Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 40

БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Re: БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ghost, никой не трябва да е съгласен, и аз не съм, но проблемът е технически, а не юридически. аз ако бях щях да ги вдигна на кокили . не знам къде е kriss11, но лично на мен би ми дремело на чорапите, че съм далеч. плащам си за 2048, искам си 2048. това и препоръчвам да направи kris11 - терор до откат, а ако не помогне - комисия за защита на потребителя.
    Когато установят, че проблема е технически и не може да се отстрани или отстраняването му е несъразмерно много по-скъпо от евентуалната печалба от клиента, предлагат прекратяване на договора поради невъзможност да си изпълнят условията - без неустойки за клиента. Избора е твой или продължаваш както досега или се отказваш....ама после накъде?

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Как да не ги обича човек БТК-то

4. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    Въпреки тормоза по телефона оправдането е , че сме почти извън града и там.....
    аз пък като се включвах първо ми провериха телефона дали има възможност да поддържа 2мб и тогава поръчах

5. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

ако наистина ти е така, то съм съгласен, че е защото

моите 2048 са си точно 240кб/с през цялото време
    ghost, никой не трябва да е съгласен, и аз не съм, но проблемът е технически, а не юридически. аз ако бях щях да ги вдигна на кокили . не знам къде е kriss11, но лично на мен би ми дремело на чорапите, че съм далеч. плащам си за 2048, искам си 2048. това и препоръчвам да
    ЗПЗ "Варна Комерс" - бившето "Терснаб" .
    Преди повече от 2 години пък ни тряскаше всяка гръмотевица ?Не нас а Ланката на "Юникомс" и при заоблачаване откачах лан кабела профилактично. А пък и в езерото какви мълнии падат - страхотия.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

kris11, това не е "извън града". под "извън града" се разбира място, което на на няколко км от най-близката пощенска станция (това е техническото ограничение, което имах предвид. kayso, примерно, попада в истинско "извън града", но пък си има скоростта по договор). ти си си баш в града и бтк не може да има извинение от горния вид. на твое място наистина ще се разбуча!

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Че то Владиславово е повече извън града, отколкото ЗПЗ.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Що мислиш че не се е разбучал - ама са му казали - Прекратяваме тогава договора- оправяй се сам - ама кат няма друг наблизо !!!

10. Member
    Тук е от
    Jun 2004

И пак ли е задължително да си отворя тел.пост за да ползвам услугата ?
    Кога ще се замислят колко абоната изпускат поради тази причина.

11. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Julian
    Че то Владиславово е повече извън града, отколкото ЗПЗ.
    Че то Владиславово не се ли води към община Добрич?

12. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Проблема в ЗПЗ идва от лошото състояние на кабелите там. Много често са прекъсвани и снаждани.... а като знам и как ги надят... та по таково трасе няма как да се постигне максимума понеже има много загуби. Особено като се намокри.... Подмяната му както се досещата е скъпа и икономически необоснована операция. От това идват всички проблеми там. Иначе разстоянието до централата си е съвсем нормално.

13. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Абсолютно безмислена услуга, че и платена. Не виждам кой ще им се върже.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Абсолютно безмислена услуга, че и платена. Не виждам кой ще им се върже.
    Гъзарите, да се хвалят после в махалата, те така или иначе няма да разберат какво точно са си купили, ама нали ще е модерно.
    Приятел дето бачка в бТК център ми каза наскоро че през ден имало някой дето питал - ама нямате ли безжичен ADSL. Щото не им се прекарвали кабели в офиса, не че имат лаптопи с уайрлес карти.
    Верно, че ще са бая учудени после, че тряба и такива благини да закупуват за комповете си, ама то на селянина това не му пречи, тъкмо ще се хвали повече после.

16. Pat
    Pat е офлайн
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Нахрани бедния, пък не го питай къде ще сере, а и за всеки влак си има пътници

17. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Black Adder
    Гъзарите, да се хвалят после в махалата, те така или иначе няма да разберат какво точно са си купили, ама нали ще е модерно.
    Приятел дето бачка в бТК център ми каза наскоро че през ден имало някой дето питал - ама нямате ли безжичен ADSL. Щото не им се прекарвали кабели в офиса, не че имат лаптопи с уайрлес карти.
    Верно, че ще са бая учудени после, че тряба и такива благини да закупуват за комповете си, ама то на селянина това не му пречи, тъкмо ще се хвали повече после.
    Ей, пак български начин на реагиране!
    Първо да оплюем новото, после да се ослушаме като зайци в трънка и след това да го приемем, защото нали и комшията също...
    В областта на комуникационните услуги вървят паралелно два процеса:
    1. Да се използва всяка възможна преносна среда
    2. Да се интегрират услугите
    За това има вече и Wi-Fi ADSL и WiMAX и HomePlug и Интернет по кабелната ТВ. И за всеки влак си има пътници. Ами логично е, ако нямам добра връзка по телефонната мрежа на БTK (по ред причини) или въобще не искам да имам стационарен телефон, но услугата ADSL Wi-Fi ме устройва като цена и качество да я ползвам. Имайте в предвид, че кабелната инфраструктура в малките населени места е доста остаряла и ненадеждна. Привеждането и в състояние да предава ширололентови услуги ще струва много по-скъпо отколкото изграждане на точки за безжичен достъп.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

и допълнение кум аргументацията на lupus:

поевтиняването на мобилните комуникации доведе много хора до решението да се откажат от стационарните си телефони. няма начин гигант като бтк да не реагира адекватно към интернет нуждите на въпросния кръг хора.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Обяви
    От DENITO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 06-03-07, 11:11
  2. ADSL БТК - работи ли тази услуга?
    От DamianRM във форум Технологии
    Отговори: 152
    Последно: 15-04-06, 09:32
  3. Doom III проблеми със старта
    От Lox във форум ИГРИ
    Отговори: 14
    Последно: 07-08-04, 14:32
  4. сайтове с обяви за GSM?
    От GATER във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 14-06-03, 13:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе