Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 48 от общо 48

Хайде на iPad!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

Re:Хайде на iPad!

Цитат Първоначално публикувано от Tommorow
    @sad sack

На мен ми е пределно ясно, че говорим на различни езици. И докато ти се вторачил в недостатъците на един продукт, то аз винаги гледам предимствата. Няма продукт без недостатъци. В това поне съм се убедил достатъчно добре като най-големия ми свидетел е джоба ми. Имал съм и палм базирани, симбиан, уиндоус мобаил и т.н. продукти и то на цена надвишаваща текущите на Ейпъл и една седмица по-късно мога да ти напиша за всеки от тях статия за проблеми, недостатъци , недообмислени неща и ограничения. Но винаги когато съм си изпразвал джоба за да имам поредната технологична джаджа съм го правил съзнателно за да задоволя някоя своя прищевка, нужда, усещане за комфорт или потребност, но никога за да го демонстрирам на приятели.
    Ду ю стопляш ми?
    Ами ако няма кой да покаже недостатъците пред стадото, те ще следват пастира до кладницата.
    "Ду ю стопляш ми?"
    Много ми харесва как можеш да пишеш за недостатъците на не-аппле продукти, но за аппле продукт,който не притежаваш, си готов да застанеш пред амбразурата на критиката, като един Матросов на 21-и век. И да ти кажа, аппле фанбойчетата няма да могат да хвърлят граната срещу унищожителната критика.
    @sad sack
    "Ако ти така много желаеш продукта и много искаш да го демонстрираш на приятелите..."
    Този довод е смешен, детски и говори за много комплексарщина, къде прикрита, къде не. Но този довод очевидно е много силна движеща сила, която любимите ти китайци отдавна не изпускат. Те няма да измислят иновативни продукти, те просто ще изчакат милионите за разработки, патенти, рационализации, милионите за реклама на фирми като Ейпъл да бъдат дадени, за да бъдат копирани и външния вид и облика на интерфейса в измислени операционни системи, в еднодневки с безброй недостатъци и дефекти, таргета на пазара на които е въпросните комплексари.
    Е на това му се вика самоубийствен автогол,стрелба по аппле приятели и т.н. Ако си направиш труда да погледнеш в тубата, колко много клипове има на аппле фенбойчета,който чакат да си вземат любимата играчка на опашката,отварят кутията с треперщи ръце, изпадат в нервна криза при докосването на тампона и крещят че най-накрая животът им има смисъл.А пък как се хвалят след това наляво и на дясно,ти тези хора как ги наричаш? Надявам се не комплексари,защото няма да можеш да си смениш статуса си от WANNABE към OWNER, доколкото знам комплексарите са злопаметни и отмъстителни и ще си останеш извън аппле общността до краят на дните си.Мъка.
    Но този довод очевидно е много силна движеща сила, която любимите ти китайци отдавна не изпускат. Те няма да измислят иновативни продукти, те просто ще изчакат милионите за разработки, патенти, рационализации, милионите за реклама на фирми като Ейпъл да бъдат дадени, за да бъдат копирани и външния вид и облика на интерфейса в измислени операционни системи, в еднодневки с безброй недостатъци и дефекти, таргета на пазара на които е въпросните комплексари. Така се появи думата "реплика". Ето защо аз няма и не мога да уважавам знайни и незнайни китайски гаражи и дюкяни и моите адмирации и подкрепа винаги ще бъдат насочени към фирми като Ейпъл.
    Надявам се да имаш олтар и на IBM у вас, който е дори по-голям от този на аппле, защото, ако знаеш колко много ти е дала тази фирма...А относно китайците,споделил съм си мнението за тях, 90% от техниката е произведена там, дори аппле продуктите във фабриките на Фоксконн за 27 долара на месец.Поклон на китайците. Могат да работят.А относно китайските ментаци,имам само 1(една) навигация, която работи много добре със ТомТом и АйГо. А ти явно много си се напатил от китайски ментаци, щом така яростно ги мразиш Викаш, тогава си бил млад,беден и неориентиран.
    Истинските им фенове са това: радват се на поредните успехи и страдат при допуснати несъвършенства. Но винаги са склонни да прощават. И затова независимо, че и Айфон 2,3,4 имат своите недостатъци, почитателите и тези които знаят какво искат отново ще си купят следващия и продажбите ще бележат нови върхове.
    Аз мисля, че тука описваш безмозъчни талибани.Като гледам, как се хвърляте срещу критиката вълна след вълна.И можеш да прощаваш, САМО КОГАТО МИСЛИШ И РАЗСЪЖДАВАШ. А не когато си си заврял главата в задният си двор,и пророка Джобс ти казва, че проблеми няма и не трябва да слушате неверниците.
    Хайде сега прокоментирай това, ама честно

https://www.youtube.com/watch?v=8f-xknLiFXo
    Ами талибан,пристрастен талибан.Гледал молитвата на пророка Джобс преди час и той се качил на комина и запява същата песен.Много ясно, че ще има малка загуба на обхвата когато загърнеш телефона с ръка,все пак ръката е доста по-плътна от въздуха.Но оригиналното обвинение беше,когато проводник на електричество докосне двете антени,телефона ГУБИ ОБХВАТ, НЕ НАМАЛЯ СИЛАТА НА СИГНАЛА. И ето оригиналното обвинение.
    http://www.consumerreports.org/cro/v.../111613310001/
    Сравни двата клипа БЕЗПРИСТРАСТНО и открии разликите. Единият е направен от "БЕЗПРИСТРАСТНИЯТ" талибан MacintoshBrasil, а другият от очилат чичко с измервателни уреди,експерт от безпристрастна потрибителска организация.Ти на кой сега вярваш, защото аз залагам на очилаткото, може защото и аз нося очила.
    А относно тирадата за калъфите,един ден всичко е ОК за 5 долара, другият ден под 100 лева не падам, начина ти на мислене е доста подобен на жена в критическата възраст, важно е да си в опозиция.
    Ду ю стопляш ми?
    Хайде сега да запеем заедно 3-4

“If you don’t want an iPhone 4, don’t buy it. If you bought one and you don’t like it, bring it back.”

https://www.youtube.com/watch?v=VKIcaejkpD4
    Ми талибан, със всеки клип изглежда все по-тъжен и тъжен. И незнам защо така,след като Пророк Джобс (да се свети името Му и благата Му реч) обещава все нови и нови иновативни продукти на всеки самодетонирал се талибан в интернет.

2.  

3. Senior Member Аватара на Tommorow
    Тук е от
    Sep 2006
    Живее в
    Пловдив, България

@sad sack - Причината за всичко това, което пишеш в последния си пост е....че аз съм LOVER а ти HATER ( A person that simply cannot be happy for another person's or company's or product success ). Да, нямам все още дискутираните продукти ( iphone4, ipad ), просто защото тяхното излизане съвпадна с жестока икономическа и финансова криза и като глава на семейство имам на раменете си много отговорности, които са далеч по-важни от това да начеша крастата си. Но не съм прочел от началото на темата, че ти си ги имал, работил с тях и оценил достоверно. Което е и далеч по-талибанско....да мразиш по подразбиране. Всъщност това си е една вкоренена типично българска черта, ако трябва да бъдем искрени, която осем ли беше години живот в европейска държава не са успели да изкоренят. Толкова по думите ти на база първия цитат.

Да отидем на втория твой цитат - разбрал неразбрал, готов за мнение. Ами питай бе, защото това което си разбрал няма нищо общо с това което съм казал. Ще ти го разтълкувам: Комплексирани са НЕ тези които са се наредили пред даден Apple Store. Те знаят какво искат, чакат го, събирали са пари и въпреки високата цена са там. Това са върлите фенове. Дали целуват земята или изпращат молитви към Господ, не е обект на дискусия. Както и тези които са го заявили онлайн. Искат, могат, имат. Всички други обаче които искат,но по една или друга причина не могат да си го позволят или биха могли, но искат да минат тънко, тръгват по общо взето два пътя:

- Първия, ще го нарека "разумния" - който има няколко разклонения а изчакват търпеливо няколко месеца когато цените паднат б изчакват няколко месеца и си купуват такъв втора употреба от малкото недоволни потребители с преценяват възможноситите си и си купуват друг с достойнства смартфон от доказана фирма в бранша: HTC, Motorola, Sony Ericsson, Nokia и т.н.
    - Втория, ще го нарека "комплексарския" - "на гол гъз, чифте пищови" - за тях не е важно съдържанието, а опаковката и стават фен на първия китаец, който докара външния вид и интерфейс. Не е важно, че няма и час гаранция, не е важно, че половината екстри не работят още от гаражо-завода, не е важно дали ще работи изобщо следващия понеделник....важното е да работи микрофона и слушалката и да свети. Защото от няколко метра разстояние не се вижда дали е Айфон или Хуйфон. но пък физиономията държаща го - ДА. Сега стопли ли или да продължавам да разяснявам - нямаш проблеми - три деца имам...свикнал съм.

Трети твой цитат: Ако беше прочел надлежно отново щеше да разбереш какво съм казал, но...изглежда искам много от теб. "Плюя" не по всички китайци, а само по тези, правещи реплики....сега с големи букви - ПРАВЕЩИ РЕПЛИКИ - ако искаш мога да го изпиша наклонено, с цветове, наклонено с болд и цветове и т.н. Реплики на Айфон, Айпад, реплики на Верту, Нокия....и т.н. за да задоволят комплексарския пазар.

По надолу е все така...глухота, слепота...пяна на уста Ако някога се беше занимавал с реклама, щеше да знаеш, че и анти-рекламата също е реклама. А когато една анти-реклама дъни навред ден след ден за всяка дреболия, това поражда въпроси. "Абе прекалено много истерия има тук, дали е точно така" Вниманието се насочва там, вместо обратното. Ако щеш...поражда съчувствие към нападнатите. И ужасно често...вместо да им избодат очите им изписват веждите. Така, че дерзайте haters. На мен лично ми омръзна вече - просто знам какво ще напишеш утре и в другиден и след това Скучно. Но ще следя развитието на нещата, както обичам да правя. Не градацията на разбиранията ти - такава не очаквам. Ще следя нещата с APPLE.

4. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

смекчете това и завоалираните обиди, за да няма после сърдити, че постовете им "отслабнали" или се "изпарили"

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. ПРЕМЕСТЕНО: Хайде на iPad!
    От fXOrange във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 0
    Последно: 28-01-10, 03:58
  2. Хайде на море!!!
    От llll във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 21
    Последно: 11-08-06, 21:52
  3. Хайде на авантатаааааа!!! :-)
    От IvO™ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 44
    Последно: 26-06-06, 13:26
  4. Хайде за гъби
    От Wise във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 28
    Последно: 08-09-05, 16:25
  5. Хайде да скачамеее..!!!
    От Raziel във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 25
    Последно: 30-06-05, 16:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе