Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 63

Уличните кучета - лакмус за цивилизованост? Пореден нахапан... Вече мъртъв!

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Уличните кучета - лакмус за цивилизованост? Поредна жертва с опасност за живота!

И нека не се забравя, че Бойко публично обещаваше, че докато е на власт избиване на кучета няма да има.
    Не че което и да е негово обещание означава нещо, но си мисля, че тук няма да изневери на личните си убеждения.

Като се замисля, единствения път, в който съм пускал бюлетина за него е за кмет като сподели това за кучетата.

Просто в това интервю хвърлят поредния фишек да забаламосат хората докато отмине гюрултията.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Re:Уличните кучета - лакмус за цивилизованост? Поредна жертва с опасност за живота!

красота:

Само България концентрира над половината от случаите на заболели от кучешка тения в целия ЕС.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от КрИс
    Надявам се да не утихне всичко и всеки да забрави какво е казвал и обещавал.
    Дори и да не отмине след това нищо чудно да се появи проблема бездомни котки. Ако пък и този проблем се реши може да се появи проблема бездомни плъхове.

Проблема не са бездомните кучета, това е само следствие според мен и ако не се премахне причината просто си говорим глупости.

5. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

То огромната популация на кучетата си е проблем е едно на ръка... ами циганите... И те са проблем и то основен. Общо взето проблемите си вървят ръка за ръка- куче и циганин. Има обаче и съществена разлика между тях - кучето няма да те предаде никога...

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от dkolov
    ....
    Проблема не са бездомните кучета, това е само следствие според мен и ако не се премахне причината просто си говорим глупости.
    А коя е първопричината?

7. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Цитат Първоначално публикувано от Lupus
    А коя е първопричината?
    Първопричината е, че ние хората населяващи Балканите сме по-зле и от прасета! Нека ме извинят животинките, че се сравняваме с тях, въпреки че сме в пъти по-долни и мръсни... Уж сме хомосапиенс, а то дори и прасе не сме! То прасето поне дава месо, а ние освен лайна, друго не ни бива да произвеждаме.
    Lupus, братче... на зле са нещата и като няма мисъл в ония отгоре, то у нас пък как да има! Де го тоз народ борбен с мисъл в чутурата, за да скочи и излезе на улицата, пък бой... дорде застане достоен чиляк на кормилото България и да ни направи хора. Аз не се наемам, щото ще има предатели!

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Какъв е пък тоя зор, който напоследък се дава навсякъде да се излизало по улиците.
    Какво точно ще направим? Ще запалим Народното събрание, ще пребием няколко ченгета... Ще направим предсрочни избори и после какво?
    Трябва да се научим, че трябва да се работи и да спазваме някакви елементарни правила.
    Ситуацията с кучетата е показателна за безхаберие и престъпна небрежност. По подобен начин сме осрали всяка друга сфера от живота ни. Никой не ни е виновен за това. Виновни сме ние.

10. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Какъв е пък тоя зор, който напоследък се дава навсякъде да се излизало по улиците.
    Какво точно ще направим? Ще запалим Народното събрание, ще пребием няколко ченгета... Ще направим предсрочни избори и после какво?
    Трябва да се научим, че трябва да се работи и да спазваме някакви елементарни правила.
    Ситуацията с кучетата е показателна за безхаберие и престъпна небрежност. По подобен начин сме осрали всяка друга сфера от живота ни. Никой не ни е виновен за това. Виновни сме ние.
    Точно това е проблема, че няма правила! Единственото правило у нас е да си плащаме данъците. Друго правило има ли? Правата ти какви са? Ей сегичка идвам у вас, за да се наям и напия, и ти дори копче не можеш да ми кажеш, щото ще те съдя?! Кажи сега на какво прилича това? Има някакви закони пълни не с вратички, а с портали за престъпниците! Да приемем..., че има читав закон! Ми кой съблюдава за спазването му? Къде са контролните органи? Как контролния орган ще вземе да направи забележка и глоби, като ще яде бой...и то без последствия! Как ще стане?

11. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от vdsvicky
    То огромната популация на кучетата си е проблем е едно на ръка... ами циганите... И те са проблем и то основен. Общо взето проблемите си вървят ръка за ръка- куче и циганин. Има обаче и съществена разлика между тях - кучето няма да те предаде никога...
    По принцип писането във форум е доброволно , но смятам че такива изказвания са нереални и не искам да стоя на една страница с такива мнения. Все пак ако мислиш че това е проблем то най-добре е да започнеш да се бориш за тяхното образование - образованите хора не страдат от безработица, безпаричие и безиходица и никога не са проблем.

------------------------------------

Все пак да отговоря това което мисля и то е че основната причина се състои в изобилието от храна и тази храна поддържа популацията и дори да премахнем тази популация на нейно място ще се появи нова, най-вероятно от друг вид. Засега мисля че е добре да се събира негодната храна от ресторанти и други подобни места иначе дори да махнем сегашните кучета на тяхно място ще дойдат други животинки след като има с какво да се хранят. Кофите за смет са друга тема, но там ще трябват повече усилия.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

помните ли едно време фразата "диктатура на пролетариата"?

искате ли да ви кажа в какви времена живеем сега?

в "диктатура на малцинствата"

обосновавам се веднага:

- правата на малцинството цигани са над правата на мнозинството българи
    - правата на малцинството кучета са над правата на мнозинството хора
    - правата на малцинството престъпници са над правата на мнозинството законосъблюдаващи граждани
    - правата на малцинството хомосексуалисти са над правата на мнозинството хетеросексуални
    - и т.н., и т.н.

схванахте ли ми идеята?

в това се корени едно от извращенията на псевдо-демокрацията
    срещу това му идва на човек да излезе на улицата и да пали парламенти, само дето това веднага ще бъде заклеймено като нетолерантност, недемократичност, проляв уклон и прочее смъртни грехове. така и с набиването на последното хората биват манипулирани, че срещу ТОЗИ велик строй не се рита...

най-големият роб е този, който е дал съгласието си да е роб, а не този, който е с пранги на краката

13. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от FearMe
    схванахте ли ми идеята?
    Схванах я - най-вероятно имаш леви убеждения. Като цяло имаш право на това, но е добре да не се прекалява.

14.  

15. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

По принцип писането във форум е доброволно , но смятам че такива изказвания са нереални и не искам да стоя на една страница с такива мнения. Все пак ако мислиш че това е проблем то най-добре е да започнеш да се бориш за тяхното образование - образованите хора не страдат от безработица, безпаричие и безиходица и никога не са проблем.

------------------------------------
    Значи...работя почти изцяло с мангали и колкото и да ги ограмотявам и уча, то по-скоро куче ще проговори, отколкото те да възприемат! Облякох ги като средностатистически немец и пак да видим какво има в кофите за буклук! Това с машина да работят...просто забрави! Страх... Признавам им само едно! Най-добри са в гепенето! Пред мен(теб) се крадне и ти просто не се усещаш! Егати и магията. Пробвал съм с добро, с бой и пари... Абе не става! Не те ли преметне мангалчето... Манталитет му викам аз. През деня ми работи (като обикаля и измежду кофите), а нощес ме краде, като разбива склада ми!!! Ей на това му викам приобщаване и ограмотяване! Че аз къде, къде по-лесно научих папагал да ми казва "добро утро".
    П.С. Ей... отплеснах се... Ставаше на въпрос за кученца. Извинявам се.

16. Member
    Тук е от
    Dec 2006

Ти тях няма да ги научиш. Може и кофти да звучи, но ученето е докато станеш на 20 години - след това просто мозъка трудно се променя. Това което можеш да направиш е да споделиш, че техните деца не заслужават тази участ.

17. Senior Member Аватара на vdsvicky
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София/Созопол

Ти тях няма да ги научиш. Може и кофти да звучи, но ученето е докато станеш на 20 години - след това просто мозъка трудно се променя. Това което можеш да направиш е да споделиш, че техните деца не заслужават тази участ.
    Направо съм сигурен, че ще ме разберат... Най-добрите цигани са в Пернишкия регион. Обаче там си прилагат закона на винкел... И там има кучета (не само роми), но си имат и горецитирания закон и произшествия НЕТ! В София е трудно, защото е набъхтана с всевъзможни закони от цяла България и кой бит...бит, кой еб*н...еб*н. Не е лесно да си в центъра на вселената

18. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Над 1700 сигнала от граждани за бездомни кучета

От 381 бездомни кучета, заловени от ловните екипи, 303 са кастрирани, обработени и с поставен чип са върнати по местообитанията им. Прибраните от дворовете на училища и детски градини общо 55 кучета са оставени в приют след обработката и кастрацията им.
    Общо 13 от прибраните животни са починали или са евтаназирани, едно куче е оставено за лечение. Изразходваните средства общо за месец април от общинското предприятие са 59 813 лева.

Тоест... какво става - същото като преди. Помиярите се залавят, кастрират ги евентуално и после пак ти го връщат да цапа и лае на старото място.
    Всяко чудо за 3 дни, малко тежки приказки как ще се справят с проблема, 1-2 уволнения и всичко си влиза в каналния ред, а изядения човечец вече е забравен
    Елементарната сметка показва, че за да бъде убито едно куче, на престъпното Екоравновесие трябва да бъдат дадени 4600лв. Честито.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 5 ПърваПърва 12345 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Paul Walker мъртъв
    От fXOrange във форум Коментирай новина
    Отговори: 13
    Последно: 04-12-13, 13:55
  2. Убиват граничарски кучета!
    От Леголас във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 07-09-04, 23:42
  3. За и против уличните полицаи (катажиите)
    От EX-DJ във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 48
    Последно: 05-07-03, 13:41

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе