Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 48

Хайде на iPad!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Re:Хайде на iPad!

Фанта, теб те мразя и довечера пак ще те бия на Crysis. Между другото ако някой друг има мерак за онлайн игра на Crysis да пише. Всяка вечер се гърмим на воля.

2.  

3. Moderator Аватара на fXOrange
    Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Lyon

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    Фанта, теб те мразя и довечера пак ще те бия на Crysis. Между другото ако някой друг има мерак за онлайн игра на Crysis да пише. Всяка вечер се гърмим на воля.
    аз пък си те обичам, колкото и да ме мразиш.
    Инак за бой, си ме биеш, тук няма спор

4. Member
    Тук е от
    Sep 2003

iPad е интересен, иновативен. Покрива ниша, която все още не е заета. Хещо което и netbook-ците наскоро направиха, чийто конкурент е и iPad в известен смисъл.
    Прегледайте фантастичните филми от последните 30 години - всички пичове се разхождат с подобни джаджи, понякога изцяло прозрачни, понякога не. Стив Джобс просто дава на хората това от което имат нужда.
    А дали е безполезно и тъпо, ще видим след няколко милиона продажби. Па живейм, па видим...

5. Member
    Тук е от
    Feb 2006

За съжаление милионите продажби в случея на Апъл не са основани на технически харакетеристики, а на чисто естетически или 'модерни' основания. Бъди различен и си купи нещо на Апъл за да го покажеш - та затова всеки едва ли не има иФон, понеже всички сме различни. Друг е въпроса че може би Апъл едиствени мислят супер много за дизайн и външен вид (от другите големи производители на компютри). Когато си купуваш джаджи които ти подхождат на мебелировката а не защото ти трябват 3 гх процесор просто няма за какво да спорим. иПада за мен е един недовършен продукт. Очакванията бяха изключително високи и имам чувството че никой не беше положително изненадан. Само гледайте запис на презентацията. Ако например иПада можеше да се позва като допълнителен(екстендед) екран към комп-а (т.е. ремоут контрол през локалната мрежа, а не интернет; локално интегрирано устройство като мрежови хард например) със всичките му сегашни функции аз директно отивам да си сменя конфигурацията.

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Малко закъснял отговор на Amazon Kindle& Sony e-reader + подложка за игри, дали ще намери потребители само времето ще покаже, доста недомислено е че апликациите/игрите за Iphone са писани за много по малка резолюция на екрана и са доста грозни като ги разпънеш на 10", липсата на слотове за разширение е също много ограничаваща, както и да е това няма да спре "the cool guys" да си го купят ...

7. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

Цитат Първоначално публикувано от stenly
    @sad sack
    Целта ми въобще не е да се заяждам или да обиждам. Дискусията ябълка срещу pc съм пробвал в компания да я водя няколко пъти и все е било неуспешно.
    По никакъв начин не съм се почувствал обиден,когато се почувствам обиден, то си проличава от отговора.

Направих си труда да разгледам цялата новина и останах с впечатлението ,че презентацията не беше предназнаена за "tech guys",ами за "the cool guys".(благодаря на dash за този израз)
    Хората говориха за някакви преживявания,как продукта е cool и някакви такива клишета, но човека от народа Джобс направо ме метна на черешата с представянето на характеристиките на процесора.
    Превод/цитат по памет "Процесора е наш собствен и върви на 1ГХц.Направо пищи!"
    Проблеми със захранването ли,или опит за представяне на бъг/проблем като добре планирана функционалност?(това в кръга на шегата)
    Надали някой собственик на Asus, Acer, HP или Toshiba нетбук ще се трогне от скоростт на процесора.Аз като собственик на Asus EEEPC 1000,не бих го разменил за и-пада.Използвал съм го като 10 инчова навигация из великобритания,гледам си цифрова телевизия и ХД филми,имам си достъп до интернет(7 паунда за 5ГБ на месец с безплатно 3G Connect устройство ) и т.н. през УСБ портовете,мятам си филми от основният компютър на малкия през 16ГБ СД карта(по-бърза е от 100Мб-ова мрежа),издържа 3.5 часа полет Лондон-Бургас и дори Седмицата върви без проблеми.
    И всичко това беше достъпно преди повече от година и 2-3 месеца на цената от 350 паунда.
    А новото отроче ще дойде на цена от 500 паунда след 2 месеца,мощно скопено. WTF???
    И Джоба се хвали че издействал супер евтин интернет,направо докарал провайдърите до сълзи(от радост, предполагам)-само 15 долара за 250МБ ! Убий ме сега,просто не ме мъчи
    И когато пробваме да обясним на "the cool guys",че пад-а не е някаква новост,колелото е било открито и Ябълката ги стриже не до кожа, а до кръв, те се сърдят и казват че сме бедняци.

// Малко ОФФ,не е заяждане ,просто споделяне на мнение
    Цитат Първоначално публикувано от dva
    Та, @sad_sack, според мен за Apple норамлния свят е там, и напоследък Китай. За нас дори не са чували ...
    Ако си мислиш че е нормално да живееш на червено (неплатени кредитни карти,невъзможност за изплащане на ипотеката), получаването на писма изцяло натисани с ЧЕРВЕНИ букви от съдия-изпълнител ти дава такъв адреналин кик,който и коката не може да ти осигури,аз предпочитам да стана ненормален неизвестен извънземен.
    Все пак, да не забравяме, че сегашната криза започна от най-консуматорското общество-хамериканското.
    Shop,shop till you drop! American way of life!
    Цитат Първоначално публикувано от dva
    А убежденията се формират и променят от обществото.
    Опа,голяма грешка.
    Убежданията се формират и променят от маркетинг отделите на силните компании.Просто обществото следва каквото му наложат рекламите,сапунките по телевизията и цветните женски списания.Последният пример са турските сериали по сеир-сандъците.Направо ти втълпяват че турция е европейска държава,имат европейско мислене и човек се чуди защо тази държава не е в ЕС,аджеба?
    Те дори измислят нови определения,само и само да те накарат да се чувстваш комфортно-"проблема не в тебе,ти просто си - shop-a-holic".
    И стадото ги следва, а който пробва да не ги следва се определя като странен(това е меката форма,средната е загубеняк,а тежката е аутсайдер(няма спасение за тебе)).

P.S Не ви ли ядосва постоянното набиване на буквата i на всяка дума- iphone,istore,ibook,ipod,ipad,ishit,ibullshit,irubbish,icrap ?

П.С. Стар Atom в нова премяна.
    http://creep.ru/pc/1161040319-exopc-...-7-8-foto.html

Прикачени изображения Прикачени изображения

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Странно мнение. С него отричаш и всики джаджи и технологични глезотийк,и които получаваме в 21 век. А бих се обзаложил, че много си падаш по тях ( и не използваш някое 486 за да пишеш във форума), в крайна сметка е достатъчно за тази цел.

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

MetalMilitia, при положение че до колкото разбирам от поста на sad sack, има две РС-та, едва ли "отрича всички джаджи и технологични глезотийки". Просто не е кон с капаци...

Лично аз не съм против ябълките и в много отношения ми харесват, но покупката на РС в 21-и век без уебкамера, поддръжка на флаш и едно елементарно USB, за мен е безмислена.

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2002

Това което мен ме втрещи в презентацията беше че в 21 век едно от основните предимства на OoohPad e че "Може да виждаш Full Web Pages", па макар и без флаш, както и да е няколко седмици по късно вече се спряга цена от $400 + Уеб камера, кой знае след половин година може и слотове за разширение да сложат ...

12. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в

Цитат Първоначално публикувано от MetalMilitia
    Странно мнение. С него отричаш и всики джаджи и технологични глезотийк,и които получаваме в 21 век. А бих се обзаложил, че много си падаш по тях ( и не използваш някое 486 за да пишеш във форума), в крайна сметка е достатъчно за тази цел.
    Не отричам технологичните глезотийки,само ги харесвам на прилична цена.Ако погледнеш по-горе във вторият ми пост картинката която съм прикачил,то излиза че давам $6000 само за кутия и операционна система.
    Не,благодаря!
    В момента пиша от АМД Ф2 955БЕ@3,9ГХз+Ати4890@950МХз+4ГБ ДДР3@1600МХз,имам още един компютър който изпозвам за Home Theatre Pc, но когато съм ги купувал, никога не съм се чувствам грубо пре@@ан(без лубриканти) по отношение цена/производителност
    Цитат Първоначално публикувано от dash
    Това което мен ме втрещи в презентацията беше че в 21 век едно от основните предимства на OoohPad e че "Може да виждаш Full Web Pages", па макар и без флаш, както и да е няколко седмици по късно вече се спряга цена от $400 + Уеб камера, кой знае след половин година може и слотове за разширение да сложат ...
    Ами те и друг път са го правили това-пускаш гол продукт и след година изкарваш нова версия на продукта.Ако се погледни линията на Iphone, Iphone 3G и Iphone 3GS.Излизат през година,точно когато ти изтича задължителната част от контракта за телефон,и ти си мислиш че пак ще си cool за година напред,когато подпишеш за нов.
    Когато излезе Iphone , 3G телефоните бяха масово разпространени и мрежа беше готова,само през ябълките интернета течеше бавно.Само за "the cool guys" не беше проблем това.

13. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

....Хейтърите, разбира се, са във вихъра си. Начетох се на какви ли не глупости последните два дни, дори сред профи-анализаторите. Ама те се присмиваха и когато се разчу, че Apple ще прави mp3-player. Пак същия кикот се разнесе и след iPhone. Не виждам нищо по-различно и след iPad. Красивите джаджи и сексапилните жени предизвикват завист – няма как…Най-забавния слайд за мен, от keynote презентацията на Джобс преди два дни, беше онзи с въпросителната между iPhone и лаптопа. Има ли място между двете попита Джобс. Всъщност и да няма – той е от малкото, които имат куража да си го създадът. Докато другите се опитват да се намерят различни в утъпкани до скука ниши, той си разорава нова.

http://yovko.net/blog/3395

До болка съм съгласен със погледа към продуктите на Ейпъл отразен в тази статия....

@sad sack - много глупости написа. Да сравняваш "това" под капака на iPad с Атом по метода херц по херц, гигахерц по гигахерц говори само за ....*автоцензура*. Казвам "това" под капака защото никой не знае какво точно е, но със сигурност не се нарича процесор а "system-on-a-chip". Целият интернет в момента гадае дали е изцяло наново "build-from-scratch" решение за 20 месеца при минимум необходими поне 3 години изпреварвайки Tеgra2 на Nvidia с 3-5 месеца. Дали е PA-Semi ARM Cortex-A8 или A9 MPCore + Mali GPU базиран или е изцяло наново изграден с бивши специалисти от PA-Semi. Но най-важното в новината е това че освен създаването на ново поколение или генерация, Ейпъл изважда и продукт на пазара, а не просто чип, което дава на фирмата не малко месеца преднина и много десетки или стотици милиони долари. А ако е и техен собствен това превръща Ейпъл в още по-голям фактор в мобилните решения по който другите ще трябва да догонват....след като грейтбританстваш и летиш с асуса си напред назад сигурен съм ще можеш да попрочетеш тази онази статия и професионално мнение и да се пообразоваш изчаквайки братята китайци да направят специално за теб и такива като теб евтини имитации....Пък и що ли си мисля, че едва ли някой производител ще пусне изделие в този сектор за кой знае колко по-малко: MSI’s sales director, Sambora Chen, has confirmed that they too have a 10-inch touchscreen slate in the works, which will arrive in the second half of 2010 priced at around $500. Айде стига ламерски изказвания....

14.  

15. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в

ВНИМАНИЕ !!! МНОГО ГОЛЯМО ЗА ЧЕТЕНЕ

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    Айде стига ламерски изказвания....
    С това да беше започнал и да беше се спрял,но не би.
    @sad sack - много глупости написа. Да сравняваш "това" под капака на iPad с Атом по метода херц по херц, гигахерц по гигахерц говори само за ....*автоцензура*. Казвам "това" под капака защото никой не знае какво точно е, но със сигурност не се нарича процесор а "system-on-a-chip".
    А ти направо си се объркал,тотално.Не знам под въздействието на какво си,но точно сега не трябва да пишеш,утре ще се срамуваш.
    Не мога да видя къде съм сравнявал атома и ипада "по метода херц по херц, гигахерц по гигахерц",объркал си форума,темата и човека, просто няма никакви данни за това какво е под капака.
    Но има коствени доказателства за мощта му-липса на мултитаскинг.Ако 1ГХз може да подкара само ОС + 1 (едно) активно приложение,това може би говори за ограничен изчислителен/транзисторен ресурс и много малък кеш(поправете ме ако не е така).Това може би обяснява обявената феноменална издръжливост на батерията-10 часа за ~680 грама.
    Само за сравнение така презреният от теб атом работи без проблем с Вин7(по тежка е от ОС-а на Итампона-а) +Опера +ИЕ Експлорър +ИГО 8.1 за ПЦ(в момента правише симулация на 300+ километров преход със скорост на симулираната кола 50 км/ч през града и показваше всички POIs,улици,знаци,камери и т.н.) +Media Player Classic Home Cinema със пуснато някакво *.avi със субтитри +CPU-Z +няколко гаджета от седмицата(знам че примера е малко абсурден за реалният живот).Като скорост се колебаеше м/у 1.4-1.6Гхз с максимум натоварване на 80%+НТ.Нямаше никъде накъсване или забавяне,субтитрите и звука бяха на ред.И всичко това на процесор на 2 (ДВЕ) години.
    Викаш, много плюсове станаха,докато Итампон-а само с едно приложение гълта вода,затова на кой му трябва многозадачност.Все пак е много лошо да браузваш и слушаш музика едновременно,това ако го направиш докато позираш в Старбъкса,ще ти счупят Итампона в главата.Може би Великата Корпорация е предвидила и това.Функционалност,не бъг.
    Във цитираният блог,човека обеснява че преглътнал "още си чакам най-важната функция на един телефон след говоренето – изпращане на контакт през SMS",сега трябва да гълта мултитаскинга,после трябва да гълта постоянната полицейщина от страна на ябълката,която му определя какво да има на Итампона.То от толкова гълтане,заприличахте на магистрални жрици на орален акорд.
    Целият интернет в момента гадае дали е изцяло наново "build-from-scratch" решение за 20 месеца при минимум необходими поне 3 години изпреварвайки Tеgra2 на Nvidia с 3-5 месеца. Дали е PA-Semi ARM Cortex-A8 или A9 MPCore + Mali GPU базиран или е изцяло наново изграден с бивши специалисти от PA-Semi. Но най-важното в новината е това че освен създаването на ново поколение или генерация, Ейпъл изважда и продукт на пазара, а не просто чип, което дава на фирмата не малко месеца преднина и много десетки или стотици милиони долари. А ако е и техен собствен това превръща Ейпъл в още по-голям фактор в мобилните решения по който другите ще трябва да догонват...
    Ти найстина ли си вярваш че това е "build-from-scratch"?
    Ако беше така защо им трябваше да купуват PA-Semi? Мистерията е разгадана,сигурно Джобса е имал гладуващ приятел в компанията и е решил да го спаси като купи компанията.Това че придобил лицензи,ноу-хау,машини,прототипи и опитни инжинери,ти направо го замети под килима.Това е все едно да кажеш че Нвидия е изобретила ФизиКС.Срам,голям срам
    А пък като пращите тука едни големи полюции с блогъра,че Итампона създал нова ниша за мобилни продукти,аз се чудя TabletPC и UMPC какво са? Не са мобилни продукти защото нямат така жадуваното лого ли?Явно в момента аппле откри квадратното колело,докато пц усерите все още се мъчат с кръглото колело.Нещастници мизерни.
    след като грейтбританстваш и летиш с асуса си напред назад
    Ако ти е проблем че великобританствам от 8 години,можеш да отидеш на майка си......... на гости. Примера беше даден,защото нямам кола в България,че да използвам навигация(а и няма свястна за БГ),летя насам натам за да се видя със роднини и приятели,не избивам комплекси за малоценност,не съм горд че съм тука,просто съдбата тука ме е запратила.Ако ти имаш проблем със мястото в което живееш,виж това си е лично твой проблем и не искам да ми втълпяваш твой комплекси.Л@йната миришат еднакво навсякъде.Ако искаш питай на лични
    сигурен съм ще можеш да попрочетеш тази онази статия и професионално мнение
    Аз статии от Apple WHORES не чета,там пишат за някакви преживявания,аз тези си ги имам в реалният живот, не ми трябва да си купувам играчки,за да си имам преживявания.Но за аппле усерите явно им трябват.
    // OFF
    Едно пояснение за смисъла на използваните по-горе корпоративни WHORES,те най-вече включват PR-отделите на компанийте,който всячески се опитват да те убедят, че черното не е черно, а е много наситено сиво с добавено виолетово.Друг пример е когато казват че не лъжат,а просто не са казали истината.Напоследък Нвидииските WHORES са много активни.
    изчаквайки братята китайци да направят специално за теб и такива като теб евтини имитации....
    Любимата завършваща атака на аппле усерите,пц усерите сте бедни,използвате китайски падделки(рус.),ние сме богати,имаме най-красивите жени и любовници,ние караме най-хубавите коли,имаме най-добрите психиатъри,имаме най-много комплекси. Не само имате комплекси,имате цели градове с проблеми имате. Написал съм колко пц-та имам,някой от частите който са от основният компютър са написани със овърклок(защото мога да го направя и може да се направи на ПЦ,за аппле не знам как е, там здраво гълтат каквото им даде компанията), не мисля че тези неща съм ги намерил на боклука. А пък ти ако си мислиш че аппле продуктите са направени от Top American Engineers,трябва да си спреш халюцюгените Mr.BigSpenderWannaBE ,да отвориш капака на най-близкият аппле продукт(много ме съмняваш да имаш такъв) и да видиш къде е произведен.Във Великият Необятен Kитай може би?
    Eat this,BITCH
    http://www.macworld.co.uk/news/index.cfm?newsid=14915

И за да докажа че си Mr.BigSpenderWannaBE(Господин Широки Пръсти Желаещ Да Бъде) специално за теб

FLASHBACK! REMEBER THE PAST!

Гледаш да има всички възможни екстри и надбавки вградени - card reader-и,blu,wifi,camera за да не го кичиш после с донгъли разни.
    Аз избрах MSI-я за подарък на любимата вчера, много "по-женствен" с белия си цвят и заоблени форми, а 10 инчовия пред 8.9 е определено предимство при едни и същи габарити, диска е WD, камерата е 1.3 пред 0.3 има и SD карт четец. Определено ще се изкефи повече...

Това са твой цитати от преди 12-15 месеца,дори си си позволил да купиш MSI Wind U100 ,който е брат близнак роден от чужда майка на мойто така презряно от тебе асусче.Чакай малко, мойто е със SSD,не е с хард като твойто.А пък на колко много потребители си препоръчал интелски лаптопи и десктопи с китайските АМД-та,не ми се броеше.Това умишлена заблуда ли е,защо не препоръчваше макбукове, за да можеш после да се присмиваш над бедняците с пц-та ли?

И въобще кога стана фурнаджийска лопата?

Преди време написах
    P.S Не ви ли ядосва постоянното набиване на буквата i на всяка дума- iphone,istore,ibook,ipod,ipad,ishit,ibullshit,irubbish,icrap ?
    Оказа се че буквата I стой за intelligent, явно съответният потребител на I технологията има колосална липса на вътрешно I, пробва да компенсира с външно I,но неоспешно се получава стиковането.Каквото не е дадено от съдбата или училището,машина не може да ти даде.Ефекта е както някой да носи тениска с надпис I'm with stupid и стрелка да сочи главата му.
    Това беше специален поздрав към Tommorow.

На повече съчинения не смятам да отговарям, докато някой някой аппле усер не си купи Итампон-а.Все пак ми писна да отговарям на някакви бъдещи потребители,който правят съчинения по картинка и корпоративен екстаз.Все пак е по-добре да правим сравнения с реални обекти,нали така?
    Да очакваме ли ревюта в сайта от РЕАЛНИ потребители до 2-3 месеца или не?
    Ако имате проблеми с наличности в БГ, аз докато грейтбританствам и летя с асуса си напред назад юни юли, мога да ви купя оттука,с международна гаранция,запечатани с касова бележка.Възползвайте се от евтината британска лира.
    Да не чувам после мънкания после,няма наличности в БГ,тука по-скъпо ги продават,сега съм зает,свърших парите и т.н.

Да бе,да!

Прикачени изображения Прикачени изображения

16. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

Ухаааа...абе ти нямаш ли си тоалетна у вас, че се налага да изсипваш толкова фекалии във форума? Да не живееш на палатка в емиграционен лагер? Хайде пий си хапчетата редовно и не ни занимавай с личните си разочарования и проблеми. Виж...комплексарче....развивай тезите си доколкото "i"-то ти позволява, няма проблеми, не 5 а 500 еднакви поста с shit, bitch, bulshit, fuck и т.н. думички от речника на английското гето в което живееш това не ми е проблем. Не ми пука дали не литкаш напред назад с асусчето за да се предлагаш на клиенти, но ще те помоля най-учтиво да не вмъкваш в постовете няколко думички една от които е МАЙКА. Капиш?!!! Щото ставаме много нервни ние българите когато това се случи...

Такааа....аз драги не презирам Атом-а нито който и да е друг такъв. Просто той си изживя времето. До една година, макс две всичките мобилни решения ще се базират на SoC платформи с мултиточков сензорен дисплей. И понеже това е началото и инвестициите в тези технологии големи, нормално е да бъдат скъпи. Колкото по-масов един продукт става, толкова по атрактивна става цената му и вероятността скоро да струват джобни пари. Така, че глупако, не плюй а се радвай Ейпъл iPad и всичките други Tegra2 базирани платформи да се продават и развиват, така един ден ще стигнат до всеки.

17. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в

Ухаааа...абе ти нямаш ли си тоалетна у вас, че се налага да изсипваш толкова фекалии във форума? Да не живееш на палатка в емиграционен лагер? Хайде пий си хапчетата редовно и не ни занимавай с личните си разочарования и проблеми.
    Ма то да си прост не лесна работа,не знаеш кога трябва да се спреш,кога да кажеш нещо умно.Направо ми стана мъчно за теб и хората около теб.
    Тоалетна си имам,дори 2 .Аз проблеми и разочарования нямам,просто казах къде и как съм употребявал продуктите,ако това те комплексира,лично твой проблем,консултирай се с личният психиатър.
    И за да спреш със заяжданията къде съм живеел, въведи в Гугъл Мапс sw19 6d,london и полети наоколо и виж къде е "емиграционен лагер",нещастнико.Ако и това не е достатъчно,мога да се снимам някъде наоколо със специален еднопръстов поздрав за тебе.
    500 еднакви поста с shit, bitch, bulshit, fuck и т.н. думички от речника на английското гето в което живееш това не ми е проблем. Не ми пука дали не литкаш напред назад с асусчето за да се предлагаш на клиенти,
    Ами тези думи се използват по националната телевизия, в коментари по вестниците и т.н.,та галош като тебе няма нужда да ми казва какво пиша.А това с предлагането на клиенти,никога не съм го правил.Просто ти предложих да ти донеса жадуваната играчка,за да нямат просто оправдания и мрънкания ,защото нямаш Итампона.
    но ще те помоля най-учтиво да не вмъкваш в постовете няколко думички една от които е МАЙКА. Капиш?!!! Щото ставаме много нервни ние българите когато това се случи...
    То до сега такава учтивост строеше от твойте постове,направо бяха приказки за малки деца.И след като си чувствителен за думата майка,давай и другите думи да не стават недоразумения.А пък това колко си бил нервен не ми го говори,нагледал съм се на мъже на маса и зад клавиатурата.Само че когато изтрезнеят нямат спомени да са проявявали нервност, а когато им креснат се появява нервност и уплаха и гледат да се крият по ъглите.
    Тука сме седнали да дискутираме продукт, а не кой колко мъж бил.Такива разговори в кръчмата.Капиш?
    Такааа....аз драги не презирам Атом-а нито който и да е друг такъв. Просто той си изживя времето. До една година, макс две всичките мобилни решения ще се базират на SoC платформи с мултиточков сензорен дисплей. И понеже това е началото и инвестициите в тези технологии големи, нормално е да бъдат скъпи. Колкото по-масов един продукт става, толкова по атрактивна става цената му и вероятността скоро да струват джобни пари. Така, че глупако, не плюй а се радвай Ейпъл iPad и всичките други Tegra2 базирани платформи да се продават и развиват, така един ден ще стигнат до всеки.
    Ако даваш 4 години живот на Атома,то това му е повече от достатъчно.На аппле продуктите морално остаряват макс. за 1.5 години.И ще те помоля да спреш да врещиш относно "SoC платформи", защото те отдавна съществуват в реалният свят.Това че ти не си ги видял на рекламна брошурка на Аппле Корп., не означава че не съществуват и не се използват.Малко примери ще последват,за да не бъда голословен(до сега всяко мое твърдение го подкрепям с факти,не с крясъци и обиди, и ти можеш да използваш този начин на изказ на мнение,иначе идват майките)
    Списък на разработчици
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of...chip_suppliers
    Един SoC продукт
    http://en.wikipedia.org/wiki/AMD_Geode
    Едно завършено решение(малко грозно,но дизайна не е най-важен)
    http://en.wikipedia.org/wiki/OLPC_XO
    Бил съм в офиса на тази компания преди 6-7 години,там продаваха екзотични таблети(от 7 до 14 инча) с Вин ХР и CompactFlash карти вместо хдд.Имаха много приложения,едно от който да свалят данните от полета на самолетите.Кофтито беше че картите нямаха много цикли на запис,тогава все още нямаше ССД
    http://www.worldssmallestpc.com

П.С. До сега съм ти спестил отговора на една обида мисля,това мисля е начин да ти покажа че нямам желание да се карам по форумите.Мога да ти отвръщам неограничено на обидите(докато си заслужа бана).
    Така че очаквам,ако пишеш по продукта ,то да го имаш реално,а не на картинка.
    Ако ти се продължава окопната война с л@йнометите,можем да продължим на лични

18. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Спрете се и двамата. Достатъчно интелигентни сте за да не си разменяте подобни реплики. От банани и портокали няма нужда. Сигурен съм , че ще можете да се разберете на лична.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. ПРЕМЕСТЕНО: Хайде на iPad!
    От fXOrange във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 28-01-10, 03:58
  2. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52
  3. Хайде на авантатаааааа!!! :-)
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 44
    Последно: 26-06-06, 13:26
  4. Хайде за гъби
    От Wise във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 08-09-05, 16:25
  5. Хайде да скачамеее..!!!
    От Raziel във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 30-06-05, 16:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе