Помагачи - да, но не и по смисъла на НК.![]()
Собствениците приканиха всички потребители да качат отново изчезналите филми и подробно обясняват как точно да стане това.Дано всички са на твоето мнение Митак.Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.
Разбира се, тъпото е, че журналистите отново разпалват конфликти, търсещи "жълтини". Мисля така, защото едва ли някой от собствениците официално ще "поканят" някого да качи обекти на авторското право и едва ли ще обяснят точно как става това, като изрично конкретизират обектите. А иначе описанието за работа с торенти не е нещо, което може да притесни когото и да било. Не ползвам торенти, но предполагам, че си има официално how-to.
Да, така е .... не искам да разполвам стария спор......... Просто исках да кажа, че да помагаш не е престъпление..... другото е въпрос на доказателства пред съда
Охоооо, че и се хвалите как сте им наскочили на филмите!!!Първоначално публикувано от IvO™
ПИРАТИ !!! Стари канибали такива!!!
![]()
Журналята изобщо не са в час с технологията,то не им е и работа де ама като говорят нещо да го проверят.Те обикновено предават суха информация която са им подхвърлили от МВР.Понякога даже стават смешни в очите на интернет потребителя с глупостите които говорят.Пресен пример покрай акциите на оня с дървеното име(Явор) журналистите твърдяха че собствениците на тракера ги съхраняват тия филми и музика на собствени сървъри което си е глупост.На обяснението за технологията за торент системата би им се хванала баба ми която не ползва нет(все още).
ГлупостиПървоначално публикувано от stekyman
торентите се използват за размяна на инфомация. Какви филми?! Каква музика?! С тия мои 2 ( две ) нелегални мп3-ки на 500гб-вия си диск. Да ме питаш за какво съм го взел такъв голям. Ами...от лакомия
Ба мааму - 10 страници, 100 последно написани поста само торент простотии, не ви ли писна тази песен?