А ти имаш ли чип на тази конзола ?Първоначално публикувано от dinkogd
А ти имаш ли чип на тази конзола ?Първоначално публикувано от dinkogd
Не но сам я хакнал
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1298361453[/time]_________________________________________________
Аз съм с ps2 slim и съм я хакнал сичко си върви, но се рестартира като поцакам 20-30 мин.
Как си я хакнал?Със чип се хаква!Сложи си чип!Първоначално публикувано от dinkogd
Не бе човек новите могат да се хакват софтуерно. Нали ти казвам че игрите вървят, но конзолата ми се рестартира като цакам 20-30 мин.
Е това ти е проблема, не могат новите слим конзоли да се хакват софтуерно.
Освен , ако този месец няма нещо ново и съм го пропуснал.....
hristobotev е прав точно заради това е.Трябва да си сложиш чеп!Някъде 60-100 лева.
Вие сте много зле бе хора аз ви казвам, че ми е хакнато софтуернооооооо И СИ ВЪРВЯТ ПИРАТСКИТЕ ИГРИ, но след 10-20 мин ИГРАЕНЕ СЕ РЕСТАРТИРА
Дано с упорството си да не те обидя!Първоначално публикувано от dinkogd
Но как ти е "хакнато Сонито" като ти забиват игрите ?
Абе хора игрите не ми ЗАБИВАТ игрия си на мах, но като поцъкам половин час и ми се реска конзолата.
Хакната ми е мемори картата за да може конзолата да чете пиратски игри.
За последен път ти казвам: За да играеш без такива проблеми ти трябва чип!!!!Вземи си чип!Първоначално публикувано от dinkogd
аз кат ви казвам, че сте зле значи сте зле зех си чип (с монтиране 100 лв.) и пак е тай
Значи проблема ти е в конзолата.Аз имам чип и нямам проблеми също за 100 лева.Първоначално публикувано от dinkogd
Абе тоя форум от всякаде объркан. Дори и да имаш чип преди всяка пиратска игра трябва да пуснеш диск със записан този файл на него https://forum.setcombg.com/********************/details.php?id=9368&hit=1
Сбъркан си ти.При мен игрите си вървят без проблем и без да записвам този файл на диска,и плюс това този файл е за PS1 без чип.Първоначално публикувано от hardcardx
Здравейте! Имам PS2 и скоро си купих волан Canyon CNG-GW4. Играта, която играя, е Gran Turismo 4. Всичко от волана действа - копчета, "мигачи", лостчето, педалите. Проблемът е, че когато започна да играя, не мога да управлявам колата с волана, а със съответните копчета. Проверих настройките, но не става. Опцията Sheering е неактивна. Мисля, че в нея е проблемът, но не мога да се справя.