Предлагам в тази тема да се говори за конзолите PSP и PS2.Ако някой има проблем или ще си купува такава конзола да пише тук и ще му дадем съвети.Също и може да питате за хакване на двете конзоли-как става и има ли рискове......
Предлагам в тази тема да се говори за конзолите PSP и PS2.Ако някой има проблем или ще си купува такава конзола да пише тук и ще му дадем съвети.Също и може да питате за хакване на двете конзоли-как става и има ли рискове......
Ами за PS3. Не е ли по-актуално темата да е за тази конзола. Все пак се продава от години.
PSP и PS2 се продават от още повече години ако искаш да добавя и за PS3 но нямам такава и незнам много за негоПървоначално публикувано от drecolli
Мисля,че не е проблем и други потребители да споделят в темата все пак конзолата PS3 е 5 година вече на пазара у нас.
Еми ок няма проблем споделяйте!!!!Първоначално публикувано от granity
Да ви кажа ако някой иска да си хаква PSP-то или PS2-то да пита тук ще му обесня.
мисля, че бъркаш начина, по който действа форумната система с обява във вестникПървоначално публикувано от koko_ronaldo
ако някой пита за нещо - отговаряш му
ако искаш да споделиш нещо интересно - споделяш го
ама такива "аз знам едно нещо, питайте, за да видите колко знам" - не, благодаря
напиши го, а ако на някой му е от полза, той ще ти благодари СЛЕД ТОВА. просенето на благодарности и надувките "ти не знаеш това, дето аз го знам" не вървят между сериозни хора
"how to hack psp" връща около 45 000 000 попадения
"how to hack ps2" връща около 5 500 000 попадения
с други думи, ти си една петмилионна от колективното знание, достъпно за всеки
(няма да се обиждаш. обяснявам ти, за да знаеш как да получиш уважението на сериозните хора, а не на съучениците си...)
Добре остаям темата така!Който има въпроси да пита!Първоначално публикувано от FearMe
Здравейте момчета искам да питам как е по добре да си хакнеш пс2 с чип или софтуерно ?!![]()
Еми аз съм чувал само за чип и аз съм с чип.Повечето хора са с чипове струва някъде 80-100 лева.Първоначално публикувано от zanY
Искам да попитам можете ли да ми помогнете с един проблем. Значи като играя 20-30 мин на моята пс2 тя се рестартира, един пат даже се изключи. HELP!!!!!!!![]()
![]()
Да не би да си си надраскал диска?Първоначално публикувано от dinkogd
Коя е играта?Откъде се я изтеглил?Пробвай да запишеш на друг диск да видим.Първоначално публикувано от dinkogd
Eми играта е Need For Speed Undergraund 2 изтеглих я от замунда. Ся пробвах да я запиша на друг диск, но пак е тай. И с другите ми игри е така.