Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 68

Цигански безредици и има ли държава?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Re: Цигански безредици и има ли държава?

Много ми се искаше тия цигани да фанат и да метнат един бой на всички имитиращи действие органи дето се моткаха около тях и позираха пред камерите. Като се почне от бат Бойко наред ...тогава щеше да стане голям смях.....

2.  

3. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

На лов за българи, особенно за данакоплатци.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

знаете ли кое време искам да се върне?

когато мръсните чалми взеха деца за заложници . 1987 година, случаят "Интернационал" http://more.info.bg/article.asp?topicID=239&issueID=219
    има за какво и ТРЯБВА да се помни

ТАКА трябва да се действа с всеки боклук, а не както е сега - 100 "право"защитни организации да дебнат от чужбина за "правото" на живот на бездомните кучета, котките, торните бръмбари, убийците и изнасилвачите! защото богатите държави си стоят на сигурно зад гърба на военната и най-вече икономическата си мощ и дрискат "интелект" върху главите на бедните държави, в които плащаме откраднатия от мангалите ток.

P.S. и не, не се извинявам на никой мюсюлманин за обидния епитет, който използвах по-горе. който оправдава подобни постъпки заслужава и по-цветисти определения, а който не ги одобрява не би се асоциирал и съответно не би се обидил.

Р.P.S. и се научете, че правилно е "мюсЮлманин", а не "мюсУлманин"

5. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Представете си гнусен циганин в Америка или Франция, Германия, Англия и т.н. да тича с нож или брадва и да вика, че ще избие населението. Аз не мога да си го представя, но в България го видях с очите си.

6. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

таман да се притесня, че с тази тема насаждаме расова омраза, но се сетих, че няма раса "цигани" .

според различни анализи това са или индийски парии, или от по-дълбоки времена - някакво китайско племе ("ци ган" или "ци гун"... не помня точно, а не ми се рови сега).

7. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

По-скора са индийски, отколкото китайски, видно е с просто око.

Коооолим българи, полицията ни пази.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Коооолим българи, полицията ни пази.
    Ами ще ги пази, нали самият ПРЕЗИДЕНТ призова '"Не се наемам да давам отговор на въпроса кой е по-виновен, но във всеки случай това крие голям риск от етническо напрежение и трябва бързо да бъде преодоляно"
    Демек - те мангасарите са невинни божии чада, подкокоросани от рогатия и от подлите българи, дето не им дават да си слушат родния фолк в 3 през ноща на MAX. Не бива, зер, да им се разваля рахатлъка, трябва мир да има.
    Наизскачаха и разни експерти дето изнамериха чудното за България и света животно - скинар-наркопласьор и прочее, само и само да оправдаят разбунтувалата се сган и бездействието на полицията.
    Мисля, че всеки що-годе интелигентен човек ще се сети защо природозащитници и миньори ядат бой като тъпани (по-будните даже сами си удрят главите в асфалта), а на бай Мангал му правят шпалир кога троши и му светят с прожектор, да се не изплесне тоягата, че току-виж се наранил и ще съди държавата в Страсбург.
    Идат избори другари, пак ще има кюфтета и маанета
    А за нас май е най-добре да си свалим гащите и да се понаведем, само и само мир да е.

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Група цигани поне стотина вече няколко дена върлува, засега в София, после и в други градове, за да "избие всички българи" край на цитата.
    Има ли държава у нас?
    Извиявайте, но какво да коментирам?
    Няма никакъв сайт, нищо не виждам като връзка - чета само коментари- тук във форума...
    може ли линк към някакъв източник - така само слушам колко са лоши циганите - е аз съм от Сливен и си ги знам!

//може би @ru-boy ще посочи източник - къде е станало това и кога??

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

В Сливен телевизия няма ли? Три дена само за това се говори денонощно по новините.

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=368784

http://www.segabg.com/online/sect.asp

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=368160

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=368061

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=368011

от друг форум.

"Един взвод германци с шмайзери... Не заради циганите, НЕ! за ред в тая държава. В държавата няма ред..., има закони, но никой не ги спазва... Българи не могат да променят нещата и поради това няма ред. А германците разбират от ред.
    Депутати - германци...
    Полицаи - германци...
    Данъчни - Германци... И стой та гледай."

12. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    Извиявайте, но какво да коментирам?
    Няма никакъв сайт, нищо не виждам като връзка - чета само коментари- тук във форума...
    може ли линк към някакъв източник - така само слушам колко са лоши циганите - е аз съм от Сливен и си ги знам!

//може би @ru-boy ще посочи източник - къде е станало това и кога??
    http://news.ibox.bg/news/id_293520431

13. Member
    Тук е от
    May 2002

Дон "цеци" , помияра дето в бяла държава немаше да види как изглежда слънцето повече ми играе преводач и спасител на мангалите. Оня боклук и пияница(познавам доста хора от родния му край , откъдето са някои от делата срещу него) вътрешния министър - хич не му дреме.
    И вече лекичко се поизнервям , щото едно време у наше село имаше такива мангали и само те знаят при първата кражба колко бой изядоха и какво стана с къщите им и сега пак май ще се оправяме "лично" ако не стане на държавно ниво. И вервайте ми , те ще са губещата страна.
    Имаше едно време един виц как от лъв се прави куче - глад , бой , стриганье ако не стане пак глад , бой , стриганье колкото се наложи Х 10 на N- та степен докато стане.

14.  

15. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

На циганите - майната им. Време е полицията да се изчисти до основи, ясни правила, ясни закони и право на употреба на оръжие при всяко нарушаване на личното пространство около полицая. Обособяване на силни специализирани полицейски групи около болни райони в страната - циганските махали - добре снаражени, задължително снайперисти...повече снайперисти. Да са на въртящ се принцип за да не се допусне срастване с местните. Задължително спазване на указанията с право да се употреби превенциално оръжие - пусни брадвата, пусни брадвата, трети път пусни брадвата - после снайпер отнася ръката държаща брадвата....и така Как така на обществено място не мога да пуша, а мога да нося ножове, брадви и вили?

ето примерено предложение за ученическа униформа за горните класове и университетите - функционалност, джобове за всевъзможни помагала:

16. Member
    Тук е от
    Feb 2001

Каквото и да се говори по случая, голям абсурд се получи наистина.
    Много мекушаво действие от страна на полицията, никаква реакция.
    Отново си пролича как на никой от управялващите (или може би 90+%) не им стиска да вземат твърда позиция и да реши проблемът по закон.

От друга страна точно такива случки и събития подклаждат все повече етническата омраза, което е в интерес на един или друг.

Не искам да ме разбирате погрешно - личното ми мнение е твърда и строга разправа с такива роми/цигани. Жандармерия, строго налагане на закона, усмиряване с едни или други средства.
    ако се наложи и високи огради около цигански махали или райони, силно засилено присъствие на органите на реда, въоръжени и използващи това въоръжение, ако се наложи.

17. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Според РИА "Дефакто" две партии са предизвикали безредиците във "Факултета"
    http://bulgaria.actualno.com/news_118283.html

18. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Ами избягвам да гледам телевизия - главно заради такива "разтърсващи" новини:

"Припомняме, миналата вечер в същия район стана масов бой между роми и скинари. При скандала пострадаха четирима души."

(дали не са двама с изкълчен пръст и други двама - с навехнат крак)

Та това ми изглежда малко "въздух под налягане".......
    Не съм бил там - може и да не съм прав. Те, циганята, доста си надигат главата преди избори!
    Но и журналята си ги бива!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Как да следим за правилния монтаж на климk
    От boiski във форум Въпроси свързани с монтажа
    Отговори: 6
    Последно: 03-03-12, 00:41
  2. Къде грешим в избора? /на климатик/
    От Kasap във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 34
    Последно: 29-09-11, 16:49
  3. IP трафика стигна новата единица Зетабайт
    От Mr.TECHNO във форум Коментирай новина
    Отговори: 4
    Последно: 22-05-10, 11:04
  4. Разминават ми се субтитрите. С какво да ги 
    От Muko във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 06-03-07, 18:26

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе