При мен може. Само детето има абонамент, моя профил няма.
При мен може. Само детето има абонамент, моя профил няма.
Няма проблем да се играе от други профили , стига конзолата да е регистрирана като основна на профила закупил играта/абонамента.
Благодаря за отговорите.
Предполагам, че конзолата е регистрирана като основна на профила.
Всъщност профила си го прави големият ми син още преди да им купя конзолата. Искаше да стриймва плейстейшън игри на компютъра което го има като опция в премиум пакета на +. Оказа се че стрийминга не се поддържа на този етап за България и за това им взех конзолата.
Сега осъзнавам, че трябваше направо ПС5 да им взема, но не ми се рискуваше с повече пари.
За сега са много доволни. Има достатъчно ресурс все още в патформата за ПС4. На този етап ще карат с тази конзола.
Как мога да проверя дали конзолата е регната като основна в профила?
Ето тук пише - https://manuals.playstation.net/docu...ctivation.html
Здравейте имам въпрос относно ps4
Имам хакната конзола и е пълна със игри и не ми достига мястото. Купих си за целта 2tb NVME диск вързах го към конзолата и до тук всичко е ок.
Проблемът обаче идва с исталирането на игрите или по конкретно със транспортирането им от лаптопа до конзолата . Имах намерение да разделя новият nvme диск на два дяла съответно по малкият NTFS остатъка exfat. Да но не се получи
След форматиране през конзолата лаптова вече не разпознава новият диск.
дайте съвет Как да транспортирам игрите до конзолата?
Дискът на лаптопа е малък и в него няма място затова свалям торентите директно на 164GB usb 3.0
Хубаво обаче когато усб-то е нтфс конзолата неиска да я чете
Когато пък форматирам флашката на ексфат торентите неискат да се свалят
Затова свалям на нтфс флашка после прехвърлям на друга ексфат флашка и с нея инсталирам на конзолата.
Дайте съвет за нещо по практично по бързо и по лесно
благодаря