Страница 24 от 59 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 876
Like Tree158Одобрявам

PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

Отговор: PlayStation 4 / FAQ - съвети, обсъждане

Аз до сега за повече от 2 години освен когато вкараш диск и шум от развъртането на диска друг шум от вентилатор примерно не съм чувал от конзолата...

2.  

3. Тук е от
    Dec 2016
    Живее в
    Haskovo

Благодаря колеги за мненията , про версията ще бъде . Сега само ще се поизровя някаде да ли няма промоция конзола + игра ,че немога да открия.

Весели празници !!!!

4. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Бе то и аз първата версия имах , но чак зверски шум от вентилатора не съм чувал , ама и правех редовна "профилактика" с флакон сгъстен въздух . Виж ХДД го чувах при някои игри , щото сложих един Самсунг 2ТБ , явно по-шумен от стандартния . Друг проблем при първите ревизии със сензорни бутони е спонтанното изхвърляне на диска по време на игра - решава се лесно ... с малко изолирбанд. Следващите ревизии преди (познават се лесно по липсата на лъскав капак на ХДД) слим и про вече те са със сензорни бутони и там го няма проблема .
    По-добре си е "про" да вземеш дори и да играеш на 1080р тв - най-малкото ще имаш 99% гарантирани 60 кадъра на повечето игри , а някой като The Last Guardian дори ще може да ги играеш нормално (щото като гледам по ревютата на старите версии трудно минава 25 кадъра)
    Този пост е редактиран от svetlio1; 21-12-16 в 20:50.

5. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

При мен от ден 1 си шумеше вентилатора. Сега с про-то се родих Макар и на Uncharted да си вдига няколко степени на вентилатора (поне не надвиква звука от телевизора).
    puho одобрява това.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

7. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Весела Коледа на всички!!!!
    Аз в навечерието на празника се издъних много сериозно . Реших един от подаръците за хлапето да е игра по негов избор от стора, но се натъкнах на проблем с който се боря вече два часа... Проблема е че немога да направя плащане. До сега съм плащал с виртуална карта на ЦКБ и не е имало никакъв проблем. Тези карти са с малък срок и от скоро имам нова такава. Пазарувам с нея къде ли не ( както и преди ), но в стора немога с новата. Със старата нямаше никакви проблеми. Изтривах я няколко пъти от акаунта ми, но полза никаква. Пробвах и с една дебитна карта, но нещо номера й не допадна на системата, съответно не става и с нея. Някой има ли идея как да реша проблема, че вече малко ми се нацупиха?

8.  

9. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Весела Коледа!
    Аз имах проблем с подменената ми дебитна карта на ОББ (след като изтече старата). Оказа се, че PSN не искаха да приемат плащанията ми през нея заради някаква защита от страна на ОББ. След като си поговорих с банката и ми махнаха защитата, нещата тръгнаха.

10. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Тъпото е, че няма друг начин за плащане. Да имаше линк към PayPal поне

11. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Същата работа с карта на ОББ , че и пари за телефон ме цакаха . Пей Пал има , ама не и за български акаунти . Има сайтове с предплатени карти , ама не се сещам за такива в лева - аз от такива пазаря доста, че ми излиза яко на сметка с тая лира на тъпите англичани ...
    Ето тука намерих , ама не знам дали сега ще реагират и дали пращат на мейл - .: Деком :: Предплатена карта Sony Playstation Store Pre-Paid Card :.

В Озон е по-вероятно да пратят - https://www.ozone.bg/product/psn-card-40-lv-ps3/
    http://www.pulsar.bg/playstation-net...B2.-(psn)-scee

12. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Ето на какво попаднах докато търсих решение на проблема:

"
    1. Too many attempts to add details

If you add card details, and try to change them soon after, the change may not work. This is because we limit the number of changes that can be made to help keep your account secure.
    Wait at least 48 hours after your last attempt before trying again and in the meantime use a PlayStation Network card to top up your wallet. "

Сега не остава друго освен да изчакам до Вторник и да отида до ЦКБ за да разнищя проблема.
    Друго условие, за което прочетох е че адреса на картата и адреса за фактура трябва да съвпадат! Общо взето всичко е написано тук .
    Само не мога да разбера какво не "му" харесва на дебитната ми карта?! Пишат че работят с такива, а напрактика не!
    Този пост е редактиран от frizera; 25-12-16 в 10:16.

13. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Трябваше да звъннеш на ЦКБ още снощи и да разбереш дали при тях не е проблема. Телефонните сътрудници на банката би трябвало да имат възможноста да ти помогнат.

14.  

15. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Имам дебитна от ЦКБ и работи без проблеми , ама малко бавно им реагира системата - ако вкарам пари по обяд , купувам късно вечер , че иначе отчита, че няма пари в картата .

п.п. Нали си сигурен, че има достатъчна сума за покупката в картата, защото ако не достигат е същата работа като при теб ?

16. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Налични средства по картата има. Що се отнася до телефони - просто реших да не си развалям вечерта с подобни разговори, защото ще е тегава работа... Иначе използвам дебитна карта от Инвест Банк и след като заредя виртуалката в ЦКБ мога на момента да плащам. Превода минава веднага. Няколко пъти проверявах наличности и всичко е ок!
    Опитах да направя следното: изтрих виртуалната и се опитах да добавя дебитната, но "стора" ми върна съобщение, че въведения номер е некоректен?! И това сложи край на желанията ми да правя каквото и да е! Във Вторник - в банката. Това е!
    Весела вечер на всички и наздраве!!!!!!!
    Този пост е редактиран от frizera; 28-12-16 в 21:46.

17. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Така а а. Малко ъпдейт по моя проблем с плащането.
    Днес обикалях по банки, клонове, гишета, НО всичко е наред според ЦКБ. Няма проблем с картата ми. Накрая ми писна и докато бях в офиса затрих актуалната и си издадох нова с надеждата, че ще се реши проблема. Между временно писах на съпорта за проблема, но така и не получих отговор, което ме подразни и в късния следобед грабнах телефона и се свързах наживо със съпорт центъра. Разказах какво се случва. Трябваше да изчакам около половин час и тогава получих обратно обаждане, в което ми бе разяснено къде е проблема. А именно:
    1. Много "нова" карта, която минава одобрение от системата, но не е проверена (точка 2)
    2. Проверката става като се поръча някакво съдържание, но не много скъпо, а моята поръчка е много "скъпа" и това ограничава възможността за трансакция
    3. С цел защита на акаунта "новите" карти трябва да се въвеждат чрез конзолата и поръчките да се правят само от там ( поне първите две ) а, аз се опитвам да свърша работа от лаптопа. По принцип съвета на оператора бе да си правя поръчките САМО чрез конзолата, а не чрез телефон или компютър.
    4. При неуспешна трансакция "портфейла" се блокира за 24 часа отново с цел защита. На страницата на помощния център бях прочел 48 часа, но оператора твърди 24 часа.
    Та за сега това е! Ще изчакам до утре вечер и ще пиша какво се случва.

п.п. От PS предвиждат още по сериозно затягане на мерките за сигурност на акаунтите. Това с SMS идентификацията било само началото....

18. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

С тия постоянни пробиви и хакове ще трябва де свикнем с подобни мерки ...
    ianpav_4444 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 59 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Купувам Playstation 1 , Playstation 2
    От alphabeta във форум Купува
    Отговори: 2
    Последно: 20-06-12, 01:11
  2. Съвети за PHILIPS 42PFL5405H
    От tatiana70 във форум Philips телевизори
    Отговори: 5
    Последно: 30-05-12, 12:44
  3. Green card - съвети
    От Tai-Pan във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 3
    Последно: 14-05-07, 20:53
  4. Съвети/Мнения за ЛАН Мрежа
    От Nasko0o във форум Мрежи
    Отговори: 8
    Последно: 04-04-06, 20:18
  5. Съвети за покупка на ц. фотоапарат
    От Tai-Pan във форум Фото и видеокамери
    Отговори: 12
    Последно: 21-06-05, 19:06

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе