Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 40

БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на dragozow
    Тук е от
    Dec 2005

БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга

Месечната такса за безжичен достъп в комплект с ADSL 1024 е 33,39 лв. при 2 г. договор и 43,79 лв. при срок на споразумението 1 година.

От 5 юни клиентите на ADSL услугите на БТК могат да използват безжична Wi-Fi мрежа, съобщиха от националния телеком. Вариантът на високоскоростната слуга се предлага в комплект с Wi-Fi модем. “БТК ADSL Wi-Fi е удобно решение за домашни потребители, които имат преносим компютър или искат да създадат собствена локална мрежа вкъщи или в офиса”, обясняват от оператора.
    От БТК твърдят Wi-Fi мрежата е достатъчно сигурна, като защитата на връзката се гарантира от надеждни механизми за кодиране. “Това означава, че само оторизирани потребителите ще имат достъп до безжичната Интернет услуга”, добавят от БТК.
    Устройството е интегрирано с ADSL мрежата на БТК, като Wi-Fi модемът поддържа скорост на достъп до 54 Mbps в рамките на безжичната локалната мрежа и до 100 Mbps при кабелен достъп.
    Операторът предоставя на клиента Wi-Fi устройството за целия период на договора, като месечната такса е 2,40 лв. при 2-годишен договор и 4,80 лв. при 12-месечен срок. По този начин Wi-Fi в комплект с БТК ADSL 1024 Безкрай ще струва на потребитеетели по 33,39 лв. на месец при двугодишен и 43,79 лв. при едногодишен договор.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Re: БТК обяви старта на новата си ADSL Wi-Fi услуга

че то досега не ставаше ли след ADSL да се закачи WIFI

4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от dragozow
    [като месечната такса е 2,40 лв. при 2-годишен договор и 4,80 лв. при 12-месечен срок.
    Голяяяяма далавера, нема що, 12х4.80 = 57,60 лв, и то това за наем!!! Че то по-добре да си купя собствен Wi-Fi рутер, хем ще мога да си го конфигурирам сам, щото подозирам че 'прехваленото' "защитата на връзката се гарантира от надеждни механизми за кодиране." ще е свързано и с невъзможността да пипаш настройките по собствен вкус, както е и с ADSL модема

5. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Онзи ден се обаждаха вкъщи да ни зарибяват, но май не успяха.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Да ни е честита новата хилядо деветстотин... Пардон!... "новата" услуга!!!

И както се казва в такива случаи - таз' година Wi-Fi, догодина - Hi-Fi.

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Ами то тая услуга едва ли е насочена към потребители които "киснат" по цял ден в IT форуми.

Идеята е добра - 99% от хората които познавам не могат суич да си включат сами, камо ли Wi-Fi рутер да конфигурират.

Важното е да има конкуренция - от това ние, потребителите само печелим.

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

И ако мрежата не е криптирана ще е кеф , дето пуснеш безжичната карта на лаптопа, там ще се закача за някой незнаещ потребител на бТК Ставаме като западняците !

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

От БТК твърдят Wi-Fi мрежата е достатъчно сигурна, като защитата на връзката се гарантира от надеждни механизми за кодиране. “Това означава, че само оторизирани потребителите ще имат достъп до безжичната Интернет услуга”, добавят от БТК.
    Устройството е интегрирано с ADSL мрежата на БТК, като Wi-Fi модемът поддържа скорост на достъп до 54 Mbps в рамките на безжичната локалната мрежа и до 100 Mbps при кабелен достъп.

11. bufo
    Guest

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    И ако мрежата не е криптирана ще е кеф , дето пуснеш безжичната карта на лаптопа, там ще се закача за някой незнаещ потребител на бТК Ставаме като западняците !
    Във Англия почти всички мрежи са кодирани,във настройките криптирането е вкл. по подразбиране.Само 1 път съм видял отворена мрежа.А тука вече осъдиха един цървул задето използвал нелегално отворена мрежа.
    Не знам колко месеца неограничен безплатен достъп му дадоха
    А иначе услугата на Бтк е много закъсняла и скъпа.

12. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Дрън дрън, че паднах чак. Първо да си оправят скоростта , че тогава да се дръвчат.
    На Бизнес тарифа съм и 2048, ама повече от 30-40к за сваляне не постигам.Еле пък за руски сайтове имам убийствената скорост от 3-8 к
    Въпреки тормоза по телефона оправдането е , че сме почти извън града и там.....

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ако наистина ти е така, то съм съгласен, че е защото

Цитат Първоначално публикувано от kris11
    ...че сме почти извън града и там.....
    моите 2048 са си точно 240кб/с през цялото време

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Въпрос към варнеци, да не пускам нова тема:
    Някой ползвал ли е услугите на http://www.novo.bg/ ?
    Имате ли впечатления за качество, съпоставимост на цените, поддръжка?

16. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

Lupus - зле.
    Друго незнам какво да ти кажа.
    Скъпо, бавно и с покритие само в определени региони от града, които определено са силно преувеличени на сайта.
    Но ако ти трябва безжичен нет, все пак, може да го пробваш, така или иначе няма други алтернативи.

Ако искаш нет за вкъщи - за Варна друго освен БТК няма ... Кой каквото иска да говори, ама просто алтернатива на БТК няма тук.

А колкото до самата новина - на мен ми хресва. Добро решение за хора които не са много на ти с компютрите. Аз лично го подкрепям.

17. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    ако наистина ти е така, то съм съгласен, че е защото

Цитат на: kris11: "...че сме почти извън града и там....."

моите 2048 са си точно 240кб/с през цялото време
    Нима в договора пише, че за тези, които са "почти извън града", условията са други!? Няма как да съм съгласен с подобно нещо.

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

ghost, никой не трябва да е съгласен, и аз не съм, но проблемът е технически, а не юридически. аз ако бях щях да ги вдигна на кокили . не знам къде е kriss11, но лично на мен би ми дремело на чорапите, че съм далеч. плащам си за 2048, искам си 2048. това и препоръчвам да направи kris11 - терор до откат, а ако не помогне - комисия за защита на потребителя.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 3 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Обяви
    От DENITO във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 1
    Последно: 06-03-07, 11:11
  2. ADSL БТК - работи ли тази услуга?
    От DamianRM във форум Технологии
    Отговори: 152
    Последно: 15-04-06, 09:32
  3. Doom III проблеми със старта
    От Lox във форум ИГРИ
    Отговори: 14
    Последно: 07-08-04, 14:32
  4. сайтове с обяви за GSM?
    От GATER във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 5
    Последно: 14-06-03, 13:45

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе