Пореден човек е разкъсан в столицата!
От шибани гадни животни. Започвам изключително сериозно да се нервирам и да се замислям все повече за изтребване на животните с кучешка храна и антифриз. Единственото, заради което не го правя, а и няма да го направя е, че ме е страх да не отровя някое детенце.
Въпреки шума, който се вдигна преди месеци не е направено нищо. Глутниците помияри, които се развъждат и около офиса ми и около дома ми са си пак там - все по-големи и противни.
Изказването на зам. кмета е чудесно:
Докато има дори едно безстопанствено куче на територията на Столична община, винаги ще има риск, каза по bVT заместник-кметът на София Мария Бояджийска.
Но за съжаление е поредния политически локум без реална работа зад него. София може да се изчисти от кучетата за 1 месец при адекватни мерки.
През последното денонощия в района на София са регистрирани 91 леки и 6 тежки катастрофи, при които 7 души са пострадали.
Предлагам да се затворят всички хора в къщите си без право да излизат по улиците и всички коли да бъдат взривени.
Така ще си "спестим" около 1000 загинали и 10000 пострадали от катастрофи на година.
.... и още нещо: Всички кучета да бъдат направени на луканки и изнесени за трети страни. Така, хем няма да има проблем с българските граждани и селяни, хем и ще повишим стандарта на страната си.
Едно си баба знае.Първоначално публикувано от lazarus18
Напълно излишно е да се отговаря на коментара ти. Без да се обиждаш, единственото, което показваш с него е... да го наречем несъвършенството на мисълта ти.
Аз пък си мисля, че с него показвам несъвършенстово на твоята.
Въпрос на гледна точка в крайна сметка.
Естествено!!! Вече си го заявил с излиянието - като има коли защо да няма помияри.Първоначално публикувано от lazarus18
Констатацията ми не беше насочена към теб, а към останалите посетители на темата, с индиректна молба да не коментират поста ти...
"Когато няма какво да кажеш е по-добре да замълчиш "- Сократ.,Първоначално публикувано от lazarus18
Виждам че си виден природо защитник, но искам да чуя твоята теза относно поредния смъртен случай. Когато някой убие друг - лежи в затвора много, често и доживот. Защо кучетата да правят изключение ?
Някъде да съм казал, че трябва да се правят изключения, че не трябва да се реши проблема?Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Просто използвам една хипербола, с която показвам, че най-лесното решение не е задължително най-правилно.
С уличните кучета някога си може да се реши проблема, ама с тези кучета кога? Убиха зверски баба за жълти стотинки Докога ще ни ограбват и избиват, после се редат за помощи, които пак ние им плащаме![]()
![]()
Докато не си изберем "подходящи" управляващи.Първоначално публикувано от Usera
https://www.youtube.com/watch?v=QjHjmTf4rp4#ws
и тук
https://www.youtube.com/watch?v=aYkL9aLdPN4#ws
Как да се предпазим от такива нападения?
Аз залагам на пистолетите!
недоглеждане от моя страна, не съм актуализирал заглавието с факта, че проф. Тачков почина
разбира се, това е пренебрежима дреболия за определен кръг хора...
Интересно ми е друго.Какво наказание биха получили тези полицаи ако това би станало в България?Убиват куче на улицата.Ама то дали е агресивно или е стресирано само.Дали не се почувствало заплашено от хората и това да е реакция на самозащита.Няма протокол подписан от не знам колко специалиста.Защо е застреляно когато трябва да се убиват хуманно?Защо използват оръжие с бойни патрони е градска среда?И не на последно място,неизбежна отбрана:два пистолета срещу едни зъби.Кучето просто няма шанс.
Как мислите?
мисля, че все някъде трябва да се тегли чертата между съвременната превзетост и псевдо"хуманност" и здравия разум
толкова сме се увлекли в защитаване на правата на малцинствата, че по инерция прегазваме правата на мнозинството