Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 50 от общо 50

Такса за провинциални коли в София

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jun 2005

Re: Такса за провинциални коли в София

Падна Коминтерна...
    /раз/Падна /се/ СССР...
    Падна Берлинската стена...
    Падна Желязната завеса...
    Падна комунизмът у нас...
    Падна ембаргото...
    Падна Шенген..
    Глобализация...
    Влизаме в ЕС...
    Падат държавните граници...Европа без граници..Свят без граници. Ура Ура Ура!
    ....
    А ние си заграждаме градовете с КПП-та!
    "Аферим", българи ! "Машалла", софиянци ! Да живее прогреса ! ..нашия де

2.  

3. Тук е от
    Jan 2005

Тук има хора, които правят принципни грешки. Тъпото предложение на някакъв общинар от Дупница (или откъдето там беше) се приписва като единодушно желание на всички софиянци. Всъщност, мисля си тази тема е повод някои да изразят цялата си омраза към жителите на столицата. Не за нещо конкретно - ей така по принцип.
    Специално за Варна - през погледа на софиянец, който прекарва във Варна поне 1-2 месеца годишно: това е странен град в който правилата не важат. Варненци са дълбоко убедени, че понеже това си техния град следователно могат да си карат из него както си искат без да им пука за правила на движението, предимство и прочие. Неясно защо стоките са по-скъпи и същевременно по-некачествени. Имам предвид както хранителните, така и нехранителните стоки по магазините. Странно - с това варненци прецакват преди всичко себе си. Ако има някой, който действително иска да се откъсне от останалата част на България - това са именно жителите на Варна. Не всички, разбира се, но се вижда ясна тенденция - погледнете дори торент сайтовете - бяха въвели ограничение за всички, които не са от Варна. Що се отнася до чистотата - вижте препълнените кофи с преливащи боклуци по гезмето. Обичам Варна и винаги ще я обичам, но наистина не разбирам отношението, което някои имат към софиянци. Да не би да съм извънземно?

4. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

@Jonson,извинявай,опитах се леко да ти редактирам поста в посока съгласие от по-голям процент читатели!( Синьото е да подчертае че твърдението за цените важи само за магазините,а не за складовете на вносителите,които естествено са главно в София,но техните цени не важат за крайния потребител.)

Цитат Първоначално публикувано от Jonson
    Тук има хора, които правят принципни грешки. Тъпото предложение на някакъв общинар от Дупница (или откъдето там беше) се приписва като единодушно желание на всички софиянци. Всъщност, мисля си тази тема е повод някои да изразят цялата си омраза към жителите на столицата. Не за нещо конкретно - ей така по принцип.
    Специално за София - през погледа на несофиянец: това е странен град в който правилата не важат. Софиянци са дълбоко убедени, че понеже това си техния град следователно могат да си карат из него както си искат без да им пука за правила на движението, предимство и прочие. Неясно защо стоките са по-скъпи и същевременно по-некачествени. Имам предвид както хранителните, така и нехранителните стоки по магазините. Странно - с това софиянци прецакват преди всичко себе си. Ако има някой, който действително иска да се откъсне от останалата част на България - това са именно жителите на София. Не всички, разбира се, но се вижда ясна тенденция . Що се отнася до чистотата - вижте препълнените кофи с преливащи боклуци по центъра. Обичам Варна и винаги ще я обичам, но наистина не разбирам отношението, което някои имат към софиянци. Да не би да съм извънземно?
    Ето така вече ще има повече съгласни ! Можем да го предложим на гласуване!

Не искам да подхващам "война" между градовете! Не е заяждане - просто реплика!

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

тъкмо щях да питам какво е "гезме", но отдадох незнанието на тази прекрасна литературна дума на вродената ми не-интелигентност. на същото отдавам и честото неразбиране на половината от това, което ми говорят по софийските улици.

не деля хората на софиянци, каспичанци или горнооряховци. деля ги на такива, които са самовлюбени и арогантни към всички, и които по една или друга причина смятат хората от останалите градове на по-долно качество. не визирам никого конкретно, но ако някой се е почувствал засегнат - явно точно него съм имал предвид.

и за да не излезе, че "плюя", ще напиша какво е общоприетото (поне каквото аз съм чувал) мнение на хората от другите градове за съответния:

софия - космополитният град на България, в който всеки е гостенин, и в същото време кореняк. селяни на кило. през weekend-а си ходят по родните места
    пловдив - псевдоаристократи, тип "на гол тумбак чифте пищови"
    варна - студени и надути хора
    бургас - софиянци ги харесват, защото за разлика от варненци, бургазлии им ближат задниците

сега ще се бием ли!? преди малко видях изтрита тема "газови илиметанови уредби предпочитате?". не й е мястото в IT форум на тази тема. и на настоящата. не само че е извън насочеността, но и усещам как поражда нездраво напрежение

да спрем да пишем тук, а?

6. Moderator Аватара на Lazar
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    Варна

Напълно поддържам - прекалено внимание бе обърнато на една глупост! Темата отдавна е изчерпана!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Отговори: 0
    Последно: 19-10-10, 14:46
  2. Hi-Fi Expo София 2010 от 4 до 6 юни в Гранд Хотел София
    От shuko във форум Аудиотехника
    Отговори: 33
    Последно: 06-06-10, 22:15
  3. Кои коли?
    От pavelkv във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 24-11-06, 15:14
  4. Месечна такса на БТК ADSL
    От Petko във форум Поддръжка
    Отговори: 7
    Последно: 02-09-05, 14:34
  5. месечна такса?!?
    От smarty във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 13-11-03, 00:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе