Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 20

Задача 117 (репортаж)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

Обичам шахмата и бриджа и най-мразя бокса и борбата, ама като няма човек късмет... Надявах се да ме пратят да взема интервю от Министъра на транспорта, а отиде колежката. Е, съдба, трябва да пиша репортаж за двубоя. Противниците вече сигурно загряват, доста публика има - не трябва да се излагам. Я да прочета какво пишат за тях...Така, от къде е, колко участия има, 24 годишен. Опа - не са написали колко тежи, нищо де ще се оправя някак, нали за другия си пише. Бре, за него пък няма нищо за участията и ........Е това на нищо не прилича - и възрастта му не дават.

Спокойно, няма да ви питам за рожденната му дата, само кажете на колко години е![:D]

2.  

3. Member Аватара на Krusteva
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

Тези 'мачовски' спортове не ги отбирам и с риск да се изложа, единствено съм чувала за категории според теглото - в бокса има някакви петли с пера и други тям подобни, а в борбата не знам как се казват, но се ориентирам от лафа 'супертежка категория'. Така че не знам какво пречи и на 70 да се съзтезаваш с 24 годишен младок, стига да сте в една тегловна категория, в който и да е от двата спорта. С други думи - не може да се определи възрастта на втория участник.

4. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Тези 'мачовски' спортове не ги отбирам и с риск да се изложа, единствено съм чувала за категории според теглото - в бокса има някакви петли с пера и други тям подобни, а в борбата не знам как се казват, но се ориентирам от лафа 'супертежка категория'. Така че не знам какво пречи и на 70 да се съзтезаваш с 24 годишен младок, стига да сте в една тегловна категория, в който и да е от двата спорта. С други думи - не може да се определи възрастта на втория участник.

<div align="right">Originally posted by Krusteva*-*15/12/2004*:* 16:11:30</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

И аз много не ги отбирам, но прочетох - понякога може[:D]

Малко уточнение - не считайте, че това се случва днес.

Просто разказвам историйка, да кажем тазгодишна.

5. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Задача 117 (репортаж)

Хм, и мен хич ме няма по спортовете, ама щом няма данни за участия може би няма такива. От това пък следва, че досега е бил в по-ниска възрастова група - младежи старша възраст, примерно. В бокса и борбата за "мъж" май се считат индвиди от мъжки пол с възраст над 21 г. Та, залагам на 22 г., прясно навършени[]

6. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

Въх, ще ми изстине местенцето май!

Абе хора - долу-горе кажете , няколко месеца нямат значение.

И да не си мислите, че Шефът ме е пратил там - гледам си по телевизията.

То иначе щях ли да завиждам на колежката[:P]

7. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Задача 117 (репортаж)

Щом са важни килограмите, значи спортът е бокс.

Щом го гледаш по телевизията, значи е международна среща.

Важна!

Има две важни срещи (проведени на 11 декември) тази година:

Кличко срещу Уилямс, при която Кличко защити титлата си и тази, от която мисля, че се интересуваме - титлата в суперлеката категория (до 63.503 кг).

Пуерториканецът Мигел Кото, едва 24-годишен изненадващо побеждава с нокаут в 6-тия рунд екс-шампиона Рандал Бейли. Който е роден на 13 септември 1974 г.

(аз също, но годината ми е "с 3 бика" [])

Моят отговор е 30 годишен е човекът.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004

Задача 117 (репортаж)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...бокса и борбата...

... репортаж за двубоя...

<div align="right">Originally posted by Wise*-*15/12/2004*:* 14:55:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Бокс и борба, а един двубой? Бивш борец, вече боксьор? Или обратно? Евгения Раданова и на лятна...Олимпиада... Дали няма заек в този храст? Тюх, като не съм запалянко.

Ще тормозя Google, признавам си. Дано не е на халос...

10. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

Хайде напънете се защо на противниците липсват различни данни.

Не търсете дати и дали 24 или 25 годишен няма значение.

Спомних си, че беше борба, а не бокс[]

11. Тук е от
    Nov 2004

Задача 117 (репортаж)

Двамата противници са братя близнаци - значи са на една и съща възраст. [xx(][:I]

12. Member
    Тук е от
    Feb 2003

Задача 117 (репортаж)

Чудя се дали не става дума за мача на Мохамед Али (бокс) с Антонио Иноки (борба) през 1976г. в Токио . [Duh!]

Мохамед Али - 62 г. през 1976 г. --> 34 г.

Антонио Иноки - 61г. през 1976 г. ---> 33 г.

In the land of eternal darkness light must come from whitin ...

13. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Двамата противници са братя близнаци - значи са на една и съща възраст. [xx(][:I]

<div align="right">Originally posted by ДИД*-*16/12/2004*:* 1316</div id="right">

И сигурно с едно и също тегло, за което публиката очевидно се досеща и единият е новобранец, а другият по-пекан, което си е ясно като ги погледнеш само[:D]

хмм, не ми се връзва нещо[]

14.  

15. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Задача 117 (репортаж)

борба...

корида?

Вторият участник е 4-годишен бик [}]

16. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

Задача 117 (репортаж)

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">борба...

корида?

Вторият участник е 4-годишен бик [}]

<div align="right">Originally posted by Bibi*-*16/12/2004*:* 14:04:58</div id="right">

Знаех си, че няма да ви затрудни[:D]

Bibi добави вече и своите 3 бичета и ...

Да, става въпрос за борба......с бикове[}]

За какво и е на публиката да знае колко тежи тореадорът? Виж за бика си е важно! И за двамата се казва откъде са /за единия- от коя ферма/. Бикът дори да оживее след коридата не се пуска на нова - ясно, че му е сефте. И прочетох някъде, че са 4 годишни. Или около 4. Явно трябва да са в разцвета на силите си, но това е подробност - важно бе да се досетите, че противниците са доста различни![]

edit//

По-късно видях, че борбата се открива на 2 април и се закрива в края на октомври - затова беше уточнението с датата.

Прочетох, че започва точно в 17 часа! за сведение само.

@Bibi, ти гониш!

17. Senior Member Аватара на Bibi
    Тук е от
    Nov 2004

Задача 117 (репортаж)

Като гледам и в нощния ми отговор е имало бикове.

Тюх! Защо не се сетих още тогава да ги извадя от кавичките!?!

Новата задача ще кажа днес в 17 часа.

18. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Задача 117 (репортаж)

Най-после хванахте бика за рогите.[:D]

Може би ще се хванем и за правилата?!?

Кръстева подаде не лош жокер. Давайте точка по точка, а аз ще ги качвам на мястото им докато заличим старите ретроградни правила на отминалото време. Става ли?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Задача 270 (Следваща задача)
    От tricklys във форум Логически задачи
    Отговори: 18
    Последно: 22-06-05, 12:43
  2. Задача №183 (Нелогическа задача)
    От Cko във форум Логически задачи
    Отговори: 17
    Последно: 23-02-05, 17:16
  3. Задача №63
    От Star Warrior във форум Логически задачи
    Отговори: 30
    Последно: 01-11-04, 02:00
  4. Задача №62
    От dedis във форум Логически задачи
    Отговори: 3
    Последно: 29-10-04, 13:23
  5. Задача № 47
    От prt във форум Логически задачи
    Отговори: 15
    Последно: 10-10-04, 18:27

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе