Ами ако няма кой да покаже недостатъците пред стадото, те ще следват пастира до кладницата.Първоначално публикувано от Tommorow
"Ду ю стопляш ми?"
Много ми харесва как можеш да пишеш за недостатъците на не-аппле продукти, но за аппле продукт,който не притежаваш, си готов да застанеш пред амбразурата на критиката, като един Матросов на 21-и век. И да ти кажа, аппле фанбойчетата няма да могат да хвърлят граната срещу унищожителната критика.
Е на това му се вика самоубийствен автогол,стрелба по аппле приятели и т.н. Ако си направиш труда да погледнеш в тубата, колко много клипове има на аппле фенбойчета,който чакат да си вземат любимата играчка на опашката,отварят кутията с треперщи ръце, изпадат в нервна криза при докосването на тампона и крещят че най-накрая животът им има смисъл.А пък как се хвалят след това наляво и на дясно,ти тези хора как ги наричаш? Надявам се не комплексари,защото няма да можеш да си смениш статуса си от WANNABE към OWNER, доколкото знам комплексарите са злопаметни и отмъстителни и ще си останеш извън аппле общността до краят на дните си.Мъка.Първоначално публикувано от Tommorow
Надявам се да имаш олтар и на IBM у вас, който е дори по-голям от този на аппле, защото, ако знаеш колко много ти е дала тази фирма...А относно китайците,споделил съм си мнението за тях, 90% от техниката е произведена там, дори аппле продуктите във фабриките на Фоксконн за 27 долара на месец.Поклон на китайците. Могат да работят.А относно китайските ментаци,имам само 1(една) навигация, която работи много добре със ТомТом и АйГо. А ти явно много си се напатил от китайски ментаци, щом така яростно ги мразиш Викаш, тогава си бил млад,беден и неориентиран.Първоначално публикувано от Tommorow
Аз мисля, че тука описваш безмозъчни талибани.Като гледам, как се хвърляте срещу критиката вълна след вълна.И можеш да прощаваш, САМО КОГАТО МИСЛИШ И РАЗСЪЖДАВАШ. А не когато си си заврял главата в задният си двор,и пророка Джобс ти казва, че проблеми няма и не трябва да слушате неверниците.Първоначално публикувано от Tommorow
Ами талибан,пристрастен талибан.Гледал молитвата на пророка Джобс преди час и той се качил на комина и запява същата песен.Много ясно, че ще има малка загуба на обхвата когато загърнеш телефона с ръка,все пак ръката е доста по-плътна от въздуха.Но оригиналното обвинение беше,когато проводник на електричество докосне двете антени,телефона ГУБИ ОБХВАТ, НЕ НАМАЛЯ СИЛАТА НА СИГНАЛА. И ето оригиналното обвинение.Първоначално публикувано от Tommorow
http://www.consumerreports.org/cro/v.../111613310001/
Сравни двата клипа БЕЗПРИСТРАСТНО и открии разликите. Единият е направен от "БЕЗПРИСТРАСТНИЯТ" талибан MacintoshBrasil, а другият от очилат чичко с измервателни уреди,експерт от безпристрастна потрибителска организация.Ти на кой сега вярваш, защото аз залагам на очилаткото, може защото и аз нося очила.
А относно тирадата за калъфите,един ден всичко е ОК за 5 долара, другият ден под 100 лева не падам, начина ти на мислене е доста подобен на жена в критическата възраст, важно е да си в опозиция.
Ду ю стопляш ми?
Ми талибан, със всеки клип изглежда все по-тъжен и тъжен. И незнам защо така,след като Пророк Джобс (да се свети името Му и благата Му реч) обещава все нови и нови иновативни продукти на всеки самодетонирал се талибан в интернет.Първоначално публикувано от Tommorow