Трябва да е зъби срещу зъби!И непременно ръцете на полицаите трябва да са вързани,защото животното не разполага с подобни крайници.Първоначално публикувано от zayo bayo
![]()
Трябва да е зъби срещу зъби!И непременно ръцете на полицаите трябва да са вързани,защото животното не разполага с подобни крайници.Първоначално публикувано от zayo bayo
![]()
глупостта "равен старт", с която оплакнаха очите на наивниците след '89, винаги ме е подсещала за следния виц:
"срещнали се сардината и акулата. сардината прочувствено казала:
-акуло, винаги си била агресивна заради мускулите и силата си. защо не преосмислиш мирогледа си към по-справедлив?
акулата с готовност откликнала:
-ама разбира се! нека приложим принципа за "равен старт". изяж ме.... ха така, не успя... сега е мой ред."
Мисля, че и при двата клипа кучетата бяха домашни, а не улични. В точи случай за трепане или поне за затвор са техните собственици! Кучетата не са станали агресивни от само себе си. Имам мъжки ротвайлер. Куче от "опасните" за човек породи. Още първия ден в който сме заедно си го имам това наум и съм го възпитал да е кротък като пуделче, та понякога чак се дразня от това му поведение, дето се вика и на котката път правиНо съм спокоен, че няма да се случи нещо подобно ако случайно някак си се озове сам на улицата.
ПП стана ми жал за животните, но те нямаха шанс, тази агресия вече няма как да се премахне и това куче пак ще нападне някой ден и за това са виновни собствениците им.