Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 41

Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2005

Re: Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел

Tо и друго ми е интересно, по този случай не се "шуми", имало новина но като че ли нищо особенно не е станало!И в другите случай бързо затихна всичко!?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Цитат Първоначално публикувано от hard
    Tо и друго ми е интересно, по този случай не се "шуми", имало новина но като че ли нищо особенно не е станало!И в другите случай бързо затихна всичко!?
    Ами просто народът свикна с такива "случки" и вече ги приема за ежедневие. Дори за ежечасие...

4. T
    T е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002

Цитат Първоначално публикувано от g_ishkitiev
    А защо слагате всички цигани на едно. ....
    Слагаме циганите на едно, защото навсякъде се возят без пари в градския транспорт, не плащат ток и т.н. В Америка не мразят негрите, но и те не са престъпници като голяма част от ромското малцинство. Откъде реши, че полицаите работят за 200-300 лв. Работят на и над средната работна заплата за страната, това е не е никак малко. А и освен това като са се хванали (и за 5 лв. да е) трябва да си вършат работата. Аз също мисля, че Волен не е решението, а то е точно в ръцете на органите на реда. За такова нещор не само, че трябваше всичките 30 циганинина да влязат поне за 3 г. в затвора, но и да плати всеки по едно 10 хил.лв. Ако ги нямат да ги изкарат там с личен труд. Това е решението на проблема по цял свят. Не става въпрос за расова дискриминация, а за борба с престъпници.

5. Member
    Тук е от
    Jun 2004

Тая година нашето мило правителство реши даже и да съкраштава 10% . Е то верно в тази беззакона държава няма ни трябва полиция пак след 5 год мангалите и заеми ша теглят от банките и пак няма връщат та нали ша са европеици и те кога ша схванете че по толератни от тва няма накаде освен да се надупваме

6. Member
    Тук е от
    Mar 2005

Строят се гета , настаняват се там, дава им се земя за обработка, изпраштат се по родните места, и който наруши закона се стреля на месо.После се пита кой кой е и се четат права.Така е решен проблема по света.

7. Member
    Тук е от
    May 2004

А защо слагате всички цигани на едно. И веднага се заговори за АТАКА, според мен Волен Сидеров е за психиатриата, ама това е отделен въпрос.
    Всяка държава си има проблеми с разни такива малцинства. В америка мразят негрите, също както ние тука циганите , всичко е нормално бих казал аз.
    Ще ме прощаваш ама май ти си за психиатрията.

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Ами че само говорят и нищо не вършат.
    @Wise,
    я се опитай да ми обесниш ти с 50лв. как може да си купиш чисто нова кола?,иначе може да разправяш на приятелите ти, че много ти харесва и много искаш да си я купиш-ама нямаш възможност.Е мисля че искат да свършат работа хората,но точно такива като @g_ishkitiev не им дадоха възможност и е смешно после да коментират подобни проблеми.

Цитат Първоначално публикувано от fiorino
    Строят се гета , настаняват се там, дава им се земя за обработка, изпраштат се по родните места, и който наруши закона се стреля на месо.После се пита кой кой е и се четат права.Така е решен проблема по света.
    100% съм съгласен!

8.  

9. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от hard
    Не се шуми, защото така им е наредено. Всички - и полиция, и политици, и преса се мъчат всякак си да омаловажават подобни случаи. Един от малкото вестници, който не мълчи е Монитор. Ето днешната публикация:
    http://www.monitor.bg/article?sid=&aid=56849&eid=505

10. Тук е от
    Feb 2005

Защо не си направи някой труда и да състави една статистика за това, какъв е процента на потъпкванията на закона от манговци спрямо общия брой престъпления? Не съм защитник на Бай Мангау, но знам, че престъпленията в милата ни Родина не са малко, и бих искал да вида какъв е циганският дял.

11. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Естествено, че ще гледат да не дават гласност на такива случаи. От това само би се увеличила подкрепата на Волен Сидеров. А нашите управляващи им се бръква в здавенцето само като си помислят, че някой може да им вземе кокала. И си го вардят с цената на всичко, дори и с кръвта на народа.

.............а някой се чудят защо преди години е имало народен съд..........

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Извинявайте, ама...
    С риск пак да си навредя, предлагам на администраторския екип да основе нов подраздел:
    Цигании, цигански прояви и побоища
    Където спокойно да се обсъждат такива въпроси.
    Сигурно поне от една година в дъра - бъра има поне по една такава тема, постоянно дъвчеща циганският въпрос.
    Често такива теми се явяват и в новините.
    Виждал съм вметки и на други места.
    Крайно време е да се обособят!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2003

G_R_U а ти имаш приятели цигани или негри ? дали пък не си расист. Аз познавам и цигани и негри, които могат да ми бъдат много по добри и коректни приятели от колкото доста българи . Циганите си имат доста проблеми защото са бедни, пък и заради самия факт че са цигани ), ама какво - даи да ги изтрепим и да ги изгоним защото ни пречат.
    Това според мен е мисъл на тясно скроен човек, които не вижда по далеч от носа си, както се казва .
    А Волен Сидеров казвам че е за психиатрия, защото казва очевидни проблеми които всички знаем без да дава решения на тези проблеми. Всъщност той дава някакви решения които може и 10 годишно дете да измисли . Трябва да го заключат някаде защото има много такива на неговото ниво и може да направи проблеми като му се дава публичност

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2001

Волен Сидеров си е много добре,изобщо не е луд,я си спомнете от уроците по история как Хитлер идва на власт,тогава в германия е било същото като у нас сега,той човека използва момента да налапа кокала...нищо друго

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

А Волен Сидеров казвам че е за психиатрия, защото казва очевидни проблеми които всички знаем без да дава решения на тези проблеми. Всъщност той дава някакви решения които може и 10 годишно дете да измисли . Трябва да го заключат някаде защото има много такива на неговото ниво и може да направи проблеми като му се дава публичност
    А като ги знаем (в осъзнаването им обаче адски се съмнявам!), какво направихме ние за да ги решим тия проблеми? Защото те не са от вчера или от оня ден, а много по-отпреди!
    И какво?
    Продължихме да гласуваме за някакви испански изтърсаци, които собственото си име не могат да кажат/напишат на български език правилно, та камо ли да се замислят за благоденствието на народа, без който тая държава въобще нямаше да съществува! Продължихме и продължаваме и до днес - даже се завъртяхме в цикъла на собствения си мазохизъм (ако някой има на ум по-удачна дума - моля да я сподели!).

Плюс това аз "очевидните проблеми" на Волен Сидеров не ги знам - явно съм люспа от понятието "всички".
    Да, той може и прави проблеми като му се дава публичност, само че вижданията ни за обекта на тия проблеми със сигурност брутално се различават, затова ще взема да спра до тук.
    Засега... :knuppel2:

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Цитат Първоначално публикувано от mikk
    Волен Сидеров си е много добре,изобщо не е луд,я си спомнете от уроците по история как Хитлер идва на власт,тогава в германия е било същото като у нас сега,той човека използва момента да налапа кокала...нищо друго
    Точно това сравнение надали доказва, че някой не е луд...по-скоро обратното

След като прочетох днешната статия по темата в Монитор, ми направи впечатление фактът, че никой не иска и не се оплаква официално:
    Всички момчета са с натъртвания и охлузвания, но тъй като нямали видими рани, решили да не ходят на лекар. Включително и другите синове на Веска, които два дни след това не можели да станат от леглата.
    Как ще претендират официално, че са ги били, ако нямат медицинско свидетелство?
    В полицията не знаят за подобни инциденти, тъй като сигнали за подобно поведение при тях нямало.
    Сигурен съм, че в полицията знаят за повечето подобни инциденти, но знаят като хора от този град - като служители на закона официално не знаят за нито един случай, на който не са били преки свидетели. След като официално няма жалби, значи нищо не се е случило. Дори, ако предположим, че дежурните полицаи напишат доклад за конкретния случай, то той официално е смущаване на обществения ред и дребно хулиганство (ако полицаите са видели циганите да чупят витрини).

Какво очакваме от властта, ако не си търсим правата? Може би трябва да се организира анкета по домовете "Жертва ли сте на престъпление?"? Както и друг път съм коментирал в подобни теми - закони има. Но те не се спазват, както от цигани, така и от българи. Не се прилагат нужните наказания, както към цигани, така и към българи. И се получава един затворен кръг - някой си прави каквото си иска, защото знае, че ще остане безнаказан...някой друг е пострадал и не прави нищо по въпроса, защото знае, че престъпникът няма да получи възмездие...третият участник, полицията, е с вързани ръце, защото няма възможността да предприеме действия - по документи няма престъпление.

18. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от The Mask
    Каквото и да се говори истината е, че в момента те имат много повече права от нас самите, в собствената ни държава... Какво ще стане, ако някой българин не си плати сметката за ток за 1 месец - веднага ще му го изключат... а цяло гето не си плаща тока и никой не смее да ги пипне... после расова дискриминация... Не съм расист или нещо подобно, обаче яко ми писна вече... защо трябва ние да им плащаме всичките сметки и помощи, а те само да правят циганчета или сбивания...
    The Mask ciganite v bulgaria ne sa ot vchera, taka che daite parvo da izqsnim fakta che te sa chast ot Bulgaria, kakto sme i nie bulgarite. Tova e nai golemiq problem spored men, che navsqkade se delim- te sa dolni gadni, mrasni obirdjii a nie sme mnogo po hubavi samo zashtoto se narichame bulgari i govorim po chisto bulgarski ot tqh. az ne moga da razbera ti kato si plashtash toka navreme vseki mesec kvo ti dreme che ciganina ne si go plashta? zashto vse se sravnqvame s tqh? Ili kvo kato patuvat bez pari v gradskia transport, az sam bulgarka i go pravq ponqkoga kogato sam v sofia i sam za 1-2 spirki. Poznavam i mnogo bulgari koito ne si plashtat daje za dalgo patuvane.

Ciganina ne poluchava previlegii koito ti kato bulgarin poluchavash(v sobstvenata mu darjava, zashtoto te ciganite sashto sa rodeni i otgledani v Bulgaria). pomoshti nqmalo za bulgarite, a za ciganite imalo. men lichno darjavata ne me e ostavila otkakto sam na 11 godini poluchavam pensiq zashtoto sam s edin roditel. brat mi e na 23 i oshte poluchava tai kato sme studenti (makar i che ne sme v Bulgaria). Otvratitelno e che ciganite sa prebili tazi grupa mladeji i naistina trqbva da badat nakazani. No da badat nakazani prestapnicite, ne vsichkite cigani. I vmesto da se delim oshte poveche spored men trqbva da proumeen che ciganite sa v Bulgaria i shte ostanat, tai che trqbva da ima za tqh kakto i za nas. Bilo to pomoshti, obrazovanie i t.n.

Mnogo ot vas govorite za postroqvane na geta, steni, zastrelvaniq i t.n. Vie bihte li jelali decata vi da otrasnat v takiva mesta? Bihte li jelali vie da jiveete na takova mqsto? Ako otgovora vi e ne, togava govorim za prost dvoen standart.

Mod EDIT Slero: Честно, ако мнението ти беше на кирилица, бих го прочел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 67
    Последно: 21-12-14, 22:00
  2. Цигани пак биха българи, за кой ли път ...
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 43
    Последно: 11-08-05, 17:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе