Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 40

Aкциза на цигарите може да смени правителство!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Re:Aкциза на цигарите може да смени правителство!

абе честно да си кажа, вече две седмици, как не пуша.
    Преди прасках по две, две кутии и половина на ден, ама сега нещо не мога да дишам, както трябва, та миналият петък, срещу събота, прекарах нощта в бърза помощ.

Без малко да пукна от задушаване, та ми се размина, на изследванията нищо не излиза, ама все пак си прекарах тежък момент.
    Инак пак си ги сънувам пустите цигари, и всяка минута ми се пуши.

Сутрин не е ли да си удариш едно хубаво кафенце с една силна цигарка, то това си не е живот, ходиш като зомби по цял ден, без вкус в устата, и все това ти се върти в главата.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Aкциза на цигарите може да смени правител&#

@fXOrange опитай на инат
    аз така 2г. не припалих.

При твоя начин на пушене сега 100% ще се видиш с $$$

4. Banned
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Цитат Първоначално публикувано от fXOrange
    абе честно да си кажа, вече две седмици, как не пуша.
    Преди прасках по две, две кутии и половина на ден, ама сега нещо не мога да дишам, както трябва, та миналият петък, срещу събота, прекарах нощта в бърза помощ.

Без малко да пукна от задушаване, та ми се размина, на изследванията нищо не излиза, ама все пак си прекарах тежък момент.
    Инак пак си ги сънувам пустите цигари, и всяка минута ми се пуши.

Сутрин не е ли да си удариш едно хубаво кафенце с една силна цигарка, то това си не е живот, ходиш като зомби по цял ден, без вкус в устата, и все това ти се върти в главата.

То като стане късно тогава човек се сеща да ги захвърли пустите цигари , най вероятно си получил сърдечна криза и си се паникьосал че ти става нещо.

5. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

ми не знам точно, даже докторите не могат, да го определят.
    Инак ми правиха на два пъти, през нощта кардиограма, плюс това снимка на дробовете, изследвания на кръвта и урината.
    Та според тях нямало нищо, ама питат ли ма мене.

6. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Ще пуша, ще пуша, ще пуша докато белите ми дробове станат черни, а после с тея три черни дроба ще пия, ще пия, ще пия... докато не вдигнат акциза и на пиенето. :-D

7. Тук е от
    Apr 2009

Държавата има нужда от пари за да плаща разни работи (останали ни в наследство от Станишев и сие). Вие на какво искате да повишат акциза - на киселото мляко ли или на зъболекарските услуги, или, може би, на хляба?

8.  

9. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Цитат Първоначално публикувано от robin
    Държавата има нужда от пари за да плаща разни работи (останали ни в наследство от Станишев и сие). Вие на какво искате да повишат акциза - на киселото мляко ли или на зъболекарските услуги, или, може би, на хляба?
    Аз не виждам каква е разликата между потребител на кисело мляко и потребител на цигари.
    Държавата да си намали издръжката, че то стана............искам да сме под турско......

//edit Че акцизът няма да смени правителството е ясно, ама поне правителството да смени акциза.............

10. Member
    Тук е от
    Nov 2001

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Аз пък права имам, ама желание нямам
    Крис, изкефих се!!!

А всички останали, които считат, че постовете за политика не бива да се толерират - нека прочетат подписа ми!

Споделям собствен опит - спирам да пуша през зимния сезон - някъде от ноември напр., различно е,
    обикновено като ме хване някое грипче - тогава ми е най-безпроблемно да ги спра цигарките
    и ги започвам обикновено около 8 март - та до есента ....

В интерес на истината обикновено не пуша много, най-вече като пия кафе... (ама като ми се опъне някоя щайга - може и половин кутия най-малко да опъна),
    а понеже за да пуша в офиса трябва да излизам навън - е по-добре да не е зимата!!!

11. Member
    Тук е от
    Oct 2003

Най-тъпото в това увеличение е, че слабоумният министър ни го обяснява с грижата за нашето здраве, а всъщност причината е, че не му стигат парите. Понеже той не пуши и ние трбва да не пушим. Да се надяваме че следващият министър няма да е вегатарианец, че какво ще ядем не е ясно.

И после след като е толкова загрижен за пушачите, да се замисли малко и за пияниците, защото алкохолът е 100 пъти по вреден за ОБЩЕСТВОТО, а не за отделния човек. Да сте чули за одмашно насилие след употреба на цигари? Да сте чули за зверски катастрофи след употреба на цигари?

12. Member
    Тук е от
    Jan 2002

аз си пуша като пич по кутийка цигари на ден. нямам нищо против да забранят пушенето на обществени места, даже подкрепям с 2 ръце, защото, както съм пушач, мразя да вляза в заведение и да видя, че не са пуснали вентилацията и вътре смърди, не се живее. виждал съм в англия как жена със скъп строг костюм и обувки излиза от кафенето и запалва цигара навън в дъжда, и ми направи страшен кеф. искам и тук да е така, цигарите не бива да се толерират по никакъв начин. съгласен съм да давам повече пари за цигари ако знам, че парите отиват в хазната и отиват за подобряване стандарта на гражданите, а не се харчат за мерцедеси, фолпевици и елитни гейове.

13. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Дааа..., за съжаление все по зле ще става, но най ме е яд че ще се плащат диви цени за боклуците от Булгартабак и/или каквото е останало от него, може би е крайно време да се създаде организация на дискриминирате пушачи ...

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002

Re:Aкциза на цигарите може да смени правител&#

Хазната има спешна нужда от свежи пари и затова вдигат акциза на цигарите.
    не могат да ни накарат като миналата година да сменим номерата , и търсят друго печелившо.
    Как не Ви стана ясно.
    Горе доло ми стана ясно колко печели България от 1 кутия примерно.
    в по-преден пост го писах
    В Сърбия Viceroy струва 0.9 Евро цента ~1,80лв, тук е 3 лв т.е 1,20 горницата на акциза между БГ & Сърбия
    1,80 в тази цена има също акциз за Сърбите( не са толкова прости ) смятам че около 1,50 е чиистия акциз за монента за Държавата - или по грубо 50% от цените на цигарите са за държавата която иска да станат към 70 % за да има свежи пари.
    Най-добрите носители на пари на държавата са данъци и акциз.

остава ни акциза.

16. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

много ми е смешно тук да чета философствания за акциза на цигарите, сякаш няма по-важно нещо на света, а далеч по-важния и тежък акциз на бензина не бива споменаван...

17. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    много ми е смешно тук да чета философствания за акциза на цигарите, сякаш няма по-важно нещо на света, а далеч по-важния и тежък акциз на бензина не бива споменаван...
    Много ми е смешно непушачи да омаловажават акциза на цигарите...

18. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

в никакъв случай не омаловажавам, защото всеки си има някаква краста

просто едновременно и от фискална, и от социална гледна точка, тежестта на акциза в/у течните горива е далеч по-голяма и с далеч по-сериозни последици

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Спиране на цигарите с IQS?
    От kod във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 16
    Последно: 04-02-11, 07:53
  2. Midea MSB-12HR - може ли да му се смени софтуера?
    От stonik във форум Климатици Midea
    Отговори: 7
    Последно: 09-11-09, 22:47
  3. може ли вградена видео карта да се смени
    От imegogo във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 5
    Последно: 27-01-09, 23:31
  4. Как може до се смени цвета в DataGrid
    От midjis във форум Програмиране
    Отговори: 0
    Последно: 04-06-07, 12:41
  5. Отговори: 105
    Последно: 10-03-06, 19:30

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе