Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 41 от общо 41

Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Re: Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел

Защо ми е изтрит полседния пост
    На кого не се хареса мнението ми толкова много, че чак да го изтрие? Уж тук всеки може спокойно да изрази позицията си, а какво се оказва на практика... Това хич не говори добре за реномето форума, язък тъкмо ми беше харесало тук... както и да е.

2.  

3. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от BerkStock

Плюс това аз "очевидните проблеми" на Волен Сидеров не ги знам - явно съм люспа от понятието "всички".
    Да, той може и прави проблеми като му се дава публичност, само че вижданията ни за обекта на тия проблеми със сигурност брутално се различават, затова ще взема да спра до тук.
    Засега... :knuppel2:
    BerkStock q ni kaji ti nakefi li se Volen Siderov kato kaza na sledizbornite izkazvaniq che Anastasiq Mozer trqbva da si izbrasne mustaka?!?? Ili si mislish che to si e taka i nqkoi trqbvashe da i go kaje daje i kogato go slusha cqla bulgaria i go chaka da kaje che shte se opita da napravi neshto za tqh? Az lichno sam na mnenieto na edin jurnalist ot nacionalnoto ni radio Horizont koito popita Volen Siderov v prav tekst ot koga ne e hodil na psihiatar! *

To si ima problemi v Bulgaria ama Volen Siderov s negovata smeshna partiq i nai veche sas smeshnia si podhod nqma da napravqt nishto..

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

miglenka, по-напред започни да пишеш на кирилица, както подобава на всеки българин, пък после може и да ти отговоря...

5. Тук е от
    Oct 2005

miglenka, по-напред започни да пишеш на кирилица, както подобава на всеки българин, пък после може и да ти отговоря...
    mi da, tochno tova si misleh che shte kajesh !!!

6. Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от g_ishkitiev
    G_R_U а ти имаш приятели цигани или негри ? дали пък не си расист. Аз познавам и цигани и негри, които могат да ми бъдат много по добри и коректни приятели от колкото доста българи .
    Не съм расист,обаче ми писна ,а ти защо казваш "могат да ми бъдат",а не-"са"?

Циганите си имат доста проблеми защото са бедни, пък и заради самия факт че са цигани ), ама какво - даи да ги изтрепим и да ги изгоним защото ни пречат.
    Сещаш ли се защо е така?Докато изкарват пари най-вече от "правене на деца",докато харчат помощите си (това са изкараните пари,без кражбите) само за забавления,а не се образоват щото "нямали пари",нали се борят за равенство,има доста български семейства които си скъсват г*за от работа само да могат да си плащат тока и да могат децата им да ходят на училище.След като нямат намерения да се пооправят,смятам че прилагането на всякакви радикални мерки е абсолютно необходимо!

Това според мен е мисъл на тясно скроен човек, които не вижда по далеч от носа си, както се казва .
    А Волен Сидеров казвам че е за психиатрия, защото казва очевидни проблеми които всички знаем без да дава решения на тези проблеми. Всъщност той дава някакви решения които може и 10 годишно дете да измисли . Трябва да го заключат някаде защото има много такива на неговото ниво и може да направи проблеми като му се дава публичност
    Опитай се да прочетеш внимателно предишния ми пост

Цитат Първоначално публикувано от miglenka
    mi da, tochno tova si misleh che shte kajesh !!!
    Миличка купи си един учебник по български език и започвай да учиш сериозно,или поне си мълчи-сигурно така ще изглеждаш по-умна

7. Member
    Тук е от
    Dec 2003

напълно съм съгласен с мигленка !!! ама е гадно че малко хора имат такъв отворен поглед на нещата. А това че пише на латиница , немога да разбера какво се правите на интересни, нямало да четете.. не било българско.. брех дерт голям

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

напълно съм съгласен с мигленка !!! ама е гадно че малко хора имат такъв отворен поглед на нещата. А това че пише на латиница , немога да разбера какво се правите на интересни, нямало да четете.. не било българско.. брех дерт голям

Прочети Чл.5 от правилата на форума.

10. Тук е от
    Oct 2005

BerkStock zashto napravo ne zavedesh edno delo sreshtu men, za deto narushih chlen 5-ti ot Pravilnika za Polzvane na Foruma ?! LOL

11. Member
    Тук е от
    Jan 2002

The Mask ciganite v bulgaria ne sa ot vchera, taka che daite parvo da izqsnim fakta che te sa chast ot Bulgaria, kakto sme i nie bulgarite. Tova e nai golemiq problem spored men, che navsqkade se delim- te sa dolni gadni, mrasni obirdjii a nie sme mnogo po hubavi samo zashtoto se narichame bulgari i govorim po chisto bulgarski ot tqh. az ne moga da razbera ti kato si plashtash toka navreme vseki mesec kvo ti dreme che ciganina ne si go plashta? zashto vse se sravnqvame s tqh? Ili kvo kato patuvat bez pari v gradskia transport, az sam bulgarka i go pravq ponqkoga kogato sam v sofia i sam za 1-2 spirki. Poznavam i mnogo bulgari koito ne si plashtat daje za dalgo patuvane.

Ciganina ne poluchava previlegii koito ti kato bulgarin poluchavash(v sobstvenata mu darjava, zashtoto te ciganite sashto sa rodeni i otgledani v Bulgaria). pomoshti nqmalo za bulgarite, a za ciganite imalo. men lichno darjavata ne me e ostavila otkakto sam na 11 godini poluchavam pensiq zashtoto sam s edin roditel. brat mi e na 23 i oshte poluchava tai kato sme studenti (makar i che ne sme v Bulgaria). Otvratitelno e che ciganite sa prebili tazi grupa mladeji i naistina trqbva da badat nakazani. No da badat nakazani prestapnicite, ne vsichkite cigani. I vmesto da se delim oshte poveche spored men trqbva da proumeen che ciganite sa v Bulgaria i shte ostanat, tai che trqbva da ima za tqh kakto i za nas. Bilo to pomoshti, obrazovanie i t.n.

Mnogo ot vas govorite za postroqvane na geta, steni, zastrelvaniq i t.n. Vie bihte li jelali decata vi da otrasnat v takiva mesta? Bihte li jelali vie da jiveete na takova mqsto? Ako otgovora vi e ne, togava govorim za prost dvoen standart.

Mod EDIT Slero: Честно, ако мнението ти беше на кирилица, бих го прочел.
    Така, G_R_U вече почти е отговорил и на твоите въпроси в последното си изказване... Та кажи ми сега като не трябва да се делим защо аз трябва да работя и да си плащам данъците, които пък след това да плащат сметките на циганите? Не помня някъде в закона да пише, че трябва да съм им слуга или нещо подобно... нито пък който и да е друг... Значи аз да бачкам за някой друг, докато тоя някой друг по цял ден си клати топките - е извинявам се, ма не помня някъде да съм виждал такова определение за равенство и единство...
    Колкото до онази част с гетата и децата и т.н. - ако толкова им пукаше къде и как ще им израстнат децата нямаше да правят по 53215 на 2345 степен циганчета на година, за които нито имат възможност да се грижат нито каквото и да било друго... а вместо това да разчитат на помощи, осигурени от данъците на останалите... нямам нищо простив да се дават помощи на нуждаещите се - но те нарочно сами се правят на такива - тука вече много имам напротив... А те като за капак и недовостват и не знам си още какво, въпреки че сами са си виновни за сегашното положение - хайде всички дружно да се хванем на по още 2-3 работи и да им даваме заплатите си от тях, за да могат да са доволни, да не живеят в гета и да могат по цял ден да си правят циганчета... пък нас кучета ни яли...

12. Member
    Тук е от
    May 2004

BerkStock zashto napravo ne zavedesh edno delo sreshtu men, za deto narushih chlen 5-ti ot Pravilnika za Polzvane na Foruma ?! LOL
    Правилата на форума са за всички които имат желание да участват в него,а ти с цялата си наглост продължаваш да се заяждаш с точно тези хора,без да си вземеш каквато и да било поука от забележките,
    мисля че този форум не е за теб,така че:

[green]Mod. Edit orpamarosa: Махам картинката, тъй като идва малко в повече. Нека не принизяваме форума до такова ниво.[/green]

Edit:извинявам се за снимката...

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Айде едно катинарче от мен...

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Отговори: 67
    Последно: 21-12-14, 22:00
  2. Цигани пак биха българи, за кой ли път ...
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 43
    Последно: 11-08-05, 17:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе