Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 38 от общо 38

Българските рейнджъри в Ирак - или какво е да си комплексиран нещастник с малко

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е

Журналистите бъркат в рана , която ще стане дълбока
    Толкова истина не е казана , толкова факти са скрити че е по-добре да си остане скрита!

По едно време се чуваше за 10 DVD-a с пълната истина за БГ войниците в Иран , че нямали никакви карти , че другите контингети ги гонели , за да не ги нападнат заради тях , че на кръстовища се преминава само със стрелба , че вечерта никой не се е прибирал от наряд с патрони ( всичко е изгърмявано ) ,че наряд се е карал само в легнало положение , че 60 % от войниците само са ревали и крили и не са искали да излизат, но после са си прибрали по 15 хиляди лева. и тн.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е да си комплексиран нещастник с малко

Mr.TECHNO, поправи се - в Иран не сме били (и дано не бъдем). И стига вярва на разни слухове пускани от поувлекли се разказвачи. Мислете трезво бе хора - бас ловя че повечето от вас са казвали "мангал" на циганчетата по кръстовищата ама тук големи моралисти се извъдихте!

4. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е да си комплексиран нещастник с малко

Че какво му е лошо да излезе истината? Това че няма да се хареса на някой ли, или ще разберем за какво всъщност става дума, а не разни тинтири-минтири....

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

това ще да са били разкази на някой ветеран от виетнам
    доколкото не ме лъже паметта "велииик е нашият войник" първо отидоха като БПК (бано-перален комплекс). съюзниците да са стреляли по тях освен ако не са им изпрали добре гащите. което затваря цикъла - переш чуждите, осираш своите. докато переш своите, чуждите вече пак осрани

позволявам си да говоря така, защото ми се подвъртат няколкостотин снимки, правени първа ръка от наш войник, бил там. накратко - не са се скъсали от битки, ако ме разбирате какво искам да ви кажа
    има си и снимани гадорийки, но също така има снимани и слънчеви бани, белотче в палатките и други подобни, в съотношение по-скоро 100:1 в полза на лежерните пози

6. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re: Българските рейнджъри в Ирак - или какво е

Цитат Първоначално публикувано от bucho
    Mr.TECHNO, поправи се - в Иран не сме били (и дано не бъдем). И стига вярва на разни слухове пускани от поувлекли се разказвачи. Мислете трезво бе хора - бас ловя че повечето от вас са казвали "мангал" на циганчетата по кръстовищата ама тук големи моралисти се извъдихте!
    Ами и аз като @FearMe имах достъп до снимки от тези DVD-та!
    Човека не е варненец и затова не мога да ги взема и пак да говорим!
    като имам отново достъп до тях - ще ти кликна.

7. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Techno, не знам за никакви dvd-та. снимките ми ги даде приятел на въпросния войник.... (защото имаше красиви гледки на пустинята, багдад и т.н.)

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Е , на мен ми показаха , а се спомена че има още много , при другите

иначе от варна доколкот нзма са били 15 калпака ( от 638 )

10. Member
    Тук е от
    Feb 2007

Интервю с Момчил Русев

http://www.vbox7.com/play:bf2601df

едит: забравих да допълня, че Момчил Русев е един от войниците във филмчето (интервюто е на Бареков в сутрешния блок на БТВ, а човекът се опитва да спаси бойните си другари от уволнение и/или наказание)

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

1. Колко “желаещи” останаха в Ирак?
    От Lupus във форум Коментирай новина
    Отговори: 2
    Последно: 06-07-06, 12:39
  2. Отговори: 54
    Последно: 26-07-04, 21:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе