Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 21 от общо 21

Евтиното излиза скъпо. 200-те българи в Кушадасъ.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Re: Евтиното излиза скъпо. 200-те българи в Кушадасъ.

Така си е, @КрИс - туроператорите станаха много на пазара, много силна конкуренция между тях и започнаха да работят рисково като брокерите на Уолстрийт. Как може туроператор да дължи 200 000 евро на турският хотел? И да има наглостта да му праща още туристи. Сега вече дължи и една прилична сума на хотела в Обзор. Пратил е туристите там с ясното съзнание, че няма парите да плати за престоят им. И че ще ги изхвърлят на вторият ден оттам. Все едно е пратил камион с картофи - да става с тях каквото ще. А на колко ли и други хотели дължи пари?
    Така туриста, доверил се на туроператор е в несигурност - откъде да знае дали точно този туроператор не дължи стотици хиляди и дали ваканцията му няма да се превърне в кошмар. Подигравка с туристите в името на печалбата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

За такива има коктейл "молотов"

4. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Цитат Първоначално публикувано от roumen68
    По темата:
    От Вени Тур не са платили ни стотинка за настанените в Обзор българи, от утре ги карат да напускат хотела. Довечера ще има репортаж по bTV за случая.
    Е тук вече, никой не им е виновен. Тук вече проличава неадекватно поведение на прецаканите, примиренчество и типично българския садо-мазохизъм. Няма начин някой който вече веднъж ме е измамил да го направи пак. Няма начин да се съглася на "компенсации" за така провалената ми почивка. Аз съм платил за 4**** в турция и след като си ме направил на маймуна - съд по бързата процедура и петкратна поне парична компенсация или най-брутален секс със собственичката и бой докато главата и стане чешма...

А тук потвърждение на думите ми от оня ден, че никой няма и няма и намерение да предприеме нищо....
    http://www.segabg.com/online/article...d=2&id=0000502

5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    ...най-брутален секс със собственичката и бой докато главата и стане чешма...
    Това ми хареса
    Ама що за нация сме? Още се записват във Вени Тур за ходене в Турция и не щат да повярват, че гарантирано ще спят по пейките в градинките. Мазохизъм или глупост? Не е чудно, че у нас има толкова специализирали се в прибиране на пари от баламите.
    Ето една компилация от няколко от последните новини по темата:
    https://www.youtube.com/watch?v=kOkl3WLcYu8

6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002

Offtopic. Турците си маат свински пържоли та ушите им плющят. И не само българските изселници, ами и натуралните.

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

--- offtopic ---
    Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    ... режат някаква мека кремава скала на "тухлички" някъде 40х40х80см от които после директно правят домовете си -( не се пече или формова, а директно от земята на стената ) резултат - страшно прохладно вътре и много стабилна конструкция щото всяка от тези "тухлички" се вдига от минимум 2-ма души, но имало някакви токсични съставки дето бавно но методично съсипвало поколенията които живеели в нея...
    Туфo се казват [tufo].
    От вкаменена вулканична пепел. Два пъти по скъпи от класическите тухли.
    Antique style, красиви, особено ако се зида от майстор, но нефункционални за влажни райони, поемат влага като гъба. .Ако е на жилищна постройка, обикновено от вътрешната срана се прави втора стена с разстояние между двете, "въздушна възглавница". Изолация, а и там намират място всички тръби и трасета за каквото се сетиш.

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Най-евтиното WIFI browser-че
    От xzone във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 26-09-10, 11:34
  2. Отговори: 8
    Последно: 15-06-10, 19:47
  3. Най-евтиното отопление и ток - с оксиводороден генератор
    От hydrogenic във форум Електрическо отопление
    Отговори: 25
    Последно: 26-06-09, 17:41
  4. Отговори: 9
    Последно: 20-02-07, 07:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе