изглеждат нещата при Литекс - бият тук Грасхопърс и взимат точки от гостуването на Днепър или домакинството срещу Алкмаар.
    ЦСКА също има реални шансове - задължителни 3 точки срещу Викинг и се борят при гостувамето на Славия и домакинството срущу Хамбургер. Мачът с Монако.. според мен си е загубен.
    Левски... за съжаление не виждам много шансове - домакинството на Динамо може да донесе много трудна победа, но.. ще е трудно. Гостуването на холандците евентуално равен, но ще е още по-трудно и.... зверски студ на 1-ви декември сняг и буря току виж ни помогнали за някоя точка срещу Марсилия...

13. 666
    666 е офлайн
    Member
    Тук е от
    Apr 2003

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Целта на отборите ни е да се класират на някое от първите три места - жребият не е лош, със сигурност поне един ще продължи.
    Добре изглеждат нещата при Литекс - бият тук Грасхопърс и взимат точки от гостуването на Днепър или домакинството срещу Алкмаар.
    ЦСКА също има реални шансове - задължителни 3 точки срещу Викинг и се борят при гостувамето на Славия и домакинството срущу Хамбургер. Мачът с Монако.. според мен си е загубен.
    Левски... за съжаление не виждам много шансове - домакинството на Динамо може да донесе много трудна победа, но.. ще е трудно. Гостуването на холандците евентуално равен, но ще е още по-трудно и.... зверски студ на 1-ви декември сняг и буря току виж ни помогнали за някоя точка срещу Марсилия...
    Ти си като Крум Савов, остава да отвориш и една тема прогноза за времето...

14.  

15. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Ще отстраним ли Удинезе?

16. Тук е от
    Feb 2005

Честито на всички Българи! Беше страхотно, съжалявам много че не съм в БГ, за да подкрепям отбора, но и така не му липсва подкрепа като гледах снощи, а за предната седмица да не говорим-само нашите се чуваха.
    Последния добър рейд на Левски в Ивропата, от който имам спомени беше с Гочето като бихме Рейнджърс и после без малко да остраним Вердер. Дано сега стигнем по-далеч.

Дали ще отстраним Удинезе не знам, но си мисля че не сме без шансове, най-малкото е доста популярен отбор и информация за него няма да липсва, по-скоро те за нас ще намерят трудно. На пръв поглед не оставиха шанс на Ланс в домакинския си мач, но в първенството на Италия имат отрицателен баланс като домакини. От 14 мача удома имат 4 победи, 3 равни и 7 загуби.

Все пак става дума за Италия, едно от трите най-силни европейски първенства, но пък ние "ПРОДЪЛЖАМЕ ДА МЕЧТАЕМ".

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. ЛЕВСКИ , ЦСКА или ЛУДОГОРЕЦ?
    От AVATAR_13 във форум Спорт
    Отговори: 102
    Последно: 15-04-22, 13:05
  2. Милиардер стана спонсор на ЦСКА
    От logic във форум Спорт
    Отговори: 1
    Последно: 18-10-13, 13:52
  3. ЦСКА - Левски 01.0.7.2010 :)
    От Anteri във форум Спорт
    Отговори: 10
    Последно: 09-08-10, 12:56
  4. ЦСКА-Левски
    От kesten във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 11
    Последно: 15-05-04, 14:26
  5. Отговори: 6
    Последно: 01-09-01, 13:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе