Резултати от 1 до 3 от общо 3

Чудя се дали е истина и да вярвам ли? Кой е прав и кой е крив?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

Чудя се дали е истина и да вярвам ли? Кой е прав и кой е крив?

Новината е от вчера. Ако прецените , че би породила расистки коментари - трийте.
    http://dnes.dir.bg/2008/09/29/news34...html#sepultura
    П.С. забележете края на реда - sepultura

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Re: Чудя се дали е истина и да вярвам ли? Кой е прав и кой е крив?

Ама много приятно ми беше да прочета ето това:
    "Сдружение "Плиска" с председател Божидар Димитров, ще връчи почетна грамота и парична награда от хиляда лева на полицай Митко Чавдаров от ямболското село Бояджик. "

Ето цялата статия
    http://society.actualno.com/news_183632.html

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re: Чудя се дали е истина и да вярвам ли? Кой е прав и кой е крив?

1. продажни политици (поддържат България в ролята на буферна зона между буйстващите и агресивни мангали и слабостта на западна европа)

2. криво разбиране на правата и свободите на хората в лицето на редовия българия (ама те не били ходели на училище, ама нямали условия... на мен кой ми ги е създал условията? работливите ми родители. както и аз ще се стремя да създам условия за прогрес на моите деца)

3. допускането на "изключение от закона в името на социалната... справедливост? мир?" що за кретения е това? та законът е именно, за да държи в рамките тези изключения! той не е създаден за редовия човек, който няма да тръгне да убива, да разбива витрини и да изнасилва бабички и малки момченца. законът е силата в ръцете на нормалното мнозинство, чрез която въпросното мнозинство се предпазва от ексцесиите на дивото малцинство

честно казано не ми се започва разговор откъде тръгва проблемът в точка 3 (макар че отговорът е исключително лесен - американската конституция, която е уникалният пример за основен закон, в който е залегнало правото на индивида преди правото на общността)

както и да е... лошото е, че оправия няма и просто стените ще станат по-високи, алармите по-чувствителни и ключалките с 1 повече...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. iHeater - икономичен инфрачервен отоплител - дали е истина?
    От niki72 във форум Електрическо отопление
    Отговори: 9
    Последно: 12-08-11, 00:02
  2. Прав или Постоянен ток?
    От Очо във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 24
    Последно: 16-01-09, 02:13
  3. Дали е истина?
    От ru-boy във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 10
    Последно: 16-09-04, 13:18
  4. Чудя се дали...
    От LordOfEvil във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 09-04-03, 21:51
  5. На кое да вярвам?
    От MANIAK във форум Общ - хардуер
    Отговори: 14
    Последно: 06-05-02, 16:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе