Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 68
Like Tree29Одобрявам

ДАНС и полицията притиснаха ислямизираните цигани в Пазарджик!.....

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Banned
    Тук е от
    Aug 2009
    Живее в
    гр. Сопот

Отговор: ДАНС и полицията притиснаха ислямизиланите цигани в Пазарджик!.....

С. Сърница го знам много добре къде се намира и с какво е известно.
    Тотално сме изкривени всички. Тази държава няма да я бъде.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

м/у другото цацаров направи прекрасно юридическо изказване:

(цитирам по памет)

"за какво да го съдим златанов? в тефтерчетата му има инициали, които той отказва да каже на кого са. хората, чиито имена отговарят на такива инициали отричат да са те. да не мислите, че той единствен е замесен в подобни действия? значи да го съдим, защото има по-слаба памет и си записва, а другите успяват да помнят и нямат тефтерчета?"

юрист, та дрънка!
    ей това е най-гнусното в цялата съвременна правна система - че доказването на очевидното е длъжно да мине през формални процедури, чиято цел не е да разкрие истината и въздаде справедливост, а да подкрепя държавното статукво чрез защитаване на интересите на държавата над и преди всичко

всички знаят кой е ББ, ЦЦ и ИФ, отскоро се изясни кой е и "10"
    обаче не! принципът е известен на всички цигани: "Докажи, бе!"

прочее, след като ДП става 10 в рамките на съдебния трезор/волт/хранилище/склад, вие искате практиките, описани в тефтерчетата, да спрат?

БУАХАХАХАХАХА!

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Тази тема трябва да се влее в тази за "Спасяването на България" или както се казваше.

И безработицата и тежкото икономическо състояние са основна функция от "проблемите" в правосъдието."Изчезващите" тефтери-доказателства също.Ислямистите в една част.

Проблемът "10" или "ДП" също е функция от проблемите в правосъдието, НО не само- основния проблем е че "ние"-гласуващи и не гласуващи сме го избрали и той е там именно поради получени N брой гласове.Ако гласовете са били купени, а няма повдигнато обвинение, то се връщаме отново на правосъдието...

5. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

не ми харесва плоскостта на дискусията отново да се прехвърля към "понеже гласували и негласували са ги избрали, това е положението. следващия път изберете други"

"други" няма и няма да има

проблемът е, че настоящите се възползват от липсата на:
    1. наказателна отговорност за действията си
    2. страх от избирателите, защото "цивилизованите хора искат разрешение от властта кога и къде да протестират срещу самата нея"
    3. критично отношение и изобщо отказа на редовите граждани да повярват, че "елитът" краде и лъже в такива огромни мащаби
    (тук нещата опират до еволюционната неспособност на човека да осмисли концепции с мащаб над ежедневния му. 1000 лева ги разбира, защото са му 2 заплати, но не се трогва от 4 милиарда, просто защото мозъкът му няма достатъчно капацитет да разбере що е то. нещо като впечатляването от изядените от акули 10 човека годишно, докато близо единият милион от маларийните комари е просто статистика)

-------------------

иначе съм съгласен, че проблемът е комплексен, но в обхвата на тази тема "акцията срещу радикалния ислям в южна България" има смисъл само да се каже, че слагането на етикет "радикален ислямист/фундаменталист/поддръжник на идил" е толкова възможно по външни признаци, колкото установяването на коефициента на интелигентност по външния вид

6. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Е зайчето изскочи.Ей така м/у другото се приема бюджет за 2015 и ще се поема още нов дълг от 8,1млрд.лв.
    Много е удобно да се вдига пушилка за някакви си въображаеми терористи, а онази сган в НС тегли заеми, които искат връщане.
    В България не може да има Ал-кайда.Талибаните ще умират от срам пред управниците ни.

7. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Кое ме кара да мисля че е пушилка с цел отклоняване на вниманието. С 1/10 от средствата за задействане на жандармерии, накичваш едно цигане от тамошните със СРС-та, пускаш го сред тях и имаш годни доказателства да го вкараш в кауша. Ама аз като му слушам приказките на тоя, срещу когото пращаме жандармерия, смятам че той не е добре психически човека, хапят го кучетата. Мисля че жандармеристите ги е срам от това което правят.
    Kasap одобрява това.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от fbr Виж публикацията
    накичваш едно цигане от тамошните със СРС-та, пускаш го сред тях и имаш годни доказателства да го вкараш в кауша
    А защо смяташ, че това не е направено?
    И после, добре, направено е така, както казваш - доказателствата са събрани. Ами нали за да влезе в затвора, трябва да първо да бъде осъден. За да бъде осъден, трябва да бъде първо арестуван. Е, те точно това правят.

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от fbr Виж публикацията
    ...той не е добре психически човека, хапят го кучетата...
    Това не му пречи да взривява. Плюс това, те точно такива стават атентатори. Нормален човек няма да тръгне да взривява други или себе си, независимо за каква кауза.

10. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

даааа, бе!

каузата е "в прослава на бога"

справка: таман 4 кръстоносни похода, всичките под знамената на светия кръст, пред който някой от вас ходят да палят свещички по празници

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от FearMe Виж публикацията
    даааа, бе!

каузата е "в прослава на бога"

справка: таман 4 кръстоносни похода, всичките под знамената на светия кръст, пред който някой от вас ходят да палят свещички по празници
    Ей, не ме оставяш да бъде "политически коректен", а и другите не оставяш да четат между редовете Хубуу, щом искаш бъда груб и прям - нормален човек няма да тръгне да живее собствения си живот (в т.ч. и да отнема живота на други), водейки се по това как някой друг човек като него тълкува какво били казали или писали някакви трети хора в някакви книги (пренаписвани и преправяни многократно) преди хилядолетия.

12. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Офф топик. Някой с права в раздела да пооправи заглавието на темата, че "ислямизиланите" звучи странно

13. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

Цитат Първоначално публикувано от stfn Виж публикацията
    Ей, не ме оставяш да бъде "политически коректен", а и другите не оставяш да четат между редовете Хубуу, щом искаш бъда груб и прям - нормален човек няма да тръгне да живее собствения си живот (в т.ч. и да отнема живота на други), водейки се по това как някой друг човек като него тълкува какво били казали или писали някакви трети хора в някакви книги (пренаписвани и преправяни многократно) преди хилядолетия.
    искаш да кажеш, че не вярваш, че пастири отпреди 2000 години са по-запознати със структурата на вселената от съвременната наука?

14.  

15. Member
    Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    pleven

Отговор: ДАНС и полицията притиснаха ислямизираните цигани в Пазарджик!.....

Вината е моя,съжалявам за правописната грешка!......badr,за това си прав,но за КТБ и радикалния ислям,т.е. за съпоставянето им не съм съгласен!Е,ако имаш няколко стотин хиляди там,о.к,ще се вълнуваш,но аз бих предпочел да не хвърчат автобуси във въздуха,а не да се кахъря за милиона на Рашидов и подобни!Майничка съм по рождение и младини и знам добре региона по оста Пазарджик-Велинград-Сърница.Там наистина текат странни,да не употребявам по силна дума-страшни процеси!.....

16. Senior Member Аватара на badr
    Тук е от
    Aug 2004

Виждаш ли проблема далеч не стои така, кой би искал да хвърчат автобуси??
    Точно че се пробутва напълно измислен проблем за да се насочи вниманието другаде.Как няма да ме вълнуват 3,6 млрд.лв, които ще измъкнат от теб и мен, от родителите ми и децата ми.Как няма да се вълнувам от друг заем 4,5 млрд. и трети догодина 8,1млрд.Кой според теб ще ги плаща.Нали аз и ти.
    И за да не ти звучи абстрактно ще допълня.Създаването на "Ислямска държва" бе обявено преди няколко месеца.
    Е няма как да са били следени хора, да са намирани знамена и символика на нещо, което не е съществувало.
    Ти вярваш ли, че за няколко месеца, освен че воюват на няколко фронта тия хора успяват да проведат невиждана по мащабите си пропаганда успявайки да привлекат за бойни действия хора от целия ЕС.
    Логично и Данс сви байрака превръщайки акцията в грандиозен провал.
    Според изявлението на Данс: - арестуваните не били клетка на Ислямска държава, ама можело да станат.
    Защо ни занимават с какво можело да стане? Ами то всичко може да стане.Човек не трябва да е толкова лековерен.

17. Member
    Тук е от
    Apr 2014
    Живее в
    pleven

Е,не искам да споря,явно виждаме нещата по различен начин,но тия приказки за"плащането" на разни милиарди от теб,мен,деца и внуци са точно толкова реални и "страшни",че отиват към графа несериозни!Щял да се увеличи държавния дълг!?И, какво от това,колко е дълга на Щатите!?Ами ако е всичко така,то американците и деца нямаха да раждат,тъй де,роден длъжник....Не звучи добре,но те си имат по доброто ежедневие,без да се терзаят от такива ужасяващи факти!.....Не е ли така!?

18. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Добре поне, че "Целта" този път бе адекватно избрана и се разминахме без жертви (за разлика от предишните представления). ДАНС, НСБОП, жандармерия и прокоратура, работиха като екип! В резултат са арестувани няколко циганина и са иззети два компютъра и (забележете!) "Ислямска литература"! Явно очакванията да открият Тора и Талмуда в джамия и този път не са се оправдали.
    Този пост е редактиран от Kasap; 26-11-14 в 21:56.
    badr одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Делян Пеевски оглави ДАНС
    От Shienar във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 2
    Последно: 15-06-13, 15:08
  2. Ще искат оставката на директора на полицията в Пазарджик
    От Black Adder във форум Коментирай новина
    Отговори: 3
    Последно: 21-10-06, 08:57
  3. OpenFest Пазарджик
    От Silvina във форум Linux
    Отговори: 0
    Последно: 20-10-05, 12:11
  4. Пияни цигани пребиха 12 младежи в Тервел
    От BerkStock във форум Коментирай новина
    Отговори: 40
    Последно: 12-10-05, 17:34
  5. Цигани пак биха българи, за кой ли път ...
    От ru-boy във форум Коментирай новина
    Отговори: 43
    Последно: 11-08-05, 17:53

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе